Regasiri ( 10 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

pisicuta eu te-am intrebat de tratamentu pt otita...si noi am luat zinnat dar acu medicul ni l-a schimbat pe alt tip de antibiotic...Myoxam...are gust mult mai bun decat Zinnatul...doara scapam odata de atatea medicamente...

Da, 'ubita, poi si eu tratamentul primit pentru otita ti l-am enumerat. Si-ntr-adevar zinnat-ul are un gust oribil! Bietul Ducu, abia l-am convins sa-l ia, numai eu stiu cu cate tromboneli, tertipuri si promisiuni intotdeauna onorate am reusit sa i-l bag pe gat toata saptamana. Prima doza chiar mi-a vomitat-o, cu tot ce mancase la micul dejun!

fetele si SANATATE maxima va doresc tuturor!

Dori, mami de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro ce frumoasa era lea...o catelusa scumpa..te cred prin ce treci dar s-ar fi chinuit rau...a fost mai bine pentru ea....

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi a fost zi de 'casnicie' adica am fost casnica in adevaratul sens al cuvantului... haine, curatenie, mancare. ufff ce nu-mi place. dar nu-mi permit (si nici nu gasesc) pe cineva sa ma ajute cu asta... noroc ca a venit tata la 12 de la birou si a stat pe afara cu marc, altfel n-aveam cum termina totul.

mirona, imi pare rau de catelusa ta. eu nu sunt mare iubitoare de animale dar stiu ca atunci cand te atasezi de unul suferi pt el ca pt un membru de familie.

desiree, eu i-am dat o para blenduita la 11 si la 12 mi-a facut diaree. complet nedigerata. de regula i-o dau cu branza/cereale, acu ii era foame si m-am grabit.

pisicuta, am inteles ca ducu a avut otita, dar pt ce sunt exact syphoral si nasonex?

miki bravo pt credit. pt ce e exact? casa? cum e adi cu moralul? ce spune despre situatia cu doctorii?

de poze si mail comun nu am avut inca timp. sper sa doarma marc in continuare si revin.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TLD spune:

Mirona ff frumoasa catzelusha, imi pare tare rau. e tare greu cand pierzi pe cineva drag

Mergi la inceput

doarme de 3 ore

se trezise adineaori, m-a strgat, m-am dus, l-am luat la pupacit asa cum fac eu cand se scoala, e ritual, mi-am zis ca gata, s-a trezit de tot...se pune cu capu jos si cu ochii la teveul deschis si incepe a se uita..dupa cateva minute timp in care si eu ma uitam la teveu, pe reality...ma uit la el..dormea dus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Imi scuzati, va rog, viteza "ametitoare" cu care scriu, dar ii dadui de lucru calculatorului meu si merge taaaare greu. (PS sunt la servici si lucrez, da?)

In primul rand o vazui pe Desiree care si-a facut o schimbare de look , si ca sa il asorteze si pe Octavian cu culoarea parului (oops, alta cacofonie, sau asta nu e? ) l-a pus sa alerge o castana si n-a stiut bietul copil cum sa puna frana decat cu nasul .
Dbunny, felicitari pentru cetatenie . Acum cand vii in vizita in Romania se zice ca te duci in strainatate, nu?

Trimit acum si revin

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

ideeaa fost ca jucam fotbal si castana alerga mai incet ca el si el a reactionat tocmai bine: a pus frana de nas..direct pe caldaram...a curs si sange..mama cica n-ai avut grija de el..cum sa feresc un copil care alearga in toate directiile sa nu cada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Aaaa, am uitat sa va spun ca si eu m-am tuns. Mie-mi place mult. Culoarea e tot aia (nu m-am vopsit niciodata). Nu cereti inca poze ca n-am, n-am facut nici o poza cu mine. Cand oi face va arat.

TLD, bine ai intrat in grupul nostru. Spune-ne mai multe despre tine. Tradu-ne si noua numele tau

Roxana, Dayanara, mi s-a facut pielea de gaina. Imi pare atat de rau ca v-a fost influentata viata de niste idioti

Aoleeeeu, am de recuperat de la pagina 4

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

DianarusAdi e super ok cu moralul, din pacate el a fost mai tot timpul un copil sensibil si racea destul de des, deci pentru el mersul la dr. e ceva normal. Stie ca s-ar putea sa fie o problema pentru ca nu are destul calciu in organism si ca prin tratament o sa-i treaca. I-am spus ca inca nu este ceva sigur , dar asta banuieste dna. doctor, asa ca asteptam rezultatul la analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona - am vazut pozele cu catelusa, sunt superbe, se vede cat o iubeai, in poze mai apare si sora ta?

desiree - iti sta bine de tot roscata cu suvite, catzeloiul ala e prietenul lui octavian ,nu? de care povesteai ceva timp in urma ca intra-iese din casa sa.l vada toata ziua

miki - felicitari pt credit!

dbunny - felicitari pentru cetatenie:) abia astept s.o iau si eu

angi - ma bucur ca iulia e ok, tu cum te.ai tuns? nici eu nu ma vopsesc niciodata , dar vreau neaparat sa.mi schimb freza

referitor la subiectul de pe email, multumesc pentru cuvintele voastre frumoase

ivan si dayanara

Mergi la inceput