Casnicute sexy (168)
Raspunsuri - Pagina 4
monica-elizabet spune:
buna frumoaselor
soni LA MULTI ANI!
sa fii sanatoasa si sa-ti dea DD numai bine si tot ce-ti doresti 
alex se simte mai bine, nu a mai tusit asa de rau si nici febra nu a mai facut insa azi nu l-am mai ptutu tine acasa a vrut sa mearga la scoala...si sper sa nu-l ia din nou
ca el nu sta potolit pe-acolo.
va
pe toate sunt in zona cu o cafea mare si tare ![]()
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
maria2mami spune:
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5641390" target="_blank">primit pe pm pt cine vrea sa vada, adresa de e-mail si parola
.........ca altfel nu functioneaza
Monica, ma bucur ca Alex este mai bine 
Camiiii
si pe tine sa-ti treaca.........pe mine ma dooooooare capul din cauza ca nu port ochelari, mai dar am niste dureriii de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti....deabia astept sa ma duc la doctor sa-mi dea reteta de ochelari sa termin odata ca nu mai suport.
Fetele dar de Georgi nu mai stiti nimic? ccccccca stiti ca eu sunt venita cu pluta pe teava
si nu mai stiu cine mai posteaza sau cine nu la subiectul asta.
azi am fost la cumparaturi......mi-am luat floricele, un visin si o magnolie pt gradina din fata blocului.........si in wek lucrezzzz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006
Danelutza spune:
Mmiha am incercat cu parola si adresa, dar vrea si numele, nu ma lasa ... 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
mmiha si eu am incercat...nu merge...
esti in listuta mea de ym... 
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Danelutza spune:
Iar umblati lela si nu scriti nimic, ca sa am si eu ce ceti ? 
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

monica-elizabet spune:
noi fuseram nitel afara insa a inceput ploaia si ne-a gonit in casa
Danelutza scoate
s fa prezentza ca nu se mai paote ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
atelocin74 spune:
Monicoooo , sintem acasa dar ne-au cuprins asteniile de primavara, probabil.
Eu astazi am fost ca o pisica plouata.
Sper sa-mi revin cit mai repede , ca altfel ma schimba familia !!![]()
gyongyi
monica-elizabet spune:
atelocin, ia si tu o vitamina ceva 
eu bag fructe la greu acum dar acasa luam vitamine mereu
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
alexa si mami spune:

am dormit 2.5 ore
si parca sunt picata din cer.
imi e greata, ma doare capul, nasul se infunda
. dar ma resemnez, cum zicea si miha, mai e putin si trece.
alexa si
mami