Casnicute sexy (168)
Raspunsuri - Pagina 7
Danelutza spune:
Poftiti la biscuiti, pufosi, se fac singuri si mai ales se duc pe git singuri
si sint moi, moi, ca pentru dintii mei care-mi lipsesc (emoticon cu ala stirb) 
Atelocin week-end placut si voua 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

maria2mami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
maria2mami spune:
in wek lucrezzzz 

pupici si sanatate maxima ....o bere un vin un suc...orice, doriti?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
monica-elizabet spune:
Danelutza, arata super bine biscuiteii 

mmiha, servici usor in we 
noi i-am luat ruxitei o alta bicicleta si e super incantata de unde ma vaitam a nu stie sa pedaleze decat pe trici...acum trebuie sa alerg dupa ea cu bicla asta noua(cea veche de la alex era mai grea si ea fiind o fetitza finutza nu reusea sa o miste din loc)
va
pe toate
somn usor
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexa si mami spune:
neata!
io beau un ceai cu miere ca ma cam incearca o raceala![]()
danelutza, super arata biscuitii sicred ca's si gustosi.
mmiha, scirbici usor!
monica, spor la pedalare! si noi alergam ca nebunii dupa alexa. ruxi merge doar pe 2 roti sau cu ajutatoarele?
am treaba cit cuprinde da' n-am nici un chef.
alexa si
mami
Danelutza spune:
'neata si multumesc de cafea 
Atelocin draguta ca intotdeauna, ne astepti cu cafeluta calda 
Alina sint supergustosi si mai ales se fac repede si singuri ![]()
Monica si a mea ma innebuneste sa-i pun rotite mici la bicicleta marisoara, ca le are cu pedalatul, parca ar avea 5-6 ani. Spor la pedalat si tie ![]()
Mmiha serviciu usor.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Danelutza spune:
La multe lunite, Amira ! 

Liana30 spune:
La multi ani Amira!!!!
sa vina mata sa dea de beut urgenttttttttttttt![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

gyongyi