Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 16
desiree spune:
quote:
Originally posted by miki04
Am intrat sa va anunt ca mi s-a aprobat creditul.
Va pup pe toate
MihaelaCristi 17.12.2006 si
Adi 31.07.2000
poze
varsta Cristian
sa fie intr-un ceas bun!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
mirona. cum esti?, pls da un semn ca nu te vad pe nicaieri...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by roana
Va multumesc din suflet fetelor pentru gandurile bune.
sper sa stie ce fac doctorii aia.si sa fie beninga.offf...e tare greu. nu ma pot gandi la nimic altceva. si maine ma voi ruga mult pentru ea.
Dianarus ce ma bucur pentru mama ta. nu te supara ca te intreb...i-au facut ceva analize si inainte de operatie sau au operat si apoi au analizat ca si in cazul verisoarei mele.
va pup
Ajutati-o pe Sonia
mama si-a facut 2 biopsii. ambele neconcludente. una acum 3 ani cand i s-a spus ca mai bine se opereaza sa taie din col partea cu leziunea, a 2-a acum vreo 2 luni, a fost sfatuita din nou sa se opereze pana nu e prea tarziu.
din fericire am convins-o sa mearga la operatie si ma bucur ca e ok. mai trebuie de acum sa mearga regulat la control. daca reapare se face probabil histerectomie...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
violeta69 spune:
roana,imi pare rau sa aud asa veste ....
nu te speria si mai ales nu o speriati pe ea...fiti optimisti si asta i se va transmite si ei!
tu stii ca si eu am facut operatie acum 2 ani...
si am avut noroc ca am depistat la timp....la mine a fost carcinom in situ,adica un fel de cancer dar care nu apucase sa se extinda!
in faza aceasta e vindecabil 100%...si eu asa sper si cred!![]()
ca nu va mai fi alta-data....
ca tumoarea a fost extirpata si GATA!
anul trecut am facut PAP si a iesit f bine,anul acesta o sa-l fac din nou si eu stiu ca e ok ![]()
aaa...e vorba despre colul uterin ![]()
asa ca ...o sa fie bine sigur...
daca e tratat din timp e f bine...nu tb lasat sa treaca timpul ca atunci nu se mai poate face nimic...asta in eventualitatea ca e maling....dar,sa nu anticipam....
doar sa ne rugam sa fie bine si sa avem incredere in DD!
pupici la toate fetele,cu drag
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dbunny spune:
Miki sa fie intr-un ceas bun, si bine ai venit in randul datornicilor!!
Desiree Dani a fost constipat primele 5 luni de viata...ceai de musetel cu miere ai incercat? prune? kiwi? antibiotic?
de la augmentine noi stropim si peretii![]()
dayanara cele 4 tablouri sunt oglinzi inramate de la Ikea...la 1,99 bucata..da' le-am vopsit noi...sa se potriveasca cu decorul...![]()
roana felicitari pt noul dintisor
Koko, dodo mersi de cafa...daca s-ar putea sa-mi infigeti un tub derect in vena...non stop ca la maternitate...n-ar fi rau...
pisicuta eu te-am intrebat de tratamentu pt otita...si noi am luat zinnat dar acu medicul ni l-a schimbat pe alt tip de antibiotic...Myoxam...are gust mult mai bun decat Zinnatul...doara scapam odata de atatea medicamente...
Mephala aluatul de pizza il facu cu galbenus de ou, drojdie, faina, sare si apa, am sa caut cantitatile exacte, ca in ultimu timp fac okiometric...noua ne place cu aluatul subtire, nu ne place sa cresca pufoasa pizza... si paella e usor de facut si ne place tuturor, Dani e innebunit dupa orice fel de orez in orice el gatit, ma mir cat mai rezista neconstipat
...dupamasa pun
Azi dimineata am semnat juramentul...fetelor, am renuntat la cetatenia romana...a trebuit, ca am primit-o pe cea spaniola, in 2 saptamani am certificat de nastere si buletin spaniol, dau de baut!
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
desiree spune:
soferi profi,freze noi, catei si reclama la tigari ![]()
Mirona spune:
salutare,
acum se incarca pozele cu Lea si vi le dau sa le vedeti. 
Miki felicitari pentru credit - de acum incepe greul. 
Imi pare tare rau de Adi cu spasmofilia lui -spre sa scapati repede. 
FETELOR .... UNDE E ANGY???? ce e cu ea? Mircea joaca acel joc si nu mai are loc la forum? sau ce e cu ei?
Dbunny imi plac mult tablourile - iar cu bb 2 - tre sa va apucati de treaba daca vrei o Kara mica.
Sa-ti imprumut eu sutienul si chilotii de la provea? ![]()
violeta69, Koko, Marani, aka, Pisicuta, mephala30, desiree, dayanara cate 3x
pentru fiecare.
dianarus78 ma bucur mult pentru mama ta.
Vio - si tu ai trecut prin asa ceva?
dayanara am citit pe mailul comun.
si multi
pentru tine.
Koko ai fost tare!!! 
Alex vazut pozele -
Mark-u mic. cand va fi gata coltisorul lui sa ne pui iar poze.
roana ne rugam pentru verisoara ta. Sper sa-i fie bine.
Felicitari pentru dintisor.
ma bucur tare ca nu a mai trecut pe la noi l'ombelico del mondo . 
revin cu un mesaj despre Lea - daca il considerati off topic - folositi scroll-ul.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
dayanarasi roxana acu am citit si eu..doamne fereste..imi vine sa plang in ce tara traim 

Mirona spune:
vreau sa-i multumesc Danielei -pentru ca mi-a cerut o poza cu Lea- mi-a facut tare bine sa rascolesc printre albume si sa caut pozele cu ea - am plans aseara amandoi ca doi copii - defapt -ea a fost copilul nostru acesti 12 ani.
iar acum nu mai este ...
- intotdeauna il necajeam pe Dani ca e tatal ei - pentru ca aveam aproximativ aceeasi culoare.
- am luat-o de la 3 saptamani si am iubito enorm.
-vaccinurile, bolile - otita prin care am trecut impreuna - micul dresaj pe care i l-am aplicat asa cum m-am priceput eu mai bine ...
- ne-a fost alaturi in foarte multe excursii pe care le-am facut, in multe necazuri ne alina durerea, a fost un membru al familiei noastre.
- cand ne-am mutat la Timisoara s-a pusproblema s-o luam cu noi- darce i-amfi facutei? Un caine care traieste ani de zile la casa - sa-l bagi dintr-o data intr-o cutie de repeltze ... nu s-ar fi putut adapta ... asa ca am decis s-o lasam la ai mei si o vizitam fff des.
- decizia asta insa ... ne-a facut sa nu mai avem atata autoritate asupra ei si asupra educatiei ei.
desiree NU. nu am de gand sa-mi iau alt caine -pentru ca stiu ce inseamna sa stai la curte - deci la bloc - never ever nu voi chinui un caine.
dayanara imi pare tare rau pentru negresa ta.
sa se odihneasca si ea in pace.
insa - Lea nu suferea - sau nu era vizibil ca sufera. Nu mai auzea bine, nu mai vedea bine, nu-si mai controla sfinctele - insa era un chin s-o ingrijesti. Deci pentru asta au facut-o.
Stiu ca s-ar fi ajuns si la faze de suferinta si tare ma temeam de ele,stiu ca poate e mai bine pentru ea sa nu fi trecut si prin acele faze - insa ma doare cumplit ca au adormit-o. N-am fot de acord cu asta - si nici nu voi fi vreodata.
Offf - mi-e tare greu. 

aici - cateva amintiri cu Lea mea draga.
EDIT: si ceea ce-mi pare extrem de rau - este ca nu va avea parte de ea si fetita mea - nici nu stiti ce mult inseamna in educatia unui copil un caine.
aici o invidiez pe nepotica mea Adnana ca a avut parte de Lea ... si Kara nu va avea. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
angi_m spune:
Salutare.
Da, stiu, am niste absente nemotivate rau.
Asta din lipsa de timp.
Intre timp am vazut ca si-a bagat si necuratul coada pe la noi prin topic. Bine ca s-au clarificat trebile si e totul calm, asa cum ne place noua.
Iulia acum este bine. Rosul in gat nu se mai simte (adica nu mai tuseste, nici muci nu mai are). Bubitele din jurul gurii au trecut. Maseaua a spart ieri. Si diareea sper ca am rezolvat-o. Adica de alaltaieri dimineata nu a mai facut nimic. Acu asteptam la iesire.
Incet-incet trecem la mancarea ei normala. Aseara am inceput sa ii dam lapte de vaca (diluat ca altfel iar ii apar bubite), la pranz ii daduram dragavei... adica suntem pe drumul cel bun.
Am vazut niste poze, dar nu cred ca pe toate.
Ma intorc sa vad daca reusesc sa raspund in detaliu.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Cristi 17.12.2006 si
Adi 31.07.2000