Pestisori... pestisori... (27)
Raspunsuri - Pagina 12
martie spune:
Oau fetelor ce primire
, multumesc daniela_daneza, elyanne multumesc!
P.S. M-am uitat in lista, scrie Martie cu Sara, dar o mai am si pe Ana. 
adica sunt mamica de 2 sirene (cred..)
Incepe sa-mi placa aici
crig72 spune:

martie bun venit!cu siguranta te vei simti bine aici.sa-ti traiasca sirenele!am si eu una care chiar se crede sirena in piscina.e tare haioasa cum inoata.i se trage de la un film h2o..hihi..ii duce dorul acum.
Dany inca suntem in vacanta la prietenii nostri si ne-am intalnit si cu Mirela si Robert.
Eliana si mie mi-au placut mult de tot pozele de la nunta!!
va pup si o zi buna!
Mariuca
xandrutza_76 spune:
Buna fetelor.
Martie, bine ai venit in baltuta! Pupici sirenelor tale.
Danuta, foarte faine pozele din concediu, iar Miruna e frumoasa foc!
La noi, poate stiti, a fost jale zilele astea, azi avem in sfarsit soare, sper sa se retraga apele in judet, multe nenorociri...
Alexandrina
31+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
danuta36 spune:
Buna!
Ce mai fac pestisorii,cam liniste pe aici,prin baltuta..
Xandrutza multumim
Cum mai e la voi,s-au retras apele,sper...?
Noi nu prea mai avem liniste,Miru a inceput sa umble de-a busilea,se ridica singura,mai face cate un buf,iar o ia de la capat..tot cu ochii pe ea si dupa funduletzul ei suntem ![]()
O saptamana faina sa aveti!
elyanne spune:
Eu le-am facut baie odata dupa ce au stat bine in fund, adica pe la 8 luni.
Pana atunci pe rand... Eu ii spalam si sotul/soacra ii imbracau si la final ii curatam tot eu la ochi, in nas, urechi... ca ei nu aveau curaj 
Vin si eu la raport...
Azi am dat o fuga pana la spital, la doctor... ca ma tot durea ovarul drept, nu cel cu chistul... si se pare ca bombita a explodat... aflu mai multe sambata... azi am fost pe fuga... nebunie in spital, eu ma grabeam sa fug acasa la pici, ca soata trebuia sa plece...
Am schimbat masina cu una cu 7 locuri.
Azi am luat pasapoartul cu picii inclusi... putem sa plecam la mare
Mai e un pic pana pe 29 august... Abia astept balaceala...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
Buna pestisori !
Ely, ai grija cu chistul ...nu e prea tarziu pana sambata ? Zic si eu ....Felicitari pt. masinutza!Sa o stapaniti sanatosi !
Va pupacesc!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Ely , ce ai facut la doctor ? Hai da un semn ...sper ca esti bine !
Restul baltii ....eu de luni incep serviciul si incep sa am ceva emotii ...dar trec ele ...emotiile sunt mai mult ca trebuie sa conduc ....ma descurc eu ....
Va pupacesc pe toate !
Dany
elyanne spune:
Dany saru'manaaaa... acu, la raport cu mine...
Am fost la doctor mai repede ca ma tot durea ovarul drept (nu cel cu chistul) si... supriza... chistu nu mai e... se pare ca s-a spart
si ca a fost plin doar cu lichid... altfel nu era deloc bine ca se spargea... Asa ca am scapat de operatie...
Tinem pumnii pt. luni... hai ca o sa fie bine 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
daniela_daneza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elyanne Dany saru'manaaaa... acu, la raport cu mine... Am fost la doctor mai repede ca ma tot durea ovarul drept (nu cel cu chistul) si... supriza... chistu nu mai e... se pare ca s-a spart si ca a fost plin doar cu lichid... altfel nu era deloc bine ca se spargea... Asa ca am scapat de operatie...Tinem pumnii pt. luni... hai ca o sa fie bine ![]() Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica |
Bravo, bine ac nu ai mai ajuns la operatie ! Ce fac piticii, Elena ? Hai ca mai ai putin si plecati la mare ....si cu masinutza noua ......eu nu am fost plekata decat la bacau cateva zile si la tara , langa Piatra Neamt, la casa parinteasca si mi-am incarcat un pic bateriile si la mormantul parintilor mei ...am luat niste pamant de la mormant sa pun la o floare , asa ii am cumva langa mine ..desi sunt prezenti ....
Restul fetelor! Va plimbati !
Pupaceala maxima...
Dany