Casnicute sexy (168)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor frumoaselor,
sunt cheauna de cap, ruxi a facut febra azi noapte si a tusit...deci n-am scapat...da' ce sa fac...deja m-am obisnuit cu situatia...
ruxi merge pe 2+2 ajutatoare...inca nu stie doar pe 2
va ma duc sa iau o cafea in mana ca altfel...nu mai rezist

La multi ani! Amira

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Va poftesc la o piinita calda http://good-times.webshots.com/photo/2249365040080132939KbCwKv

Monica sanatate multa domnisoarei Ruxi

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multe lunisoare, Amira!

Moni, multa sanatate Ruxitzei

Eu sunt prin zona. E feciorul la noi si ne cam disputam locul la PC. La laptop imi lipseste cablul de internet. Nu mai stie soatza pe unde l-a aruncat

V-am spus ca sunt in concediu?

Miki

Mergi la inceput

multumim miki nu ne-ai zis...da spionai eu pe ym
m-a pocnit o durere de cap de-mi vine uite-asa sa fac

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet

multumim miki nu ne-ai zis...da spionai eu pe ym
m-a pocnit o durere de cap de-mi vine uite-asa sa fac

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

O sa te doara mai rau daca faci asa

Miki

Mergi la inceput

Danelutza, ce bine arata, e vreo reteta speciala? parca-i simt si mirosul
Miki mi-a trecut capul...cred ca de la perete
am adormit copilashii of...sper sa fie mai bine cand se trezeste ruxitza...nu trece febra...tot in jur de 38 sta

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Va doresc o seara frumoasa. Noi iesim la un restaurant portughez.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Miki petrecere frumoasa la restaurant si concediu placut.

Monica http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18488/Panini/ delicioase
Ti-a trecut durerea de cap ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

mi-a trecut multam de reteta
dar oboseala e tot acolo...ca in loc sa ma culc bantui pe-aici
miki, petrecere frumoasa

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

va servesc cu o Briosa cu ciocolata si glazura de cioco

monica

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput