FIV 171

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor spuneti-mi va rog urgent mai e vreun nr de tel in afara de 3161283 la care pot suna la Giuly pt programare la eco la madam Geta?Ca la nr asta zice "post telefonic deranjat temporar"....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Luca Luca FELICITAAAARIIII!Sarcina cat mai usoara si bebelasi sanatosi!!!!!Uite asa ne dai tu cel mai bun exemplu:fara simptome,cu embrionsi cu mici fragmentatii si faci gemeni!Deci fetelor,sa luam aminte ca se poate si asa!Ma bucur tare mult pt tine!

Moni multumesc frumos de ajutor,am sa iau l-arginina,mie mi-a facut bine luna trecuta;am sa o combin cu royal jelly ( laptisor de matca),omega 3 si vit. E.

verga cuvintele sunt de prisos... Multa putere sa o iei de la capat!

Fetelor eu azi sunt zi 1 si trebuie sa ma programez la eco pt 8 aprilie,zi 6 de stimulare ( zi 8 de cm).Va rog mult daca merge cineva maine la Giulesti ma poate programa si pe mine?Daca e cineva dispusa sa ma ajute va rog sa imi trimite-ti un PM sa va dau datele.Am sa incerc si eu maine iarasi la tel,dar nu stiu alt nr decat cel pe care vi l-am scris in mesajul anterior si zice mereu "post telefonic deranjat temporar'....
Maine dimineata ma duc sa fac FSH-ul si apoi incep si eu cu 1/2 diphe,iar din zi 3 adaug 200 UI puregon,asta pana in zi 6 de stimulare cand trebuie sa fac eco si imi va da si menogonul probabil.

P.S. Bineinteles ca acum dupa ora 14 nu mai e deranjat nr de tel,dar nici pe madam Geta nu o mai pot gasi,mor de nervi fetelor....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Kora eu sunam la 3161277 este numarul de la fiv mai devreme sau mai tarziu o voi lua de la capat nu ma las asa usor invinsa chiar daca durerea de acum e mare

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

LucaLuca nu stiu ce sa zic. Ma inteapa in continuare foarte tare, eu la CM nu simt asa ceva. Dar a inceput sa fie si sange, decolorat, e drept, dar destul de semnificativ. Mai astept dar cred ca degeaba.
Multumesc pentru incurajari, o sa fiu si eu mamica...intr-un final

Mergi la inceput

verga multumesc ,am reusit sa sun la nr pe care mi l-ai dat tu (si mi l-a dat si miki pe PM) si mi-am facut programarea,desi a raspuns altcineva,nu d-na Geta si totusi m-a programat pt 8 aprilie la 7.30.I'm happy!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

E prima data cand postez aici, desi va citesc zilnic.....si noi ne pregatim de FIV si in curand am sa va necajesc cu intrebari!!.....
Am intrat s-o felicit pe Luca:, m-am bucurat enorm pentru ea! FELICITARI MAMICO!!!! O sarcina usoara!

http://www.salvatianimalele.as.ro/vot.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Verga ai incercat sa vorbesti cu Bucur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

AndradaP felicitari si ai grija de bb.
Luca sa ai o sarcina usoara si sa va bucuratide sau
Kora ai intrat in linia dreapta, ma bucur ca ai reusit sa te programezi.
manumanu ai grija de puiutii si fii optimista.
Kineta ai vazut ca a fost bine, te-ai stresat mai mult decat e cazul.
Ioanatugs cand mai mergi la echo?
Goggy lasa ca tot mai ai o speranta cu embrionii congelati.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

buna seara fetelor!am mai scris la sub acesta cand eram in cautare de dr pt fiv.M-am hotarat la dr.Dracea.Am si fost azi la Giuly si am stat de vb cu ea.Deci eu voi face fiv de Iunie-iulie.Am insa o mica intrebare la voi.Ea mi-a zis sa sun la incep lui iunie sa ma programez la ec pt ziua 14(intre 14 si 20 pt ca eu am ciclul de 36 de zile)Eu mi-am facut un calcul si la mine ciclul vine cam pe 18 iunie deci ziua 14 va fi de fapt prin iulie,si la socotelile mele et ar fi in august.Hotararea mea a fost sa sun la CM din mai si sa fac toate operatiunile astea ca sa cada ET in iulie.Stiu ca e logic ce zic dar stiti cum e la inceput de FIV.Emotiile te prostesc de tot si nici un lucru normal nu ti se mai pare logic LUCA FELICITARI MAMICO !

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

De fapt vroiam sa va intreb dc e ok cum am gandit eu.Stiu ca luna august e luna de concediu la Giuly,nu-i asa?

VREM BEBE!! E CLAR?

Mergi la inceput