Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ivan de cateva zile face caca, cam moale, nu diaree, e asa ca pasta (scuzati detaliu) nu apos, dar nici legat, si are un miros nasol de tot...ce sa fie? a trecut ceva de cand am terminat antibioticul, am oprit si pikovit gandindu.ma ca de la ala poate fi
azi a facut tot asa dar nu a mai mirosit in halul ala

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Roxana intreba de Dolores. Acu 2 zile stiu ca erau bolnavi, si ea si David. David facuse 39.5 grade (parca asa, sper sa nu exagerez). N-am mai avut timp sa intreb sa aflu cum se mai simt.
Roxana, eu ii dau Iuliei laptele pe care il gasesc mai proaspat la magazin: Zuzu, Brenac... Daca ai reusit sa il convingi sa bea jumi-juma (adica juma cu Bebelac) incearca sa cresti cate putin procentul de lapte de vaca din amestec. Si tot asa pana ajungi la lapte de vaca 100%. Aceeasi chestie (adica sa ne dea biberonul intact inapoi) o pateam si noi cu Iulia prima data cand i-am dat lapte Humana HN (pentru diaree). Insa am insistat si pana la urma l-a acceptat. Cred ca la a 3-a incercare l-a baut.
Mirona, eu doar la servici merg, in rest acasa. Uite, incerc maine sa iau sutienul si chilotii pe mine. Dar are vre-un farmec sa ii porti la servici?... Hei, am chef sambata Gata, acum stiu unde le port
Woooowwwww, Dbunny, ce baiat mare ai... Pai Dani chiar papa iaurt. O colega de-a mea il vazu si zise ca sigur are 4 ani daca mananca asa bine singurel iaurt
Dayanara, am vazut poze cu Ivan cel smecheros si te-am vazut si pe tine cu blugii cei noi. Sa nu mai zici ca esti grasa ca arati super, da? Dar nu erai tu cea care zicea ca se tunde? Unde e freza cea noua? Mi-a placut mult panza aia de se scrie cu apa pe ea (parca asa am inteles, nu?)
Miki, noi am mai vorbit pe mess. Astept rezultatele de vineri. Va tin pumnii
Miro, imi place la nebunie jucaria Karei. Imi pare rau ca nu putui sa o ascult cantand (nu-i frumos sa ii pun pe toti colegii din birou sa o asculte ). O sa o ascult diseara acasa
Bamboletta, Iulia papa la ora 7 jumate (seara) cereale cu lapte, apoi la ora 9 (inainte de nani) biberonul cu lapte. Pupam caprita
Wooowwww, a aparut un nou cuplu: Dani si Kara Sa fie intr-un ceas bun
Dbunny, ai descris acolo ce contine dovleacul ala mare pe care il mai punem in cuptor la copt sau e vorba de dovlecelul pe care il dam noi la copii in ciorbica?
Mama mea scotea petele de ulei de pe haine cu talc (nu aveam creta in casa - daca nu foloseam...). Chiar functioneaza.
Kokorina, mai bagati o intalneala la vara la mare? Ma vad nevoita sa zic si la asta PAS. Noi la vara servim munte. Mergem la Marani la Durau. Aviz amatoarelor. Noi mergem exact la inceput de august. Cine mai doreste? cine mai pofteste?...
Danita, voi ce mai faceti? Cum va simtiti?

It's time to go home!!
Am ajuns de-abia la pagina 7

Pe diseara

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

mirona ,tu ai dat candva un link catre toys.com cu jucaria care o are kara, masa muzicala, n.o gasesc la toys.es, dbunny ai idee? are ceva numar de referinta ? sau nu e musai s.o avem si aici in magazine?
ma gandeam c.o fi precum ikea sau imaginarium, peste tot se gasesc

ivan si dayanara

Mergi la inceput

angi, ba da am de gand sa ma tund sau sa schimb ceva, dar ma gandeam sa ma fac permanent si atunci m.as face peste o luna, sa ma tina toata vara
la marani as merge si eu :) peisajele alea unice si catelusi ...si gratar si tot ce vrei

alexandra nu stiu daca am mai scris, am vazut roaba lui mark, mi.a placut mult, l.am trimis pe leo azi sa.i cumpere lui ivan roaba cu unelte de plaja de la toys si a venit cu asa ceva
http://www.toysrus.es/SiteFrontend/catalogue/ProductPage.aspx?section=aire&cntr=1&skn=32778

