Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 17
MIRCLAU spune:
buna ziua fetelor
am mai venit si eu un pic pe la voi ca sunt prinsa cu diverse treburi
AISSA,da intr-adevar fff tanar dar a avut o boala f grea
MONICA ma bucur ca sunteti mai bine
VIO ma bucur ca v-ati plimbat si v-ati relaxat
DORY ce mai face alexuta?ai reusit ceva cu gradi?
VICKY capsuni???

noi suntem prinsi cu succesiunea,cu notari,cu tot felul de acte....azi am vrut sa mergem pe la cimitir dar asa ploua si e asa urat afara...cred ca o lasam pe duminica viitoare
va pupic pe toate si va doresc o zi buuunaaa
MIRELA mami de andreas nazdravan
Dory232002 spune:
Cristina, ma bucur tare mult ca ti-ai facut timp sa intrii sa ne mai spui cate ceva despre voi.Imi pare rau ca Ale nu este ok, despre ce operatie vorbeai, de polipi cumva? Multa bafta si in cautarea si gasirea locului si hotelului pe care il cauti, 
Fetelor, am si eu o mare problema, nu mai stiu ce sa-i dai Alexei sa manance dimineata, voi ce le mai dati? Tin sa va mentin ca iaurtul natural mi-l refuza de ceva vreme.
Voi ce faceti astazi pe vremea asta asa urata?
Dory232002 spune:
Mirela, se pare ca am scris cam in acelasi timp, Alexa este bine Slava Domnului, cat despre gradi, ma-m decis sa o mai tin un an acasa, daca tot are cu cine sta si stiu cum este ingrijita parca imi este mila de ea sa se trezeasca dimineata fie ploaie, fie ninsoare, ea de regula se trezeste pe la 9-10.Tu ce ai rezolvat?
Cristina, si mie mi-a spus ORL_ista ca are polipi, dar nu este chiar asa grav la ea, decat cand este racita nu respira bine si sforaie noaptea , in rest e ok, nu mai stiu exact de la ce varsta a spus ca o poate opera, atunci era mai mica.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
cris, ma bucur ca ne-ai scris
si noi pe la varsta asta eram sfatuiti sa-l operam pe alex, incet, incet am mai scapat de problema si a scapat de operatie(el nu sforaia sau sa doarma cu gurita deschisa) dar ziceau orl-stii ca de la polipi vin toate(otita, racel, etc)
si sanatate multa pentru ale
Dory, poate un pic de miere sau dulceatza in iaurtul natur o sa o faca sa se razgandeasca ![]()

Mirela, spor la rezolvat probleme 
vio
cum merge pregatirea pentru cangur?
vicky si voi mergeti?
cum se mai simte Dani?
noi suntem bine(alex a mai tusit putin azi noapte) afara ploua asa ca mai departe de curte si gratarel nu cred ca mergem
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aissa spune:
Otita, slava Domnului, nu a facut pana acum. Raceli .... in limite normale. Dar acum, de cand am dus-o la gradi si a racit e tot infundata, se aude nu stiu unde in nas ca ar avea ceva, dar nu ii curge nasul, vorbeste ba pe nas, ba gajait, e cam naspa... Dupa PAste ma mai duc o data la ORL sa vad ce mai zice.
monica-elizabet spune:
cris poate cand vine caldura si scapati de diferentele astea de temperatura nu o sa mai abia ale probleme
si numai bine
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Am pregatit o
, vremea asta imi da o stare
.
Vio, bine ai venit, ma bucur ca v-ati simtit bine in excursie.
Monica, va
pe toti. Bine ca le-a trecut viroza copiilor.
Am putina treaba de dimineata, asa ca va
si am
.
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Neatza fetelor!
Viky, multam de cafelut, spor la treburi 
Monica, am sa incerc si varianta pe care mi-ai spus-o tu cu dulceatza sau miere.
Naspa rau vremea asta, mai ales ca nu putem iesi afara ![]()
va scriu acum caci Alexa de cand sa trezit sta in pat la desene, nu vrea sa o schimb, nu vrea sa o pieptan, iar eu vorba lui Viky
sa termin mancarica ca este pe foc.
Va pup pe toate, sa aveti o saptamana buna.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Noi scoatem sania ca ninge si s-a depus zapada
Off, nu mai vine o data primavara asta?
Multa sanatate piticilor bolnaviori!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)