FIV 171

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Va multumesc mult pentru urari. Imi doresc din suflet sa nu mai existe FIV fara reusita.
buluna este foarte important sa te gandesti inainte de a lua o decizie la aspectul financiar, la deplasare si la faptul ca in cazul in care alegi o varianta externa este necesar sa stai acolo (in tara respectiva)pe toata perioada stimularii.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Iana, ce sa fac iubita?! Stau in umbra si citesc; maine vreau sa merg sa imi refac analizele pe care mi le-au cerut si in plus un progestero de z 21 sa vedem cum stau iar apoi o sa merg sa vorbesc cu Cocei...poate pe urmatorul cm ma apuc de treaba!
Catalina felicitari!Fiecare reusita ne mobilizeaza si pe noi...Sarcina usoara!
Kora start norocos, Doamne-ajuta!
Pisix tin pumnii!
Zouzoule am inteles ca nu vrei galerie, dar nu ma pot abtine sa nu iti trimit macar un -ic!
Liana!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Antosit sa de d-zeu sa-ti iasa totul bine si sa incepi la urmatorul c.m.Pupici
Kora stim ca acum esti emotionata ca ai inceput tratam,dar te rugam frumos sa ne deschizi un nou capitol.A disparut si ZouzouStart norocos.
Pisix te urmaresc indeaproape nu te scap o clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NEATA fetele,am vb cu DASCALESCU acum 10 min,si sunt cam trista,in primul rand ca nu prea intelegeam nk,din ce imi spunea,pt ca legatura telefonica era f proasta,doar ce am inteles ca embrionii sunt mai lenti,ca 2 parca sunt de 3 celule si 2 de 2,cred ca am inteles bine,si m-a intrebat varsta,si mi-a spus ca ma asteapta maine la 8 dim,sa vedem ce transferam,sunt dezamagita,daca luni a avut loc punctia si azi e miercuri,nu trebuiau sa aiba mai multe celule,ca nu prea ma pricep,ca eu stiam de la voi,ca ati avut de 6 cel,de 8 sau 10,pai daca ai mei erau de 3 celule,cand se mai dezvolta sa ajunga macar la 6(si care oricum nu e cine stie ce),ce parere aveti,se mai pot dezvolta azi,?????? POATE voi stiti mai multe despre asta,ca eu nu prea ma pricep.

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

karla- tre sa ai speranta....cred ca asta e textul pe care doamna dascalescu il spune tuturor, asa a facut si cand am fost eu si asa a spus si fetelor care au fost cu mine.....si maine iti va transfera 3 embrioni. eu iti tin pumnii si sa dea Dumnezeu sa fie bine. as vrea sa-ti dau un sfat.. dupa ET stai macar o ora in pat...nu te lua dupa doamna geta care pe noi ne a dat jos din pat dupa un sfert de ora.
MULTA MULTA BAFTA SI SA AUZIM CA AI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kineta nu stiu ce sa zic ,dar cred ca mai au timp sa se dazvolte cel putin pana la 6 celule.Si nu uita cazul LUCA-LUCA care este un exemplu pt. noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Kineta nu fi trista, nu se stie niciodata.

FIV episodul 2:

Gagici, am fost astazi si mi-am facut programare pentru monitorizare pe 10. Vom vedea atunci daca va fi nevoie sa iau tratament pentru endometru sau nu.
Aveti idee in ce zi se face ET daca e vorba de embrioni congelati? Am citit pe undeva ca in Z17-18 dar nu stiu sigur daca asa e.
Asa ca, fetelor, cu putin noroc voi fi si eu mamica la sfarsitul lunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Dream –draga mea … incep sa fiu realista si sa nu visez cu ochii deschisi. Vezi ca miki te va contacta déjà sa te intrebe de Belgia ca si ea e in aceeasi oala ca si mine (Azoo) si se pare ca acolo sunt mai multe sanse pt noi…
Liana 30 –ba bine ca tu ai crezut ! Si iata ce bine ai ajuns ! Felicitari din toata inima, eu nu stiam, am ramas paf cand am citit …
Gilutza – speranta moare ultima …stiu cum e ; cat despre fragmentatii, au fost fete care au reusit si in conditii de genul asta ; cum vrea DD ! Eu am facut FIV 2 la 4 luni de la FIV 1. Iti tin pumnii!
Buluna – aici e chestie de feeling…insa daca spui ca nu stati bine cu spermatozoizii, e bine sa va ganditi la o clinica cu un embriolog f bun
Antosit
Iana_mari –sar’na da sa stii ca eu o sa plec in concediu maine si ma intorc dupa mijlocul lunii asa ca daca nu voi avea acces la net voi ruga pe cineva sa va zica daca BbLix si BbFix au rezistat ….
Kineta – nu te mai framanta … pana maine mai cresc si in plus, nu e o regula.Data trecuta eu am avut unul de 6 si unul de 8 si degeaba. Iar la alte fete cu embrioni de 4/6 celule si cu fragmentatii ...au reusit. Eu am doi pui :BebeLix de 4 celule si BebeFix de 6 celule

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

FELICITARI CATALINA!
Gata fetelor s-a deschis sezonul! Cine mai doreste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

maria08- Bine ai venit pe la noi! Iti doresc sa pleci cat mai repede dupa Luca.
Kora - Ma bucur ca te-ai programat. Deci intri in linie dreapta?
Kineta - Lasa supararea deoparte. Puiutii tai sunt acolo si te asteapta sa-i duci acasa. Cum spunea si Gilutza cred ca e textul clasic. Cand am facut eu cam asta era "mesajul" catre toata lumea.
Antosit - Bafta la analize. Sa vi cu rezultate bune!
Googgy - Imi pare rau ca te-au invadat rusii!
Dar lasa ca ai puiutii tai care te asteapta pentru sfarsitul lunii. ET-ul se face in cazul asta in ziua 17-18. Cel putin eu asa am facut. Multa bafta!

Mergi la inceput