Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)
Raspunsuri - Pagina 14
Mariaa spune:
reclameeeeeee
hai Inesss!! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mariaa spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Ce limba se vorbeste in Brazilia? PortugheaZa?
Regiunea
America de Sud
Populatia
172,860,370 (Iulie 2000 est. Estimate)
Suprafata Totala
8,511,965km2
Suprafata pamantului
8,456,510km2
Tarmul
7,491 km
Clima Majoritatea tropicala, dar si temperata in sud
Limbile vorbite Portugheza (oficial)
Peste 195 dialecte
Moneda nationala
1 real (R$) = 100 centavos
Ziua nationala
Ziua Independentei, 7 Septembrie (1822)

pentru Emmawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Mariaa
, deci portugheAza ... sa caut un ghid ceva
asta e daca nu ma uit la telenovele 
Nu a fost reclama ![]()
![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
danitin spune:
Ai intrat, dar mai devreme, inainte de inceperea transmisiunii cu debarcare Bush. Cica e nebunie la ei cu tot felul de modificari de ultima ora datorate summitului. La fel de teoretic urmatoarele calupuri publicitare in care intra clipul sunt 20.20 si 23.15 spar pe astea sa le respecte. Pt noi nu ar fi pb mare, ca tot vor fi difuzate, pana in iulie, da nu-i ok cu schimbarile astea! 
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
danitin spune:
Eu sunt
. Problema cu mamanu e cam albastra,a facut nebuna o plangere asistata de avocat, incredibil ce a putut debita si impleti minciuna sfruntata cu franturi de adevar, cum e mai periculos. N-am rezolvat azi, suspansu continua si eu sunt
de nervi. M-am mai razboit si cu functionarimea din primarie, acu beleaua cu reclama, clar am nevoie de o
sa ma dezmeticesc. Am bagat la cafele si tigari cat in 3 zile obisnuite...
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
gonghy spune:
Mi scarba deja de
numa Bush,numa summit si rahaturi....imi vine sa 

ce draq atata tevatura ca nici unu din astia nu ne da de mancare.....
Daca s-ar intampla ceva cu cel mai "mare om de pe planeta" aici in RO am disparea de pe harta in fractiune de secunda.....nu suport pupincuristii......fac astia frate la plecaciuni ca ma mir,ca nu ametesc....

Reclama nexam din cauza "laivurilor" protevisti ca astia atata le intorc si scormonesc in rahat sa fie cei mai cei.
Nu mai zic nika de ce e la tv ca cine stie ce pasarele imi mai scapa din dejte 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
quote:
Originally posted by gonghy
Buna dimineata!
Hai ca va dau si eu o cafa un fresh si e gata MICUL DEJUN sper sa va cada bine sa nu va trebuiasca ceva NO-SPA,TRIFERMENT ca nu am.
Simonelaaa ia uite mai sus despre ce era vorba azi dimineata si despre ce vorbea si Ela.
Sper sa savurezi la maxim daca dimi nu ti-o picat bine la stomac s-ar putea sa te dregi amu pe inserat
Ela ce bunatatzuri ai bagat la cuptor?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC
gonghy spune:
Danutza spuneam eu cu ceva timp in urma ca dupa cum am vazut,c-am toate am inceput anul asta cu piciorul stang 

si o tinem din belea in belea,una mai a naibii ca alta ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Primit ceva de la tua,ai mare dreptate multi spioni de cea mai joasa spetza,insignifianti.....etc.....etc....nu merita nici negru de sub unghie.
Poze cu noi
lore03 spune:
Salutare si de la mine.
Aida stai linistita ca nu este chiar asa grea portugheza.Vio a fost in Madeira ,o insula care tine de Portugalia si imi povestea ca a inteles usor limba.
Cat despre reclama eu nu am acces la televizor pentru ca Laura se uita la desene ,dar intr-o zi tot o vad eu