FIV 171

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Hmmmm ,
cand am vazut eu atatea paginute noi scrise de cand nu am intrat m-am gandit ca sigur avem o veste buna ,deci
LucaLuca
FELICITARI

emotionanta povestea voastra , cineva acolo sus va iubeste si considera ca meritati din plin sa va bucurati.Doamne Ajuta in continuare.
Claudiaprea Maria , Ioanatugs
bafta in continuare la intepat fetelor si sa fie cu noroc si pentru noi acum ca LucaLuca a deschis sezonul.Luna aprilie va fi una plina de gravidute.Am zis !!!
kineta este super rezultatul tau , ai incredere in continuare.
dodo pentru protocolul scurt incepi in z2 a CM tratam. , adica inhibarea pe care probabil o vei face cu dipherelin si stimularea pe care o vei face cu gonal , puregon sau merional in functie de ce considera dr.tau ca ti se potriveste.Cantitatile sunt diferite , la astea nu te pot ajuta prea mult.Bafta !!!
pisix
asa cum ziceam luna gravidutelor a inceput , te asteptam cu drag sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

[green]Luca[/green] FELICITARI im intrat special pentru tine sa iti urez sarcina usoara si la termen....!!!!!!!
Va urmaresc din umbra si am citit si disperarea ta dar ai vazut ca se poate
Fetelor o sa reusiti si voi sa nu lasati ca optimismul sa dispara !!!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

salut fetelor
doar ce am intrat si eu in clubul aspirantelor la un bebe.
am facut fiv luna aceasta, mai precis pe 21 am facut embriotransfer.
pe 31 am facut un test beta hcg cu rezultatul de 5,3. cei de la spital nu mi-au dat prea mari sperante ...dar m-au mai chemat o data pe 4 aprilie. am nevoia de un sfat de la voi....
credeti ca a fost prea devreme testul? sau e o valoare cat de cat normala tinand cont ca au trecut abia 10 zile de la ET? azi mi-a venit si menstruatia.....mai e vreo sansa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetelor!

Hai ca m-am trezit cu cateva intrebari in cap si sigr voi o sa mi le puteti lamuri.
Eu pe data de 8 ma duc la Giuli cu toate analizele, sa stau de vorba cu dr Cocei si sa facem dosarul pt FIV. Am inteles de la ea ca dr Niculescu va vrea sigur sa imi faca si histerocopie. Asta se face intr-un anumit moment al ciclului? Ca habar nu am. Mie teoretic in jur de 10 ar trebui sa imi vina, dar nu stiu exact, ca eu sunt dereglata oricum.
Intrebarea 2: eu am ovare miscropolischistice dar si rezerva ovariana scazuta (asa a reiesit din biopsia de la laparo - din "bucata" analizata a rezultat un singur folicul primordial), credeti ca va merge in acest caz pe protocolul scurt? Protocolul scurt in ce cazuri se aplica?
Ma tot intreb daca prind ciclul asta de pe 10 (doar daca imi da protocol scurt) sau de la asta incep inhibarea....stiti cum e cu nerabdarea asta...

Va pup si va multumesc "in avans", cum se spune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

LUCALUCA FELICITAAAAAAARI!!!! Sa ai sarcina usoara si bebei sanatosi (eu cred ca sunt 2: Pussi a avut 116 val in ziua 10 si are 2 fetitze minunate)! bHCG-ul stiu ca trebuie sa se tripleze la 3 zile. Adica, daca l-ai face in ziua 12, ar trebui sa fie 450. Te-asteptam la Odisee la "gravidute prin FIV"!

Mirelush ma gandesc la tine si am o presimtire buna

Fetelor hai ca s-a deschis sezonul sarcinilor fara simptome! Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multe!

Pisix tin pumnii sa fie lipiciosi embrionasii!

toate fetele in focuri si le tin pumnii!

Andrada 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisix - imi pare rau da eu nu stiu sa-ti raspund ...
Andrada - sar'na, hai ca ai dat startul si ...vreau sa ma iau constiincios dupa tine

kineta - ceva vesti de embrionasii tai ?
Hai ca BbLix si BbFix sper sa fie dovada ca si doi pot face diferenta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Googy, eu cred ca sunt de la implantare. Nu cred ca sunt tarzii. Eu asa pete am avut in ziua 9 de la ET. Dar la tine a fost IA, deci posibil sa fie de la implantare. Pe cand rezultatul?
Luca, eu cred ca tu ii erai sortita sotului si nu cealalta. Ai vazut cum Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Liana esti o scumpa, ca de obicei.
Acum ma linistesc doar cu gandul la cei 5 embrioni pe care ii am congelati. Sper sa supravietuiasca puiutii mei si sa pot face ET luna. Poate ca tot raul e spre bine si voi avea gemeni luna asta...
Sau tripleti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Luca Luca FELICITARI DE MII DE ORI !!! BRAVO MAMICO !! AI REUSIT !!
"S-a spart teava cu bebei...curge...!!!" vorba lu Sheri
@dod@ eu fac protocolul f.lung asa ca nu stiu sa-ti spun multe lucruri. Fac stimulare cu PUREGON 100 UI si cate un Difereline /zi(am facut pina acum vreo 18 Difereline) si din z5 voi face si MENOGON 75 UI/zi. Multa bafta daca te-ai hotarat sa incepi.
Luck multa bafta!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput