Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Mirela multumim si numai bine si voua...offf...nu-mi mai zice de plecari ca acush ma apuca si pe mine asa-mi vine cateodata dar asta este viatza...sa dea Dumnezeu sa fim cu totii sanatosi si mai ales copilashii ca in rest le-on duce noi pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Indrazniti , fetelor !!!
Ia uitati ce fierbinte e ,
avem si frisca care doreste... si
si mai avem si ceai cu aroma de afine , f. bun.
Sint aici si va astept cu drag !

gyongyi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Vreau si eu o cafea,dar cu frisca separat,o pastrez pentru diseara.

Mirela,trebuie sa-ti fie tare greu cand stii ca trebuie sa plece bunicii. Sa le dea Dumnezeu sanatate sa poata veni si la anul.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata
danelutza,citesc mai tot ce scrieti dar sunt uituca rau.Robert e ok.am terminat si cu astmul si cu raceala.acum sunt eu...
Il tin cu mine acasa.nu vrea sa m-ai mearga la gradi.spune ca e mare si ca acolo is bebei.stie ca la vara incepe scoala si e mandru tare.

miha,esti beton.am ras cu lacrimi cand ti-am decshis pm-ul.esti de belea cum ar spune sora "banana"

mirela,muncesti?ta inteleg cu "plecarea bunicilor".naspa rau...ce faci cu robert,merge la gradi?
si eu muncesc dar pe la pranz la pauza sau dimi. la cafea dau o fuga pe aici.zi si tu mai multe. a inceput sezonul la voi? la vara la sfarsitul lui iulie venim in carolina.ne vedem?

o zi buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

buna fetelor,
noi suntem binishor, ruxi nu a facut aceeasi forma ca alex...a trecut cu bine peste noaptea asta...fara febra si tuse doar de 2-3 ori, alex fara febra dar a tusit...sa speram ca trece repede...nu stiu ce sa le mai dau si sa le mai fac sa fie si ei mai rezistenti...sper ca o sa creasca si nu o sa mai adune asa tot ce prind in amterie de raceala, gripa, roshu in gat si alte prostii de-astea...
suntem treziti de la 7, am gatit pentru pranz, alex e la scoala deja e maestru in dictari(e deja la a 4 a dictare) si de fiecare data a scris f bine)
atelocin ,multamd e cafelutza si pe tine si pe Liana
cami, sanatate
miha , danelutza ce bunatati faceti azi?
cuscra pe undeesti hai ca incepe we
va pe toate

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,ma bucur ca te-am facut sa razi...Inseamna ca ti-ai inceput bine ziua.

Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

yupiii e weekend!
am dormit ca valiza'n gara fo 2 ore, acum papam si iesim la plimbare.
toate

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela pupici Robertelului. Cred ca te-ai obisnuit cu ai tai, iar acum o sa-ti vina, nu greu, ci foarte greu

Stefania imi pare bine ca ai revenit, asa cind poti ne mai dai de veste ce mai faceti.

Cami daca spui ca citesti tu, da si tu un vot la fete, adica si mie , ma rog pozelor, asta numai daca-ti plac

Monica fac biscuiti cu ciocolata , daca ies frumosi ii trag in poza.

Alina sa-ti fie de bine somnicul

Atelocin multumesc pentru cafea , eu am baut-o rece si fara frisca, i-am pus o feliuta de lamiine.

Fug in bucatarie, ca mi se ard biscuiti, daca nu s-or fi...

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Danelutza, abia astept sa ni-i arati...spor la trebushca

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

va si va doresc un weekend placut .

gyongyi

Mergi la inceput