in loc de http://www.toysrus.es/SiteFrontend/catalogue/ProductPage.aspx?section=aire&cntr=1&skn=584827

cred ca ma duc sa fac schimbul (asta mi.a adus aminte de mirona si sotul cu oja si rujul)
si apropo, dbunny daca iti iese fetita de la sutienul si chilotii de la provea ai mironei, sa mi.i dai si mie pe urma :)) daca mai vrea cineva sa stea la coada :)

mirona - mare dreptate ai cu cainii, eu de mica am avut catelusi, e important pt copil sa aiba un animalut , un prieten, dar nici eu nu l.as chinui in apartament...nu stiu ce sa zic/sa fac
mama acum isi cauta alt catelus, mi.e tare mila de ea, spune ca deja i.a facut un culcus si.l tine langa patul ei si asteapta noul proprietar:)

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

angi da, de-acu cand vin la voi merg in strainataturi, e vorba de dovleacu ala galben mare si rotund, nu d'ala verde...
desiree am vazut suvite...chiar ca parca faci reclama la tigari, si Octavian e tare falos la volan. Pe mine dormitul atatea ore ma sperie...la noi e semn de febra, deshidratare...
Miro... chiar ca Lea a fost cu voi in cele mai importante momente...ai o poza, Kara mica-n iarba si Lea uitandu-se in zari...e superba..eu as inrama-o...
dayanara... eu zic ca face caca asa de la antibiotic, ia baga-i o portie extra de iaurt zilnic(oare are ceva daca le dam kefir? am vazut in Carrefour si in Mercadona)..sa vedem ce zice flora intestinala...nu stiu de masa aia muzicala, dar caut eu mai incolo...
stii care-i faza idioata cu cetatenia? te obliga sa ti mai iei un nume de familie...sa ai 2 ca spaniolii deci a trebuit sa iau numele mamei de dinainte de a se cassatorii cu tata..tampenie! daca nici mama nu-l mai poarta de ce trebe eu sa-l port? le-am tot imbuibat eu capu sa ma lase sa-mi pun Jennifer Lopez da' n-or vrut

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dbunny

le-am tot imbuibat eu capu sa ma lase sa-mi pun Jennifer Lopez da' n-or vrut

totul pana la marc anthony, va rog eu

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

fetelor, mare rugaminte mare..se pare ca intram intr-un cerc vicios....m-au intristat si infuriat in acelasi timp unele postari de azi de la fulguleti..probabil ca acelasi lucru veti simti si voi daca veti citi..si vizate direct..asa ca va rog sa sariti peste accesele de subiectivism in desfasurare, avocati ai poporului, etichetari fara noima..si sa nu ripostati, asa cum nu o voi face nici eu..ca altfel nu mai terminam... si sa pastram subiectul curat asa cum e acum si cum a fost pana acum..va rog din suflet..dati dovada de intelepciune mai mult decat toti!

Va multumesc!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

hai ca sunt intre o varza cu carnati si calculator, fac ture dese...

de bine ce ma plangeam candva dpe la fulguleti ca octavian sta numa cu tatsu si ma respinge pe mine cand vine el acasa, iaca si contrariul: a plecat tatsu cu el afara acum ca eu sa gatesc si tot striga mama mama si se tanguia si se arunca in bratele mele..cand a realizat ca nu vin si eu cu ei..na, acu ce sa mai zic...a trebuit sa ma duc pana jos cu ei sa ne uitam vreo 5 minute pe la floricele si catei si apoi sa-mi faca pa cu mana si eu sa plec..ca nu am vrut sa dispar fara sa fie constient ca eu plec....dar a durat ceva pana s-a lamurit ca nu dispar de tot..si mi-a facut pa si s-a dus la floricelele lui...

copiii astia!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Desiree iar varza cu carnati? iooooaaaaaaaa maine vin la masa...cat despre ce-ai postat mai sus: no pasa nada!(intre timp vizualizarile subiectului au crescu la 2487...hmmmmm)

Mephala n-am uitat de tine, dar tre sa imbaiet, haranesc si scutecaiesc odrasla...+ ca in seara asta dau serualul meu la tv...mai astepti unpika, da? Mia da-ne si tu retete pt pici...ce cinati azi de exemplu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

am nimerit cum nu se putea mai rau. nu e bun momentul asa ca mai stau putin deoparte pana se mai linistesc apele

Mergi la inceput