Regasiri ( 10 )
Raspunsuri - Pagina 21
dayanara spune:
TLD bine ai venit ![]()
kokorina - intr.adevar imi inspira mila baietelul, iar bunica clar nu.si da seama ce face, in ce hal il umileste
mirona - stiu linkul cu masuta, pastrasem linkul dar aici produsele nu vin in engleza decat cine stie cum, e totul tradus
aka - am vazut pozele, imi plac mult dar favorita mea e asta:
http://www.totsites.com/template/generic/viewphoto.php?p=totimages/22267/1068535-IMG_6985.jpg, e haioasa tare cu dintisorii aia :)
tema jucariilor in parc e complicata un pic, cand merg eu cu el, si incearca sa ia jucariile altor copii, ii spun ca nu.s ale lui etc etc asa aude parintele copilului si mereu i le lasa :)) el fiind cel mai mic deseori, cand iese cu tasu, il lasa sa faca ce vrea el sa ia jucariile fara sa zica nimic nici lui nici copilului ale carui jucarii apartin, i.am spus ca daca continua asa ca si cum ar fi parcul lor o sa il dea afara ceilalti parinti :))
ivan si dayanara
dayanara spune:
dbunny, la ce serial te uitai ieri? ca am tot cautat mujeres desesperadas si n.am gasit, stiam ca ala e favoritul :)
ivan si dayanara
desiree spune:
neata la pranz ![]()
luati un
si o
de la mine
adoarme pustiul si vin sa va fac capitol, ca ma solicita 100% in aceasta dimineata....daca nu mi-o ia cineva inainte
tld, ce mai faci? ![]()
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
Dbunny spune:
TLD noi cand iesim la joaca, si cam oriunde mergem, luam o jucarie la noi. Dani nu-i stilu de copil care sa inhate jucaria altuia, adica nu i-o ia din mana, o ia doar daca jucaria e libera. Si cum copiii sunt curiosi si le plac mai mult jucariile celorlalti decat a lor...celalalt copil ia jucaria lui Dani la puricat...
Koko...si eu as vrea ca Dani sa fie mai sociabil...el e super extra mega zambitor...dar aia nu inseamna ca merge la alti copii sa-i ia de manuta...nu nu...mergem la gradi..il las cu ceilalti copii in grup, el merge sa-si aleaga o jucarie si se joaca linistit cu jucaria..in nici un caz nu merge sa salute/pupe/dragaleasca alti copii. Cateodata as vrea sa fie mai hotzoman, mai smecher; verisoara lui(cu 6 luni mai mare) ii mai caprita turbo, ii ia toate jucariile si mai si pleaca imbufnata...Dani nici macar nu se uita urat la ea, merge si cauta alta jucarie...nu ca vreau sa-i smulga Dani inapoi jucaria, dar as vrea sa ´puna picioaru-n prag´ ca doar ii barbat
Ei, dar acasa stie fii'miu sa puna picioru-n prag dom'le, mie stie sa-mi faca nazuri si sa-mi arunca siringa cu antibioticu cat colo...sa planga dupa motocicleta daca nu i-o dai in momentul in care-o cere...
Mai cred si in felul de-a fi a unui copil, incercam noi acu sa-i modelam(chit ca eu inca nu ma zbat foarte tare, daca-i copil sa se joace, stiti voi) dar felul de-a fi a unei persoane nu stiu pana unde putem modela. Va povestesc: avem 2 prieteni, au un baietel super rumusel, 4 luni mai mare ca Dani. Ambii parinti sunt supe rsimpatici(au un grup muzical fac concerte, deci sunt superpopulari) si deschisi, dar copilul lor e super super serios, o singura data l-am auzit razand (si are 20 de luni) si parintii tot incearca sa-l inveseleasca, sa-l gadile/zambeasca/vorbeasca...nix, nici un rezultat. Copilul se simte in apele lui cand e lasat in pace la desene animate...
desiree Dani ii topit dupa tac'su...ca tac'su il ala care-l plimba in masinuta teleghidata, tac'su ii ala care-l urca pe motocicleta, tac'su-i ala care-l duce la raliuri, tac'su-i ala care-l plimba prin parc in weekenduri, ii inspumeaza si se balacesc amandoi in vana...mása-i aia care-i da medicamente cu forta, ii schimba scutecele(chestie ce nu ne place), ii taie unghiile, il scoate din vana, il pune la nani, etc etc...normal sa planga mai mult dupa tati...
In alta ordine de idei, azi m-am enervat rau...nu m-am rastit, dar am cam ridicat tonul...a invatat sa dea afara antibioticul, nu sa-l scuipe ci sa-l vomite, racneste cumva din gat si-l da afara...aseara inca mai maraia din cauza urechiilor...eu vreau sa-l ajut, si el nu coopereaza deloc
. M-am uitat foarte serioasa la el, si el foarte serios la mine, incercand sa-mi zambeasca cu coltul gurii, dar nu mai pot...deja de 3 saptamani ne tot chinuim cu medicamente...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny, la ce serial te uitai ieri? ca am tot cautat mujeres desesperadas si n.am gasit, stiam ca ala e favoritul :)
Chit ca aseara nu prea l-am vazut ca Dani a fost marait iar cu urechile si l-am adormit in brate...apoi in carut, apoi iar in brate...
Dbunny cu
Daniel(23.11.2006)www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu