FIV 171

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Claudia_prea,scuza-ma ca insist, te rog sa imi spui cate injectii de puregon faci si cate zile. Asta inseamna ca mergi pe protocolul scurt? Cam cat te costa tratamentul, cu aproximatie? Multumesc din suflet si injectii cat mai putin dureroase.
Mai merge cineva pe stimulare cu protocolul scurt?
LucalucaFELICITARI!!!! SARCINA USOARA
BAFTA TUTUROR CELOR CARE SUNT IN FOCURI.
Luck, Ioanataqs, ce tratament urmati pentru stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

LucaLuca nu am cuvinte. Va doresc o casnicie fericita si macar 2 copilasi care sa va invaluie cu dragostea lor. fericita si puiutii tai sa stea la mami in burtica 9 luni.

ptr. toate fetele care-mi sunt aproape in aceste momente.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

LucaLuca - este absolut FANTASTIC !!!
Am mancat paginile astea si mi-am promis sa nu ma las influentata de falsele simptome sau de lipsa lor
E extraordinar, mai ales in contextul povestii voastre... dar si in afara acestuia

Felicitari, bucura-te de aceasta veste minunata !

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Cel mai tare film !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor va multumesc pt gandurile voastre frumoase !
Arucs- multumesc mult, acum toate rugaciunile imi sunt de folos !

La noi au rezistat decat 2 embrionasi, unul de 4 si unul de 6 celule pe care ii am acum la purtator.

Fetelor care sunteti acum in plin proces de infaptuire a unor mici minuni – bafta din toata inima mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

LucaLuca , FELICITARI , sarcina usoara si la termen , foarte emotionanta povestea ta , D-zeu a avut grija de voi ...... M-am bucurat f. mult azi cand am citit , cred ca esti f fericita , chiar citeam zilele trecute despre ceea ce scriai despre simptome si ma rugam sa te inseli.....
Fetele eu nu am mai scris de mult , dar v-am citit zilnic si sunt alaturi de voi , va doresc bafta multa , sper ca LucaLuca sa deschida iar sezonul reusitelor , al gravidutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ai vazut LucaLuca, ce surpriza ti-au facut embrionasii fragmentati. sarcina usoara si lungaaaaaa. sa te bucuri de ea!
pisix, sa o urmezi pe Luca la Odisee!
Goggy, bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

dodo eu am facut protocolul scurt cu gonal si cetrotide si m-a costat vreo 1800 ron. Injectiile nu au durut absolut deloc, chiar pot spune ca nu am simtit nimic.

Mergi la inceput

Moniland multumesc pentru incurajari, incerc sa ma tin tare.

Pisix felicitari pentru puiuti, sigur vor avea lipici la mami.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am vazut niste pete mici maronii si doua striuri mici de sange . E cam tarziu sa fie implantare, nu? Sunt in z12 de la IA si z24 a CM. E aiurea pt ca mie imi vine la 28-31 zile dar probabil s-a dereglat de la tratamentul de luna trecuta.
Si oricum, petele la implantare sunt rosii, nu maro...

Mergi la inceput