Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 17
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Felis la muuuuulti ani si multa sanatate!Esti o mamica deosebita, sunteti doi luptatori: tu si Mihaita! Poate reusim sa ne vedem prin parc... daca tot stam asa aproape... deobicei noi mergem in parcul de langa policlinica. Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Cand aveam bona... pe acolo mergea cu el mai tot timpul... in parcul de langa policlinica... Poate ne vedem

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Pestisoriii.. stiti careva vreun logoped bun???? Care sa vina si acasa eventual??? (ca sa fie Mihai in elementul lui)
Am avut o experienta de vreo 3 sedinte la un centru... dar... el nu stia locul.. nu era in elementul lui... voia sa plece ca nici pe doamna nu o cunostea... drept urmare d-na logoped era vizibil iritata de 'necolaborarea' lui Mihai...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va invit sa vizionati cateva POZE de la botezul Dianei, care a avut loc week-end-ul acesta.
Bebe
danuta36 spune:
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va invit sa vizionati cateva POZE de la botezul Dianei, care a avut loc week-end-ul acesta. Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |
Sa va traiasca micuta crestinata!
...Si ce de bunatati,tu le-ai gatit pe toate?!
xandrutza_76 spune:
Danuta, am avut ajutoare, pe soacra si pe sotu`, altfel nu terminam singura.
Multumim frumos!
Bebe
CRISMIR spune:
| citat din mesajul lui xandrutza_76 Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va invit sa vizionati cateva POZE de la botezul Dianei, care a avut loc week-end-ul acesta. Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008) poze cu noi Bebe |
Felicitari pt botez!

Foarte frumoase pozele

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
serbanica spune:
Buna fetelor!Sunt si eu un peste nascuta in 4 martie 1982 acum mamica de baiat de 2 luni si as vrea sa intru si eu in clubul vostru daca ma primiti.
danuta36 spune:
Serbanica bine a venit in baltuta!![]()

Mirela
ce mai face Robert?
Xandrutza cum te descurci cu cele trei printese?
xandrutza_76 spune:
Serbanica, bine ai venit la noi!
Mirela, multumim! 
Danuta, pana acum e bine, zic eu, cea mica e cumintica; Narci e foarte zvapaiata, dar mai am inca resurse ![]()
Voi ce faceti? 
Bebe
danuta36 spune:
La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!
Fac cinste,ca il am pe sot Mihail

Xandrutza multumim,suntem bine...Miru a reusit primii 2-3 pasi singurica,dar merge mai mult tinuta de o manuta...ne pregatim sa mergem la al 2-lea vaccin,in rest e plina de energie si o mica dansatoare,cum aude muzica,cum incepe sa se batzaie ![]()

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: