FIV 171
Raspunsuri - Pagina 21
catalina2307 spune:
Buna. Sunt extrem de fericita. Daca Luca a deschis lista eu o sa o continui.
SUNT INSARCINATA. Imi vine sa tip de bucurie. ET pe 25 martie , azi test urina pozitiv iar BHCG -39.
Nu pot inca sa imi revin si sa realizez cat de norocoasa sunt de la primul FIV. Un doctor minunat. (Este medicul grec care vine lunar la Medsana). Daca cineva doreste sa mearga direct la dansul va pot ajuta cu cea mai mare placere.
Sarcina usoara Luca. Sa ne ajute Dumnezeu ca si pana acum si sa fie bine pana la sfarsit .
Va multumesc fetelor pentru sprijin, ptr. sfaturi, pentru ajutorul dat direct sau indirect.
Va pup si va doresc mult succes.
arucs spune:
PISIX, sunt convinsa ca o sa ai un
.Acum ai grija de tine si cu ajutorul lui DD o sa ne dai vestea cea mare.
si multi pupici
Ioanatugs spune:
Catalina2307 FELICITARI SI SARCINA USOARA MAMICO!!!
Chiar incepe sa curga cu bebici si pe la noi!!!

Pisix multa bafta sa stea puiutii la mami in burtik 9 luni!!!
Astept fiv-uletul meu
norocos de martie-aprilie 2008 
buluna spune:
V#258; ROOOOG SA MA BAGATI SI PE MINE IN SEAMA.
AM SI EU O MARE PROBLEMA....VREAU SA FAC FIV SI NU STIU UNDE. CE PUTETI SA MA SFATUITI? OBSERV CA VOI ATI MAI INCERCAT, V-ATI DOCUMENTAT...UNDE SA MA DUC? LA MUNTEANU IN TM, LA SZEGED IN UNGARIA SAU LA CLUJ?
VA ROG MULT SA-MI RASPUNDETI
STIU CA SUNTETI OCUPATE DAR .....VA ROOOOOOGGGGG....
NOI NU STAM BINE CU SPERMATOZOIZII

manumanu spune:
Bravo, Catalina2307!!! Sper sa o tinem asa toata luna!
Pisix, iti doresc ce-mi doresc si mie!!!
dream1971 spune:
LUCA, Catalina 

felicitari
-utelor. Sarcini usoare si la termen!!!
Luca am fost sigura de reusita si stii cand? Cand am vazut mesajul tau de resemnare. Am vrut sa te contrazic atunci dar am zis mai bine sa te las sa te convingi singura si sa nu pun "paie pe foc". Ai grija ca ai promis: fara stress de acum incolo!!! Conteaza sa stii! Ai grija de
-i
Zouzou ce-i cu tine? Unde te-ai ascuns. Eu inca ma
sa fie bine 
Fetelor in focuri:
sa veniti toate cu vesti la fel de bune ca cele de la Luca si Catalina!
Kora
sa fie un start norocos.
Pisix
sa urmezi.
Va
pe toate si o seara buna!
Dream
pisix spune:
Arucs mda, eu trec prin etapele pe care le-ai vazut si la restul fetelor (sper, dar nu cred
)
Catalina2307 este incredibil, felicitari ! Eu nu ma pricep f bine, dar valoarea este ok pt ziua de test ?
Smoly e f bine cum te-ai gandit, ea probabil nu si-a dat seama ca iese din iunie cu ziua 14
Maria08- bun venit in clubul fivoaselor, si mult noroc . Evident ca ori de cate ori ai intrebari, aici e locul unde sigur se va gasi cineva sa va ajute !
Kora se vede treaba ca esti dιjΰ pe orbita ! Mult noroc !
Verga iti doresc sa fii tare si sa gasesti mereu in tine puterea de a merge mai departe !
Gilutza stiu ca e greu de acceptat dar ma tem ca intr-adevar e prea putin la bhcg ca sa fie bb
Iana_mari merci draga mea, sper sa creasca mari la mami in burtik
Felicia ce faci tu ?
Ioanatugs sper ca <Poarta reusitelor> sa ramana deschisa si la noi, ce zici ?
Manumanu multumesc, daca nu ne incurajam noi
atunci cine ?
Dream multumesc pt gandul tau bun ! Dar sa stii ca daca nu iese acum, la urmatorul FIV vin la tine, in Belgia
dream1971 spune:
Pisix eu te astept dar sper sa vii cu bebelul (i)ca sa-i (le)arati Mini-Europa. Deal? Presimt eu ca va fi bine! Curaj 

Dream
Liana30 spune:
licuriciiiii poate apari ca e ora
trebe cap nou![]()
catalinaaaaaaaa
felicitariiii
dream te puppp
va tin pumnii la toateee si in mod special lui pisix care nu crede..lasa mama credem noi pt tine
va fi bineee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
gilutza spune:
pisix mai trag o speranta pana vineri, desi nu prea cred....... e destul de greu sa accepti. eu am facut fiv-ul la giulesti, ce e curios pentru mine e ca in ziua punctiei pentru toate fetele care eram era totul bine si in ziua et-ului totul a fost pe dos...adica toate aveam embrionii cu fragmentatii, la toate ni s-au transferat cate 3 din care , parca tras la indigo, aveam care unu A8 cu fragmentatii si cate 2 A6 tot cu fragmentatii. nici uneia nu ni s-au congelat embrioni. daca ma gandesc bine cred ca stiam ca nu se intampla nimic chiar din ziua et-ului. va rog sa-mi spuneti la cat timp se poate incepe o noua procedura de fiv?
va pup si felicitari si sarcina usoara noilor mamici