Muresence...la apel!!!!! :)) (9)
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
alex, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-i aduci lui mami numai bucurii!!!
criss, cum ati petrecut? 
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
olim spune:
LA MULTI ANI ALEX!
Fetelor, va doresc sa aveti o saptamana excelenta toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Criss75 spune:
Fetelor, multumim mult tuturor pentru urari.
Noi nu prea am petrecut, de fapt azi eu mi-am petrecut ziua la spital, de la 7 dimineata pana acum. Abia am ajuns acasa, sunt franta, abia astept sa ma bag in pat. L-au operat azi pe sotul meu de hernie de disc asa ca ne asteapta zile grele.
Asa ca de sarbatorit nu prea am sarbatorit.
I-am facut totusi sambata un tort de ciocolata, la cererea lui, care mi-a iesit asa:
http://good-times.webshots.com/photo/2396951990102224540qRZJBJ
http://good-times.webshots.com/photo/2906967540102224540FvRIkJ
si care nu prea i-a placut feciorului meu. Ma asteptam oarecum, pentru ca Alex nu prea mananca ciocolata si stiu ca ii place tortul diplomat. I-am cumparat pe fuga cateva tricouri si cam atat, n-am avut nici timp nici inspiratie. As vrea sa-i cumpar role dar ma tem ca or sa zaca si ele aruncate alaturi de bicicleta si trotineta.
Criss si Alex (11.05.2003)
OanaRusu spune:
Criss, sanatate
pentru sotul tau
Oana
35+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
Biancas spune:
Criss, la multi ani ani pt Alex
si refacere rapida sotului tau.
Eu am inceput sa invatz asha ca stau cam rau cu timpul. Vine sesiunea, luna asta am 4 examene 
Va
pe toate.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Capitol Nou
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
lizzy spune:
emi, 

multa multa sanatate si tie si lui bb mic!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
olim spune:
criss refacwere rapida sotului tau
bia nu aminti de sesiune, ca io am vreo 14 examene si nu am chef de citit deloc
sa vad cum o sa am descurc acasa si cu Alex si cu invatatu
LA MULTI ANI EMICOR!
va doresc o zi frumoasa tuturor
las cafeaua calda pentru dimineta, o cola rece si un ceai bun
tigari nu am![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex