Timisoara, Impreuna...la party pentru Emma (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Mariaa spune:
Anina 
noul look!
daca ai stii de cand o astept...ca pe soare!!!
ce ti-e si cu meseriasii astia...sau nemeseriasii...
bei...ce-i cu dejunul Laurei?? io la alea nici nu mai intru ca-mi ploo in gura...sau pe langa ![]()
ela, apare Ines, fetita lui Doris intr-un clip publicitar! cu participarea lui Danitin! nush daca am zis eu chiar bine...intelegi tu.
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
ela03 spune:
Am inteles... am vizionat aseara filmuletul cu zana maseluta si m-a certat sotul... "iar ai treaba domne cu copiii aia din grupa?"... "nu, zic, e fata stilistei care mi-a facut freza"..."bine, bine, zice el, tot copii..."
Sunt franta, azi-noapte am stat s-ascult o emisiune radio care ma intereseaza... la serviciu m-am tinut numa-n pupaturi cu prichindeii care mi-au cantat "Randunica a sosit/Primavara vine..." (noi cadrele didactice avem fiecare cate-o randunica); mi-au desenat si-o barza... acu merg sa pun friptura la cuptor si sa-l bag in seama si pe-al meu copil (tura a doua).
Distractie placuta si felicitari, Doris.
aidaciolac spune:
Se apropie ora 
Suntem 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
aidaciolac spune:
Hmmmm , dar o sa fie ceva , ca vad ca e nebunie mare acolo si pe mine chiar nu ma intereseaza asta.
Io vreau sa vad reclama 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate
Mariaa spune:
si io
si io 
io-s sunt bucuroi 
am asteptat da' a meritat! e betoana bucataria mea...ma asteapta vremuri grele ![]()
Laurelu, pregateste retetele...ca nu mai am scapare ![]()
sa vina reclamaaaaaa 

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
danitin spune:
Da, mai, da avem probleme !!!! Ca e transmisiune in direct de la aterizare Bush si nu stiu cum afecteaza asta publicitatea! Si reteaua Orange e cazuta si nu reusesc nicicum sa dau de tipa de la marketing de la ei. 

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi
aidaciolac spune:
Mariaa felicitari
, poti sa zici ca iti este mila sa gatesti ceva acolo
si sa te mai pasuiasca ![]()
Stau si astept 
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Ce limba se vorbeste in Brazilia? PortugheaZa?
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... mai delireaza mult aia la pro tv? ... nu mai am rabdare 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune