Muresence...la apel!!!!! :)) (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ma credeti sau nu, mi-e pur si simplu lene sa scriu. si nici nu prea am ce... v-am citit, va salut pe fiecare, dar mai greu cu scrisul :)

ma tot gandesc/razgandesc sa incep seviciul, am gasit o tanti sa vina la noi pt marc, e in probe cum s-ar zice, ne place in principiu, sper sa fie de acord sa si ramana, nu de alta dar noi stam in santana si ea vine din oras... acuma sa vedem cum e si cu ianis cu gradi, ca mai mereu e bolnav. asta e a 3-a sapt de cand sta acasa, cu bronsita. pe care a luat-o din prima zi si marc, evident, si o tragem asa pe picioare de fix 3 saptamani, numai cu siroape si siropele. m-am incapatanat sa nu le dau antibiotic, ca doar tuseau.
in fine, par sa fie aproape sanatosi dar tot mai trag un muc si o tuse din cand in cand. cu toate astea, azi l-am vaccinat pe marc, trebuia de la sfarsitul lui martie si am tot amanat din motive de diverse boli... nah, sper amu sa nu-mi faca reactii urate...

mai viu. daca-mi vine si cheful iar...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Buna dimineata la muresence,

din ce in ce mai slaba activitate, si inca nici n-a venit vara...
Noi ne pregatim sa "implimim" duminica 5 ani. Din pacate n-am sa pot sa-l sarbatoresc, cu tati in spital. Insa o sa-i fac oricum un tort, pentru ca il asteapta cu nerabdare.
Oricum Alex e fericit acum ca nu va mai merge la gradi pana in septembrie. La noi inca nu s-au terminat reparatiile, inca totul e vraiste si copiii sunt mutati pe unde se nimereste. Ieri in toata gradinita au fost 8 copii. Asa ca de azi, vacanta luuuunga.

Week-end placut.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

bianca f faine pozele, pare ca ati avut ce face chiar daca nu a fost vremea perfecta.

oana, iti sta tare bine gravida. iar paul este de revista in costumul ala.

criss, la multi ani lui alex, nu sunt sigura ca nu ratez ziua cu pricina, mai bine zic in avans!

kover, cum e la job? cum s-a schimbat viata voastra dupa ce a plecat mami la serviciu? ca eu traiesc adevarate dileme in sensul asta...

azi nu apuc sa mai pun si emoticoane in postare...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

in 17 mai am o nunta. de unde sa-mi cumpar rochie eleganta, idei??
si care mai o scorul la cinste? sunt amici de-ai mei... nu rude, nu prieteni apropiati.

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Bianca, super vacanta ati avut!Mi s-a facut dor de mare!De-abea astept sa mergem si noi!
Si, ca sa-ti raspund la intrebare, sunt mici in Germania.Nu-s asa grozavi ca ai nostri dar este un macelar (sas din Romania) care ii face exceptionali, exact ca acasa!
Criss, ma grabesc si eu sa-i urez piticului "La multi ani!" cu sanatate si cu bucurie! La noi e un WE prelungit si vreme superba, asa ca o vom sta mai putin pe-acasa, asa ca mai bine ii urez acum.
Diana, la Salonul Maria am vazut eu rochite de gala.E greu de gasit asa ceva in Tg Mures, cel putin pt mine a fost.Dar poate stiu fetele mai multe decat mine.
WE placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

LA MULTI ANI ALEX!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mea culpa,nu prea am timp de scris,va pup pe toate, sper sa fiu mai activa sapt. viitoare
Fug,iesim la iarba verde.

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

va dorim sa aveti o duminica frumoasa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Multumim pentru urari.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Alex !!!
Sa cresti mare si sanatos, sa bucuri pe parintii tai si sa-ti implinesti visele

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

neata fete dragi.
urmeaza o saptamana lejeeeeraaaa.

ianis s-a dus in sfarsit la gradi. dupa 3 sapt acasa...
si nu pt ca ar fi complet refacut cu bronsita, ci pt ca nu mai poate acasa, vrea la gradi!!!

si pt ca marc incepe sa mai stea si cu tanti leo (bona, adica), nu numai cu mami, ma duc sa-mi rezolv diverse prin oras. sper din suflet sa se inteleaga bine cu ea si sa mearga programul binisor...
am emotii...

w-end-ul asta marc mi-a dovedit inca o data ca daca boala (oricare ar fi ea) nu e foarte suparatoare, ca daca gingiile nu sunt pe cale sa explodeze, ca daca e odihnit si 'in program' atunci cu adevarat il pot numi 'cumintenia pamantului'

toata ziua a stat numai in curte, si pe vant si pe soare, s-a jucat no-stop, ba pe hinta, ba pe tobogan, ba la groapa cu nisip, ba incerca sa joace si el baschet, ba ma calarea, ba 'aranja' rondurile cu flori, am avut musafiri la gratare, a fost atat de dulce cu toata lumea, prieten cu toti, le aducea diverse jucarii cu o incantare maxima, le baga la oaspeti covrigei in gura, da' unul dupa altul sa nu respire... offf cate nu a mai facut... am avut un w-end minunat. cum de mult timp visez...

o saptamana nemaipomenita tuturor!!!

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput