FIV 171

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

LUCA FELICITARI! Si eu cred ca ai 2.
Sunt atat de fericita cand vad reusite si sincer nu mai am rabdare pana pe 12.04 cand o sa mergem sa-mi stabileasca tratamentul pentru FIV.Sper sa fiu si eu fericita in luna iunie.
Pupici tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Girls, multumesc mult, mult de tot, pentru gandurile bune.

Stiu ca sunt o foarte mare norocoasa pentru ca mi-a reusit din prima (sa dea Domnul sa fie bine pana la capat, sunt constienta si de riscul asta). Adevarul este, insa, un pic mai complex. Nu prea sunt eu genul care sa imi exhib experientele personale pe net, dar, dat fiind anonimatul, o voi face pentru a va da sperante celor care sunteti in cupluri ce ati trecut prin prea multe esecuri. Caci: la mine este primul fiv. La sotul meu este, insa, al saselea. El are 37 de ani si a mai fost casatorit anterior, iar in anii 2000 au trecut prin nu mai putin de cinci fiv-uri esuate, plus sapte IAD, de asemenea esuate. Prima sotie a sotului meu era, ca si mine, fara probleme, aparent totul perfect, nici un doctor nu a inteles de ce nu se intampla sarcina. Au luat esec peste esec peste esec peste esec peste esec peste esec, iar de relatia lor s-a ales praful, partial si din cauza asta (...dar nu numai). Cand ne-am intalnit eu si cel ce avea sa imi devina sot a fost *CHESTIA AIA*, indragosteala subita, completa si iremediabila. Dar era ceva ce il apasa greu de tot, si mi-a spus de la inceput, cu riscul sa ma piarda. M-a apasat si pe mine, tot greu de tot, caci am instinct matern foarte puternic, dintotdeauna m-am vazut mama. Asa de-ndragostita am fost (si am ramas), ca am trecut peste, convinsa ca voi reusi sa ii fac (cel putin) un copil. Pentru ca lucrurile sunt complicate, la randu-i, el din prea multa iubire nu voia sa ma supuna caznelor esecului fiv, stiind cat de distructiv este si in ce hal ma poate schimba. Am convenit ca vom merge direct pe IAD - nu resursele sunt cele care ne lipsesc, am fi putut merge si face apel la una din bancile de sperma din tzarile scandinave, care dezvaluie foarte mult din profilul psihic si intelectual al donatorului, plus fotografii din copilarie si interviu audio (nu ca in Franta sau in cealalta tzara unde locuim, unde donatorul e complet anonim si vag personalizat exclusiv fizic, daca e sanatos, poate sa aiba iq-ul cat numarul de pantof sau sa fie alcoolic). Deci, noi ne-am inceput viata comuna mergand pe ideea IAD, eu fiind convinsa ca sotul meu va fi cel mai bun tata din lume pentru copilul nostru, dincolo de detalii biologice. Numai ca... Nu am putut sa nu ne dau o sansa! A trebuit sa lupt sa il conving si sa ii promit ca nu voi lasa foarte previzibilul esec sa ma schimbe si ca voi fi puternica [n-am fost deloc:)))].

V-am spus amanuntele astea, ca sa intelegeti dimensiunile bucuriei si emotiei noastre si ca, atunci cand e dat sa se intample, se intampla, chiar daca pentru unii in alte conditii si foarte-foarte tarziu de la inceputul "luptei".

Va urez voua si sotilor vostri sa traiti ce ni se intampla noua acum! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LucaLuca, felicitari! Superba povestea voastra, un adevarat exemplu ca se poate, chiar cand totul pare impotriva visului nostru. Sa dea Dumnezeu sa va bucurati de sarcina, sa fie "dubla" si bebeii sa va aduca numai si numai impliniri

Pisix, unde esti surioara ca de-abia te-astept cu vestile!

Pup fetele si tin pumnii in continuare, haideti cu vestile bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

LucaLucaaaa!!!! felicitari!!!!!! Nici nu stii ce bucurie mi-ai facut! Parca mi-e mai usoara asteptarea acum, ma gandesc la tine si mi se incalzeste inima!!! Povestea voastra e minunata, e un semn ca ati fost destinati unul altuia! Sa traiti, sa va iubiti si sa va bucurati de bebe(i) peste 9 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

LucaLuca - O adevarata poveste de dragoste! Sa dea Dumnezeu sa fiti impreuna toata viata si sa va cresteti fericiti bebei!

Goggy- Ti-am trimis un mail cu datele mele. Sper sa ne gasim maine prin nebunia spitalului. Nu ar fi rau daca ti-ai activa optiunea "mesaje private".

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Luca, frumoasa poveste,
Voiam sa va spun ,saptamina trecuta cit am fost in spital era acolo o mamica ,de gemanuti , sarcina obtinuta prin Fiv nr5 si avea 41 ani.Deci se poate , odata si-odata soarele va rasarii pe strada fiecareia dintre noi, trebuie doar sa nu renuntam.
Multa multa bafta si celorlalte fete , sa veniti toate cu o veste asa frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dariela cum se activeaza PM? Eu am primit mesaje private dar acum imi dau seama ca nu stiu cum au fost trimise daca eu nu am serviciul activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

LucaLuca, desi nu am scris la capitolul asta, l-am mai citit din cand in cand si mai ales am urmarit sa vad ce s-a intamplat cu tine. Asa ca trebuie sa te felicit si eu din tot sufletul si sa iti urez o sarcina usoara si bebe/bebei sanatosi. Inca o data FELICITARI !

Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arucs spune:

PISIX,misiune indeplinita ....preotul a fost si asa cum ti-am promis ai fost si tu alaturi de noi.
pupici si sper sa fie cu noroc de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Dariela am primit mesajul, iti dau un tel maine dupa ce fac analiza. Nu cred ca vei termina prea repede cu formalitatile de internare, asa ca s-ar putea sa ne vedem chiar la intrarea in spital. Vorbim maine.

Verga unde ai disparut? Nu uita sa-mi spui la ce ora ajungi.

Mergi la inceput