Pestisori... pestisori... (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Neatza !

Am gasit job ...de fapt ma reintorc undeva unde am lucrat 4 ani si sper sa fie ok.Incep de la 1 septembrie , ca pana atunci nu scap de astia la care am fost si vad ca vor sa imi faca ceva sicane .....va trebuie sa reinvat sa conduc ...o sa am masina....

Sanatate si pupici la toti pestiosrii!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Foarte bineee!Ma bucur pentru tine,bafta!

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui crig72

danutza ati scapat de rubeola?
acum sa va arat ceva si sa ghiciti cu cine e Mariuca mea aici la o inghetata.

Am scapat usor de data asta..sa vedem ce mai urmeaza..?(si eu le-am facut pe toate cand eram mica)

Mergi la inceput

Eliana ,faine pozele de la nunta,cred ca v-ati distrat bine..mi-a placut buchetul miresei,era natural?

Noi am fost cateva zile in concediu la Sibiu,a fost frumos,pacat ca n-a prea tinut timpul cu noi..Miru s-a adaptat bine schimbarii,doar de papat nu prea...imi pare tare slabuta fata de altii de varsta ei,in fine..sanatoasa sa fie!Poze am pus aici de vreti sa ne vedeti..

Pup toti pestisorii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Crig m-am gandit la Robert ... dar am zis ca nu-i el, ca n-are cum... Deci cum v-ati intalnit? Cred ca ati fost voi la el...

Danuta foarte frumos la Sibiu... eu n-am fost pana acum... Trebuie sa ajung odata si odata... Iar Miruna e o frumoasa

Ieri a fost ziua mea ... am aflat si eu intr-un final... a fost sf. Ilie

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Buna fetelor! Cine ma trece si pe mine pe lista? Am vazut ca nu aveti pe nimeni pe 15 martie. Am zis sa ma ofer...
Senc iu!

Mergi la inceput

Martie bine ai venit in baltuta! O sa te treaca fetele in lista..

Eliana multumim.Sa mergeti in Sibiu,ca aveti ce vedea,e un oras frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Danuta36, , multumesc, in baltuta, da? Hmmmm... mai, eu sunt jumate hamsie - jumate rechin, depinde de situatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Martie bine ai venit

Danuta am uitat... da, buchetul era din flori naturale

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui martie

Danuta36, , multumesc, in baltuta, da? Hmmmm... mai, eu sunt jumate hamsie - jumate rechin, depinde de situatie...

Martie & Bebica & maimuta Sara

Cu placere...nu mai conteaza ce fel de peste,se cheama ca tot in apa te intorci..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Bine ai venit in baltutza , MARTIE!

Vad ca suntem ceva Dane ...pe apa .....

Danuta36 , am vazut pozele, dragalasa foc Miruna ! Sa va traiasca si sa va bucure si sa aiba noroc .

Hai, CRIG72, VII SA NE SPUI unde v-ati intalnit ? Cred ca ati fost voi in America
Va pupacesc si numai bine .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput