Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Felis la muuuuulti ani si multa sanatate!
Esti o mamica deosebita, sunteti doi luptatori: tu si Mihaita!

Poate reusim sa ne vedem prin parc... daca tot stam asa aproape... deobicei noi mergem in parcul de langa policlinica.

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Cand aveam bona... pe acolo mergea cu el mai tot timpul... in parcul de langa policlinica... Poate ne vedem

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pestisoriii.. stiti careva vreun logoped bun???? Care sa vina si acasa eventual??? (ca sa fie Mihai in elementul lui) Am avut o experienta de vreo 3 sedinte la un centru... dar... el nu stia locul.. nu era in elementul lui... voia sa plece ca nici pe doamna nu o cunostea... drept urmare d-na logoped era vizibil iritata de 'necolaborarea' lui Mihai...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va invit sa vizionati cateva POZE de la botezul Dianei, care a avut loc week-end-ul acesta.

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Buna fetelor, am intrat sa va salut si sa va invit sa vizionati cateva POZE de la botezul Dianei, care a avut loc week-end-ul acesta.

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Bebe

Sa va traiasca micuta crestinata!...Si ce de bunatati,tu le-ai gatit pe toate?!

Mergi la inceput

Danuta, am avut ajutoare, pe soacra si pe sotu`, altfel nu terminam singura.
Multumim frumos!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Bebe

Felicitari pt botez!
Foarte frumoase pozele

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna fetelor!Sunt si eu un peste nascuta in 4 martie 1982 acum mamica de baiat de 2 luni si as vrea sa intru si eu in clubul vostru daca ma primiti.

Mergi la inceput

Serbanica bine a venit in baltuta!

Mirela ce mai face Robert?

Xandrutza cum te descurci cu cele trei printese?

Mergi la inceput

Serbanica, bine ai venit la noi!
Mirela, multumim!
Danuta, pana acum e bine, zic eu, cea mica e cumintica; Narci e foarte zvapaiata, dar mai am inca resurse
Voi ce faceti?

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

Fac cinste,ca il am pe sot Mihail

Xandrutza multumim,suntem bine...Miru a reusit primii 2-3 pasi singurica,dar merge mai mult tinuta de o manuta...ne pregatim sa mergem la al 2-lea vaccin,in rest e plina de energie si o mica dansatoare,cum aude muzica,cum incepe sa se batzaie

Mergi la inceput