Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
Felicitari xandrutza!
Sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
Danuta
La muuuuuuuulti ani Mirunei! 
si multumesc pentru incurajari
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
FELICITARI , MAMICO !Sa iti traiasca printesa
, Diana Maria!
refacere usoara !

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
danuta36 spune:
Multumim mult pentru urari!
Xandrutza ce scumpete mica ai,sa-ti traiasca! Sa fie sanatoasa!
Pe cand botezul?
Pun si eu o poza de azi,cu Miru,incercand sa sufle in lumanare...pana descarc si celelalte si le pun in album...www.postimage.org/image.php?v=PqEIOYS" target="_blank">aici A ales banii,bratara de aur si cheile de la masina..
A plans numai un pic,cand sa-i taie motul..in rest,i-a uimit pe nasi,cu cate stie ea sa faca,le-a aratat limba,nasul,urechile,unde sunt..![]()
Speram sa se faca vreme buna,ca ploua de aseara 
Pupici la toti pestii mari si mici!
xandrutza_76 spune:
Multumim mult, fetele! 
Danuta, fain tortuletul Mirunei! Mi-a placut ce a ales ea.
Noi botezul o sa-l facem repejor, luna asta, sa ne luam de-o grija.
Bebe
CRISMIR spune:
FELICITARI XANDRUTA!!!

...sa-ti traiasca mica papusica,sa fie mancacioasa si mereu sanatoasa!!
DANIELA
,mersi de compliment
...esti o draguta
DANUTZA
,ce puiuta dragalasa ai,sa va traiasca
FELIS
,Doamne ce a crescut si Mihaita,baiat mare mai
...ma bucur ca totul e ok!!!
Noi nu avem noutati,e luna cu multe petreceri la gradii si la parc si Robert e super incantat
...asa ca ne destrabalam
Va
pe toate si pe puiuti,sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Felis am vazut pozele... ce baiat mare ai ![]() Cred ca stai cu mine in cartier... ca am recunoscut diverse prin poze... in Titan adica... noi stam pe langa auchan... Am uitat sa va zic ce era cel mai important: A nascut Nally pe 19 sept. doi baieti sanatosi, grasani (2900 si 3200)... si sunt sigura ca si foarte frumosi... n-am vazut poze... Ultima data am vorbit cu ea luni si plecau acasa... Sper sa aiba putin timp sa dea si pe la noi, sa dea raportul... Acum sa ma laud... Andrei a castigat locul doi la concursul de la Danonino, de aici de pe DC, saru'mana pentru voturi ![]() Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Elyane.. da... stau in spate la Billa Titan...
deci aceeasi zona...
Nally... felicitari...
sa-ti traiasca, sa fie sanatosi...
Elyane... felicitari pt puiul tau!...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Xandrutza ... felicitari..
sa fie sanatoasa... 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Nu am avut net cateva zile... asa ca am postat mai tarziu despre 14 oct 
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
elyanne spune:
Felis
la muuuuulti ani si multa sanatate!
Esti o mamica deosebita, sunteti doi luptatori: tu si Mihaita!
Poate reusim sa ne vedem prin parc... daca tot stam asa aproape... deobicei noi mergem in parcul de langa policlinica.
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica