FIV 171

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Luca feilicitariiiiiii!Sarcina usoara si la termen!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Moniland am fost atat de convinsa ca e CM incat nu m-am dus sa fac analiza. Daca nu se intampla nimic semnificativ, o voi face joi. Oricum, daca petele ar fi de la implantare, azi cred ca ar fi fost prea devreme pt bhcg.
Ce ma scoate din sarite e ca nu am nici cel mai mic simptom de CM. Am abdomenul plat ( la CM ma umflu de zici ca am inchitit o minge), nu ma dor sanii, nu ma doare nimic. Tot ce am simtit zilele astea au fost niste intepaturi in burta dar nu constante. Aseara m-au intepat putin si ovarele ( din cauza asta am crezut ca e CM) si am simtit o tensiune usoara in burta.
Poate mai exista o sansa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NEATA fetele,am sunat acum la Giulesti,si dr Dascalescu mi-a spus ca pana acum sunt fertilizate toate ovocitele cele 4,am emotii,sa vedem si maine ce veste imi va da,despre calitatea lor,maine probabil voi afla decate celule vor fi,nu? CU Dumnezeu inainte!!! DACA cineva dintre fetele care sunt in stimulare fac tratament cu Menogon,mai mi-au ramas 4 fiole de Menogon,si 1 fiola de Diphereline,daca aveti nevoie ,si va mai prelungeste tratam cu o zi,si nu aveti,vb ,sa vi le dau pt ca este pacat sa le arunc,.

Karla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pisik06, histeroscopia se face cam in z 10-12 a Cm, deci nu cred ca vei incepe stimularea luna asta, chiar daca ti-ar da protocolul scurt. Daca pe 8 mergi la intalnirea cu dr Cocei, iti va spune sigur si ce protocol vei face, si cum sa procedezi cu histeroscopia( trebuie sa suni pentru programare in z 1).
Din cate am mai citit eu, intr-adevar protocolul scurt sa da celor cu rezerva ovarian ascazuta sau cu varsata peste 35 de ani, nu e o regula totusi, raspunsul il vei avea dupa ce vb cu dr.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Multumesc inca o data pentru urari, tuturor. Sa stiti ca eu inca nu realizez complet ce mi se intampla. Dar va urez sa va dati si singure seama cat de stranie si invaluitoare e senzatia...

Goggy, sa stii ca false simptome de CM am avut si eu, fix in ora cand asteptam rezultatul testului - nu pete, dar intepaturi in ovare &co, care au incetat suuuuuuuuubit cand am aflat rezultatul (deci erau bazate pe autosugestie indusa de spaima). Fa bhcg-ul, macar stii pe ce picior dansezi, asa nu faci decat sa iti prelungesti angoasa.

Verga, azi vii cu vestea buna, da? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Pisix felicitari pt, embrioni.Mai au timp sa creasca micutii.
Luca-Luca o poveste impresionanta,demna de regizat un film.D-zeu la rasplatit pe sotul tau.Sa fiti fericiti.
Kineta ma bucur mult pentru embrionasi,sa dea d-zeu sa-i transferi pe toti.
Ioanatugs cum merge tratamentul?Eu sunt cam nelinistita mi-a venit rez. analizelor si proteina c este peste limite.Am citit ca ar fi vorba de o inflamatie undeva. Sa aiba legatura cu chistul sau ca am facut analiza inainte de c.m.?Poate stiu fetele sa-mi zica ceva.
Antosit iubita ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

salut fetelor
doar ce am intrat si eu in clubul aspirantelor la un bebe.
am facut fiv luna aceasta, mai precis pe 21 am facut embriotransfer.
pe 31 am facut un test beta hcg cu rezultatul de 5,3. cei de la spital nu mi-au dat prea mari sperante ...dar m-au mai chemat o data pe 4 aprilie. am nevoia de un sfat de la voi....
credeti ca a fost prea devreme testul? sau e o valoare cat de cat normala tinand cont ca au trecut abia 10 zile de la ET? azi mi-a venit si menstruatia.....mai e vreo sansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Fetele va multumesc pentru sustinere dar nu am mai fost sa fac analiza de sange deoarece aseara au aparut primele semne de CM si azi au devenit
mai puternice
Va doresc la toate sa vi se indeplineasca dorinta de a fi mame

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Gilutza trebuie sa vezi realitatea asa cum e.Valoarea de 5,5 este sarcina biochimica sau sarcina oprita in evolutie.Eu am avut la primul fiv 6,5 si asa mi-a explicat prof,Marinescu.Mi-a mai zis ca embrionii mei nu au fost de cea mai buna calitate. Unul fiind A8 si doi cu fragmentatii.
Mult succes data viitoare.
Imi pare rau daca am fost prea aspra,dar nici unei fete cu valori intre 5-10 nu au supravietuit embrionii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Buna fetele,
Dodo, abia acum am apucat sa citesc mesajele, eu nu fac protocolul scurt, doar am facut diphereline in doza unica de 3.75 mg in ziua 21 a ciclului. Acum fac stimulare cu puregon 150 ui pe zi, o fiola de 100 ui costa 190 lei, iar una de 50 ui costa 100 lei. Doza de stimulare difera de la persoana la persoana, deci nu ai de unde sa stii cat te va costa, si nici cate zile vei face, depinde de cum cresc foliculii.
Eu la primul FIV am facut menogon, la inceput cate 2 fiole pe zi, dar in primele 7 zile nu am raspuns la tratament si apoi mi-a crescut doza la 4 fiole pe zi si am mai facut 11 zile de stimulare. Acum cu puregon, am raspuns foarte bine pana acum, o sa mai vad maine la monitorizare daca schimba doza sau nu.
Mult succes fetelor, trebuie sa ne tinem dupa Luca, OBLIGATORIU.

Mergi la inceput