Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele.
Urez si eu bun venit noilor pestisori!
Eliana, capoasa e si Narcisa, si, vorba ta, mama e razbunata
Danuta, ati reusit sa ajungeti la munte?
Daniela, cum mai esti acum? Sper ca mai bine.
Noi suntem ok, a` mica-i mancacioasa si cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

mai primiti un pestisor ratacit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Pestisoare buna ziua!A si eu putin timp sa stau cu voi la taclale,am vazut ca sunt trecuta in lista si multumesc frumos,baiatul meu se numeste SERBAN-PETRU si este un leu nascut in data de 20 august 2008 si chiar nu stiu cum o sa fac fata la 2 lei ca si sotul e tot leu.O sa vad eu!
Am avut botezul si atrecu asa de repede dar a fost frumos si Serban un scump si cuminte nu a plins decit cind l-a scoas popa din cadelnita ca ar fi vrut sa mai stea.
Mai vorbim.Acum va las va doresc o zi frumoasa si fara precipitati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Primim,cum sa nu? Bine ai venit printre pestisori!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Pestisoare buna ziua!A si eu putin timp sa stau cu voi la taclale,am vazut ca sunt trecuta in lista si multumesc frumos,baiatul meu se numeste SERBAN-PETRU si este un leu nascut in data de 20 august 2008 si chiar nu stiu cum o sa fac fata la 2 lei ca si sotul e tot leu.O sa vad eu!
Am avut botezul si atrecu asa de repede dar a fost frumos si Serban un scump si cuminte nu a plins decit cind l-a scoas popa din cadelnita ca ar fi vrut sa mai stea.
Mai vorbim.Acum va las va doresc o zi frumoasa si fara precipitati!!

Sa va traiasca leutzul mic! Poate pui si ceva poze sa-l vedem...

Mergi la inceput

Xandrutza ne-am razgandit si n-am mai plecat,ne-am apucat in schimb de curatenie..Numai bine am facut si o economie si asa vin sarbatorile...Abia astept sa vina Mosu cu un aparat foto digital,sa-i facem poze Mirunei,ca astea cu telefonul nu-s asa reusite
Ce-ti mai fac fetele,cea mare te ajuta?

Pupici la toti pestii mici si mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

E greu sa fi mama dar mai ales sa fi si mama si asistenta de pediatrie:am observat zilele trecute ca lui Serban i se inchide fontanela si am inceput sa imi fac griji ca stiu ce inseamna daca se inchide mai repede decit trebuie ,ce sa spun am fost stresata incit azi am plecat cu el la dr ,care m-a linistit a zis ca copilul creste si in perimetrul capului si mi-a mai dat un sfat ca sa uit tot ce am invatat la scoala timp cit sunt mama ca o sa devin o closca.
Voi ce ati mai facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna fetelor
Eu sunt nascuta pe 19 februarie si sunt mamica unui baietel pe nume George nascut pe 31 august 2007. Am intrat mai greu pe acest topic ca stiti cum sunt pestii. Sper sa reusesc sa sparg gheata cat mai repede.
Imbratisari si ganduri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

PRIMIM , PRIMIM !BINE AI VENIT IN BALTUTZA!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Xandrinne , sa zicem ca sunt un pic mai bine, dar stii ca atunci cand vin, vin toate .Sper sa imi revin cat mai repede ca nu imi place de mine asa ....Multumesc de intrebare! Ce iti fac printesele ?

DANUTA , pacat ca nu ati mai plekat , dar asa cum sustii si tu ai facut curatenia de sarbatori .Sincer mie imi pare aiurea asa ca inainte de sarbatori sa rastorni casa cu fundul in sus , ca oricum faci curat cand este necesar ...dar ma rog asa este obiceiul .....sa iti fie de bine !

Serbanica , acum te-ai linsitit cu bebe ?Multa rabdare si fii mama intai de toate ......profesia acum e in vacanta , acum ai norma intreaga cu Serban .

Si poate puneti niste poze cu baietii vostri!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput