Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:

| Citat: |
citat din mesajul lui FELIS ma mai tineti mine??? sper sa revin pe drumul cel bun... Da greu v-am mai gasit ... pe pagina 4...Va pup si sper sa imi fac prezenta mai des in aceste ape... si sper sa nu fie doar vorbe... Am trecut printr-o perioada de munca pana la epuizare si stres in cel mai mare grad... depersii... peste toate acestea... dar ... poate reusesc sa repar ceva.. deja am inceput... sa vad daca imi reusheste...![]() Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre, "Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero |
OAU ....CUM SA NU TE MAI TINEM MINTE ....BINE AI REVENIT

Imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o perioada grea ..toti pestisorii au avut dar acum eu zic ca gata s-au terminat ...ce face Mihaita ? baiat mare ..acusiaca face 4 ani ...Sa stii ca si eu am avut o perioada grea dar acum sunt bine ..Pestisori , la servici este bine , mai ales ca m-am intors de unde am plekat acum 4 ani in conditii excelente , eu am vrut ...si veste mare este ca de 2 zile conduc ...recunosc mai fac mici greseli ..dar sper ca in curand sa merg brici ..cum se zice ...sunt asa mandra de mine ...scuzati lipsa de modestie
Pup toata baltuta si poate ca devenim mai active!

Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
In primul rand,
La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi! 
Apoi... pozeeeeeeeeeeeee de la mare...
A fost frumos, copiii sa-u comportat bine... mai am de desfacut bagaje, asa ca mai multe detalii zilele astea...
Dany bravoooooooooo
Sper ca in maxim o luna prind curaj si ma pun si eu pe facut scoala...
Felis tine pumnii sa fie totul din ce in ce mai bine 
Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor, am aparut si eu pe aici. Noi suntem bine, ne pregatim de ziua Narcisei, mai are putin si face doi anisori.
Dany, ma bucur ca la servici e bine, ca esti multumita, si ca ai inceput sa conduci.
Eliana, sa va fie de bine concediul. Foarte frumoase pozele de la mare, mi-a placut mult cea cu baietii cazuti la datorie.
Grodear, bine ai venit la noi! 
Alexandrina
37+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Poftiti la un fresh ![]()
Mult succes in noul an scolar "cresareilor", boboceilor, scolareilor si mamicilor!
Alexandrina
38+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
FELIS spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza OAU ....CUM SA NU TE MAI TINEM MINTE ....BINE AI REVENIT ![]() Imi pare rau sa aud ca ai trecut printr-o perioada grea ..toti pestisorii au avut dar acum eu zic ca gata s-au terminat ...ce face Mihaita ? baiat mare ..acusiaca face 4 ani ...Sa stii ca si eu am avut o perioada grea dar acum sunt bine ..Pestisori , la servici este bine , mai ales ca m-am intors de unde am plekat acum 4 ani in conditii excelente , eu am vrut ...si veste mare este ca de 2 zile conduc ...recunosc mai fac mici greseli ..dar sper ca in curand sa merg brici ..cum se zice ...sunt asa mandra de mine ...scuzati lipsa de modestie Pup toata baltuta si poate ca devenim mai active! ![]() Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
O.. felicitari Daniela... si pt serviciul recapatat si pt curajul si vointa de a conduce...

Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| citat din mesajul lui elyanne In primul rand, La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi! ![]() Apoi... pozeeeeeeeeeeeee de la mare... A fost frumos, copiii sa-u comportat bine... mai am de desfacut bagaje, asa ca mai multe detalii zilele astea... Dany bravoooooooooo Sper ca in maxim o luna prind curaj si ma pun si eu pe facut scoala...Felis tine pumnii sa fie totul din ce in ce mai bine ![]() Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
ELYANNE maaaiii ...
ce gashca ... toti cuparul ondulat...
m-am topit... Cum te descurci cu 3 ????
Felis si
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
danuta36 spune:

Intrai sa va salut,ca n-am mai dat de mult pe aici...Ne pregatim de chefuri,intai tati,apoi Miru,care acusica face 1 anisor...e tot mai smecheruta,in fiecare zi ne uimeste cu ceva![]()
Dany ma bucur de vestile bune si bravo pt condus,eu nu-s asa curajoasa...si la noi e aglomerat,dar totusi nu ca si in capitala..
Eliana super pozele,ai copii tare frumosi!
Felis sper sa-ti iasa tot ce ti-ai propus..succes!
Xandrutza ce face burtica,mai poti? In curand o sa fii mami de trei puiuti..oau,te admir!
Pup si ceilalti pestisori,poate se activeaza pe aici![]()
daniela_daneza spune:
Multumesc de incurajari ..numai ca gata nu mai am masina ...si oricum, mai mult am mers in wk-end , inca mi-e teama in timpul saptamanii...sa va spun cat sunt de suparata pe ei..una ca e o troaca de masina , harb dar am zis lasa ca nici eu nu am experienta si deocamdata e in regula..e matiz ..duminica vad ca avea ITP ( inspectia tehnica periodica) expirat ...si mai mult decat atata aflu ca nu imi facusera nici RCA ....DECI AM SIMTIT EU CA NU TREBUIE SA O IAU ...A STAT IN FATA BLOCULUI TOATA SAPTAMANA TRECUTA .....DUMNEZEU MI-A DAT PRIN GAND ..una ca imi laum mega amenda 1.000 ron parca ..bine o platea firma...dar imi luam eu pct ....si mai grav daca doamne fereste faceam accident ..eram buna de plata ...asa ca le-am dat-o pachet sa o puna la pct .....m-a deranjat ca nu le-a pasat si unde mai pui ca am lucrat la aei vreo 4 ani ..si nu mai sunt new entry sau vreun copil.......nah ...ca m-am racorit si eu la voi .....sper sa nu ma tina asa mult si bine ca imi pierd si bruma de curaj pe care o am .....
Va pupacesc pe toate si spor la toate .
Pup si piticii !
Numai bine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
FELIS spune:
| citat din mesajul lui daniela_daneza Multumesc de incurajari ..numai ca gata nu mai am masina ...si oricum, mai mult am mers in wk-end , inca mi-e teama in timpul saptamanii...sa va spun cat sunt de suparata pe ei..una ca e o troaca de masina , harb dar am zis lasa ca nici eu nu am experienta si deocamdata e in regula..e matiz ..duminica vad ca avea ITP ( inspectia tehnica periodica) expirat ...si mai mult decat atata aflu ca nu imi facusera nici RCA ....DECI AM SIMTIT EU CA NU TREBUIE SA O IAU ...A STAT IN FATA BLOCULUI TOATA SAPTAMANA TRECUTA .....DUMNEZEU MI-A DAT PRIN GAND ..una ca imi laum mega amenda 1.000 ron parca ..bine o platea firma...dar imi luam eu pct ....si mai grav daca doamne fereste faceam accident ..eram buna de plata ...asa ca le-am dat-o pachet sa o puna la pct .....m-a deranjat ca nu le-a pasat si unde mai pui ca am lucrat la aei vreo 4 ani ..si nu mai sunt new entry sau vreun copil.......nah ...ca m-am racorit si eu la voi .....sper sa nu ma tina asa mult si bine ca imi pierd si bruma de curaj pe care o am ..... Va pupacesc pe toate si spor la toate . ![]() Pup si piticii ! ![]() Numai bine! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
DANIELA... nu imi vine sa cred ce citesc...
auzi... fara ITP si RCA...
Cat despre curaj...
din zona Auchan-N. Grigorescu pana dupa Carrefour Militari pe Soseaua de Centura...
Felis si