Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI SOT DE DANUTA!...si LA MULTI ANI tuturor care sarbatoresc azi SF. MIHAI si GAVRIL!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani celor care poarta numele de Mihai (Mihaela) si Gabriel (Gabriela)!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ne cerem scuze pentru intarziere, uram La multi ani! celor care si-au aniversat ieri onomastica.

Danuta, felicitari lui Miru, pentru primii pasi! La multi ani sotului!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Multumim mult pentru urari!

Al meu sot are concediu cateva zile,am vrea sa plecam un pic la munte,dar sa vedem intai daca tine vremea cu noi...ne-ar prinde bine o ozonare la creier

Pupici la toti pestisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Vreau si eu sa va completez listuta pentru ziua de 19 martie.....deci sunt si eu un Peste nascut in 19 martie 1979.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata la amiaza!

Xerxe bine ai venit printre noi! Ce baiat dragut ai! Cat timp are?

Eliana ce mai fac puii tai frumosi?

O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Razvan e nascut pe 1 august 2007, deci are 1 an, trei luni si 13 zile.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

am intrat sa va salut si cam atat , nu am o stare prea buna zilele acestea dar imi revin eu
Va pup si bun venit XERXE2005 , ai un baiatel super dragut si nazdravan ...sa va traiasca .

Pupici si ape linistite!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

daniela_daneza

Buna dimineata!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bun venit pestisorilor Serbanica si Xerxe2005!
Fac imediat si modificarea in lista...

Of... eu mai greu cu timpul... in fiecare dimineata imi beau cafeaua in fata calc. pe DC... dar pana termin lectura, sa ma pun pe scris... se scoala si baietii... Asa ca renunt...
Ce sa facem... suntem bine, la fel... ba cu muci, ba cu tuse... nimic nou sub soare... progrese mai deloc... baietii nu vor sa se apuce sa vorbeasca...
Elena e din ce in ce mai intelegatoare si mai cuminte... sa n-o deochi... imi place sa faca diverse si acasa, ce invata la gradi... ce ma enerveaza... ca e capoasa... cu cine o semana... mama e razbunata Cand a zis ca ea nu poate sa faca ceva, pai n-o convingi sub nici o forma sa faca... De ex. cercuri... nu-i ies... si nu vrea sa incerce pana ii iese... nu si gata... In schimb patrate, triunghiuri face... ca stie ca poate...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput