Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftiti la biscuiti, pufosi, se fac singuri si mai ales se duc pe git singuri si sint moi, moi, ca pentru dintii mei care-mi lipsesc (emoticon cu ala stirb)

Atelocin week-end placut si voua

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

in wek lucrezzzz
pupici si sanatate maxima ....o bere un vin un suc...orice, doriti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Danelutza, arata super bine biscuiteii
mmiha, servici usor in we
noi i-am luat ruxitei o alta bicicleta si e super incantata de unde ma vaitam a nu stie sa pedaleze decat pe trici...acum trebuie sa alerg dupa ea cu bicla asta noua(cea veche de la alex era mai grea si ea fiind o fetitza finutza nu reusea sa o miste din loc)
va pe toate
somn usor

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

V-a asteapta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
io beau un ceai cu miere ca ma cam incearca o raceala
danelutza, super arata biscuitii sicred ca's si gustosi.
mmiha, scirbici usor!
monica, spor la pedalare! si noi alergam ca nebunii dupa alexa. ruxi merge doar pe 2 roti sau cu ajutatoarele?
am treaba cit cuprinde da' n-am nici un chef.

alexa simami

Mergi la inceput

'neata si multumesc de cafea

Atelocin draguta ca intotdeauna, ne astepti cu cafeluta calda

Alina sint supergustosi si mai ales se fac repede si singuri

Monica si a mea ma innebuneste sa-i pun rotite mici la bicicleta marisoara, ca le are cu pedalatul, parca ar avea 5-6 ani. Spor la pedalat si tie

Mmiha serviciu usor.

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multe lunite, Amira !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

miha, hai sa ne cinstesti. LA MULTE LUNI AMIRA!

alexa simami

Mergi la inceput
Mergi la inceput