Casnicute sexy (168)
Raspunsuri - Pagina 5
ange spune:
eu bag hei-rup nu umblu hai-hui ![]()
numai la pranz am timp cateva min sa va "rasfoiesc" si asta daca nu adorm inaintea copiilor
ma sim la el de naspa ca si ieri.poate ceva mai naspa.o fi virus,raceala sau astenie de primavara?! naiba stie.sau mai bine stres din cauza iernii care nu m-ai are de gand sa se duca naibii odata.Azi dimin la 6 ningea ca in povesti 
la multi ani sarbatoritei!
alina,ce face bebe?nu ai trecut de alea 3 luni de greatza?
ti-ai luat concediu deja sau inca muncesti?
mmiha,si eu am incercat dar nu vrea...
chiar ce stiti de giorgi?
o zi faina 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
alexa si mami spune:
cami, la asa temperaturi e normal sa te simti aiurea :( baga niste vitamine. greturi inca am si o sa continue, cred, am abia 7 sapt. concediu? as vrea eu. il pastrez pt la vara, co si apoi intru in cel de sarcina.
alexa si
mami
Danelutza spune:
Cami baga fructe multe la ghiozdanel. Cum se mai simte Robert, te-am mai intrebat, dar nu m-ai bagat in seama 
Alina sa-ti fac curaj, pe mine m-a tinut citeva luni bune
, cred ca vreo 5-6 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
alina, cami
sa va simtiti mai bine
eu am o stare de foame
v-am zis are ca a inceput si ruxi sa tuseasca?
ma intreb cum o fi sa ai vreo 3-4 prichindei si sa paseze tusea de la unul la altul 
![]()
danelutza ce-ai facut bun azi?
ma gandesc sa fac niste spaghete cu scoici dupa reteta ta
ca tot am in frigider...
aaa...si mi-a zis cineva ca poate saptamana viitoare imi aduce scoici proaspete...abia astept ca sa fac reteta cealalta ![]()
restul fetelor...pe unde sunteti?
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Monico facui gratarel, salata si gata, ca n-am voie de efort 
Sanatate lui Ruxi 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
multumim Danelutza
si voua numai bine
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
ulutelor pe unde sunteti?
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
gata, m-am supalat pe voi ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
slimatei spune:
cred ca numai eu hoinaresc pe aici...m-am trezit ca am visat urat..si n'o am pe mama langa mine..
cui ii mai vine sa creada ca la asa o fata mare se mai teme de cosmaruri... sotul doarme si nu-l mai trezesc caci tb sa mearga la munca si tb sa fie odihnit... si eu... mi-e frica sa ma mai culc..
sa ma bag in pat sa nu ma bag..mai bine ma duc la o baie... poate ma relaxeaza...
si iote asa mai trec si eu pe aici..da' voi ma intelegeti stiu asta...
miha multumesc mult!
va pup pe toate....
Stefania X2 ... sunt crestina!!!
Nasterea unei stele...numita Stefania!
CRISMIR spune:

LA MULTI ANI SONI!

,sanatate multa si sa ai parte numai de bucurii in viata,sa-ti dea Dumnezeu numai bine,pt sufletul mare care il ai
Si noi am fost bolnaviori,Robert a avut vreo 2 zile febra...acum e ok,viroza,
..eu cu munca,nu am mai apucat sa va scriu...abia de va citesc...mie dor de voi
...
Sanatate lui Ruxi,MONICUTZA
... DANELUTZA,
si voua si multa sanatate!
Va
pe toate,va doresc numai bine,sper curand sa am mai mult timp de scris...ah,si sa va zic ca ai mei se apropie de plecare,pe 10 aprilie,mi-e groaza
,ne obisnuisem cu ei,Robert cel mai mult...asta e viata,ufff!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001