Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_daneza spune:
Saru*ma fELIS !
Curaj o sa am ...sunt convinsa dar exact ca si tine la cat este de aglomerat ma ia groaza ..mai ales ca eu nu fac mult de acasa la servici ...cu tramaviul 11 ajung imediat ...viilor -ghencea .....vom vedea ...sa vad cand mi-o da-o ...
Daca tu lucrezi , Mihaita cu cine sta ?
Pupici la toata balta 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
CRISMIR spune:

si noi toata gascuta!!!
DANY
,curaj,curaj cu masina si sa auzim numai de bine,ma bucur ca ai rezolvat cu job
FELIS
,ce mai face Mihaita?
DANUTA36,distractie faina la chefuri
...sa bagi poze cu puiuta ta,LA MULTI ANI pt primul anisor!!..iti urez de pe acum in caz ca nu mai apuc sa intru
Noi suntem bine,Robert creste...eu cu job-urile,m-i le tot schimb,
...caut si eu sa fie bun la program si bani cat de cat...stiti cum e cu copilul...nu vreau sa-l las pana seara la gradii,deci...caut...acum am ceva nou si suna tare bine...sa vedem ce'o mai fi!!!
Mi-am schimbat si eu freza,de slabit,hmm,nu prea
...cam astea sunt vestile,pe fuga
...daca aveti timp puteti viziona albumele noi din primul link.
la toata baltuta si sa auzim numai de bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
daniela_daneza spune:
ups ...lume noua ....
bine ai revenit Mirela !
Ma bucur ca esti bine si sa stii ca arati super ....
succes cu joburile !
Va pupacesc
si va urez numai bine !
Dany
FELIS spune:
MIRELA...
Am vazut pozele de la petrecerea copiilor...
maaaaaaaaiii ... ce distractie acolo... loc maaareee... si in casa si curte... si nebunie mare in piscina... Pai asta distractie nu gluma...
Da si voi fetele...la ziua lui Margo v-ati distrat bine... tu arati tare bine!...
DANIELA... Mihai sta cu tati lui...
De aici puteti vedea niste poze mai semnificative cu Mihai...-sunt de prin luna mai..., apoi niste poze de la mare
Mihai in general e bine... Trebuie sa purtam ochelari "-3,5" si la vorbire suntem in urma, dar ne intelegem.. are cuvintele lui si sunetele lui... si inteleg tot ce vrea... E f istet, intelege tot... si vrea sa faca si el tot ce facem noi.. incearca sa ne imite in cam tot ce vede ca facem noi..
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Oooo... pestisori.. nu ati mai dat pe aici de ceva timp... unde ati disparut????
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui FELIS Oooo... pestisori.. nu ati mai dat pe aici de ceva timp... unde ati disparut???? ![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |

Dany
elyanne spune:
Felis am vazut pozele... ce baiat mare ai 
Cred ca stai cu mine in cartier... ca am recunoscut diverse prin poze... in Titan adica... noi stam pe langa auchan...
Am uitat sa va zic ce era cel mai important:
A nascut Nally pe 19 sept. doi baieti sanatosi, grasani (2900 si 3200)... si sunt sigura ca si foarte frumosi... n-am vazut poze... Ultima data am vorbit cu ea luni si plecau acasa...
Sper sa aiba putin timp sa dea si pe la noi, sa dea raportul...
Acum sa ma laud... Andrei a castigat
locul doi la concursul de la Danonino, de aici de pe DC, saru'mana pentru voturi 
Altfel eu alerg... am reusit saptamana asta sa ma reinscriu la facultate... mai aveam un sg. an de facut, din 4, dupa vechile programe, de cand am inceput eu facultatea... dar se pare ca s-au schimbat prea multe, pt. ca dupa noile materii, n-am suficiente credite ca sa trec in anul 3 (ultimul acum)... si repet si anul doi
Asa-mi trebuie daca am asteptat 6 ani pana sa ma reapuc... timp si bani pierduti... aiurea... 
Copiii sunt bine, Elena merge la gradi si este incantata. Cu ocazia asta a inceput sa manance foarte bine, si acasa, nu doar la gradi. Baietii sunt nazdravani rau, fac numai prostioare... Elena s-a mai cumintit, iar acum ei sunt cei care o caftesc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danuta36 spune:
Neata pestisori!
Poftiti la o cafeluta,fac cinste cu intarziere..

Am fetita mare,ieri a implinit un anisor,dar sarbatorim duminica,atunci taiem si motul...ca ieri tati a afost la job si dupa masa,iar nasii sunt f ocupati in timpul saptamanii.
Mirela multumim mult pentru urari 
Xandrutza o fi nascut,de n-a mai dat pe aici...
Nally felicitari mamico! Sa-ti traiasca baietii,sa fie sanatosi!
Eliana mai bine mai tarziu,decat deloc...cu faculta.Bafta!
V-am pupat!
daniela_daneza spune:
OAU !
Felicitari NALLY , PT. BAIETI , SA ITI TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI ! Ai sa fii soacra cu 3 nurori
ce face Sebi , cum i-a primit pe fratiori ? Pupici !

La multi ani , Miruna Andreea ! Sa va traiasca Danuta si sa va aduca numai bucurii !

Petrecere frumoasa !![]()
Ely , felicitari cu facultatea .Succes! Nu te intrista ca e mai tarziu , asa a fost sa fie , acum a fost momentul .Felicitari pt. premiu!
Pupici la toata gasca !

Eu sunt racita cobza ...si cica azi e gata si masina , din service ...desi mi-a cam disparut cheful de condus cand vad cat e de aglomerat ....oi vedea eu ...
Dany
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata, am aparut si eu.
Danuta, aniversare frumoasa fetitei tale, sa-ti traiasca, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Eliana, multa bafta la facultate!
Nally, felicitari si crestere usoara!
Eu am nascut pe 24 septembrie o fetita, Diana Maria, de 3070 g si 50 cm: poza1, poza2
Bebe