Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Mariilor mari si mici!

Elianace bine ca ai scapat de operatie!Sa folositi sanatosi masina,si fara incidente..

Dany si al meu sot e nascut in Onesti si mai are ceva neamuri si pe la Piatra Neamt plus o bunica (dupa mama) inmormantata acolo...am zis ca la anul musai sa petrecem o parte din concediu in Moldova,eu n-am mai fost din 99' la neamurile mele,in judetul Botosani..

Pup toti pestisorii,poate mai apareti la 'raport'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani Mariilor!

Dany Foarte bine ca ai ajuns la casa si mormantul parintilor!
Eu ma simt un vinovata ca nu am mai ajuns de ceva vreme pana la mormatul tatalui meu... si e in Bucuresti... Am motive, copiii care-mi ocupa tot timpul, dar tot vinovata ma simt... ca doar nu e asa departe... Sper sa ajung cat de curand...

Copiii sunt bine, nu s-au mai virusat de ceva vreme... dar sa nu afle si ei... nici macar muci.
Miercuri merg cu ei la pediatru sa-i vada inainte de plecare si sa ne dea lista de medicamente pt. deplasare... ca nu vreau sa ajung la urgenta cu ei pt. o burtica stricata... Eu sper sa nu fie cazul de medicamente, dar mai bine sa le am la mine...

danuta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna, am venit eu la raport. La noi e caldura mare, eu fac fata cu greu, dar asta e.
Eliana, ma bucur ca ai scapat de operatie! Sa va folositi sanatosi de masinuta!
Danuta, cred ca Miru e tare simpatica mergand de-a busilea.
Dany, servici usor!! Sunt sigura ca ai sa te descurci!

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

La multi ani tuturor celor care isi aniverseaza azi onomastica!

Alexandrina 33+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Buna seara!

Xandrutza te cred ca ti-e greu cu caldurile astea,si mie mi-a fost anul trecut...nu mai stiam unde sa ma ascund Dar nu mai ai mult,acusica apare bebitza

Dany cum e la servici,ai inceput?

Miruna mea incepe sa se ridice tot mai des in picioare,s-a si lovit de cateva ori,dar i-a trecut repede.Cu mancatul ma dispera,azi n-a vrut sa inghita deloc papa solida,a baut numai lapte...a tras niste tipete si a plans cu lacrimi,daca am vrut sa-i bag lingurita in gura.Ma gandesc ca de la dinti nu mai vrea sa pape,trebuie sa iasa cei de sus,am vazut ca are gingiile umflate...eu ma stresez tare,ca si asa e cam slabuta...

Pupici la toata baltuta!

Mergi la inceput

Buna fetelor, si eu am lipsit iar.
Despre noi, mai nimic nou, doar un rosu in gat cu care s-a ales Narcisa, drept urmare suntem pe antibiotic.
Va pupic pe toate, va doresc o seara frumoasa!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Buna seara!

Xandrutza te cred ca ti-e greu cu caldurile astea,si mie mi-a fost anul trecut...nu mai stiam unde sa ma ascund Dar nu mai ai mult,acusica apare bebitza

Miruna mea incepe sa se ridice tot mai des in picioare,s-a si lovit de cateva ori,dar i-a trecut repede.Cu mancatul ma dispera,azi n-a vrut sa inghita deloc papa solida,a baut numai lapte...a tras niste tipete si a plans cu lacrimi,daca am vrut sa-i bag lingurita in gura.Ma gandesc ca de la dinti nu mai vrea sa pape,trebuie sa iasa cei de sus,am vazut ca are gingiile umflate...eu ma stresez tare,ca si asa e cam slabuta...

Pupici la toata baltuta!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Multumim, Danuta!
Felicitari Mirunei pentru ridicatul in picioare. Ii dorim sa ii vina pofta de mancare!

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Buna!
Si eu sunt Peste, mai faceti inscrieri?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grodear

Buna!
Si eu sunt Peste, mai faceti inscrieri?

Ralu- mamica de fetita superba!!!

Bine ai venit in baltuta!Scrie-ne datele tale si o sa te treaca cineva in lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ma mai tineti mine??? revine un pestisor ratacit... am cam uitat de mine... si nu am mai avut timp de DC... sper sa revin pe drumul cel bun...
Da greu v-am mai gasit ... pe pagina 4...
Va pup si sper sa imi fac prezenta mai des in aceste ape...si sper sa nu fie doar vorbe... Am trecut printr-o perioada de munca pana la epuizare si stres in cel mai mare grad... depersii... peste toate acestea... dar ... poate reusesc sa repar ceva.. deja am inceput... sa vad daca imi reusheste...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput