Rahova sau apropiere(41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata fetelor,
Monica,se descurca cu Cangul ...
pt prima data in Romania a fost anul trecut...adica pt clasa I-a...
e matematica distractiva,practic tb sa fie perspicace,sa stie sa citeasca,sa se concentreze,sa numere....el cu concentrarea nu prea le are,le ia si pe ghicite.....si uneori ii iese,culmea

Dory spor la facut mancare si pupici pt amandoua...
Vicky,bafta la ce ai de lucru...

pt toate fetele si tori copii bolnavicioasi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti o saptamana buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la o pauza de. Va ofer si voua!
Vio, frumoase poze!
Azi iar mi se anunta o zi plina la servici, am luat-o de luni. Joi, vineri lucrez toata ziua, ca nu vine colega, sambata idem si la fel. Recuperam.
Dupa-masa o sa fie mai placut, ca merg cu Dani sa-i cumpar una-alta (a crescut, s-a inaltat, toate i-au ramas mici). Asa ca am motiv sa-l iau mai devreme azi de la after.
Dory, asa facea si Dani cand era mai mic, era jale pana-i scoteam pijamaua! Acum, mare fiind, se rusineaza sa-l vada lumea in pijama si nu stie cum sa se schimbe mai repede Cum a fost la interviu?
fetele, sa aveti o zi buna.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata dragutzelor,

Vicky si noi ar tb sa mai schimbam garderoba ca acum e cu vedere la glezna!
cred ca o sa fac miscarea asta cand o sa iau bonurile cadou de Paste!
ma bucur ca ti-au placut pozele...am trimis si eu cateva ca asa facusem peste 400....
Dory,ai dat interviu?!
ca n-am stiut...sa-ti fi urat si eu bafta!!!
Monicuta,tu de ce esti suparata? ca nu prea mai esti vorbareata!
sper ca sunteti ok toti....

va pupacesc cu drag,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Salutare!

Viki, iti doresc serviciu usor, sa treci repede de zilele astea, si spor la cumparaturi.La interviu am fost acum o sapt. ,luni, dar din pacate nu a venit "patroana" pt. ca se imbolnavise , oricum nu ma grabesc sa ma arunc la primul serviciu care mi se ofera pana nu gasesc ceva bine platit.

Vio, poze?, vreau si eu sa vad.

Monica, voi ce mai faceti?

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
azi am dormit de-am rupt patul, ma ajunsese oboseala, asa ca de-aia nu am fost in zona.
si tot azi am fost asa doar in trecere pe la fosta gradi a lui alex (este o gradinita de stat unde nu-i primeste decat de la 4 ani)si intr-o doara si directoarea o intreaba pe ruxi cand vine la gradi si sotul a zis acum si ea zice cati ani are? i-am zis 3 jumate si a zis ca maine sa mergem sa vb cu o profesoara si poate o primeste asa ca sa-mi tineti pumnii sa o primeasca...apoi ma mut intr-un tufis de langa gradi...ea isi doreste tare mult sa mearga in fiecare zi ma intreaba cand merge la gradi...dar sa vedem cum o sa reactioneze cand o sa se vada singurica pe-acolo si fara sa stie limba decat asa...cuvinte..
ea este spuer, super incantata zice ca a mancat bine si de-aia a crescut si acum merge la gradi
deja si-a facut o gentutza in care -sa pus tot felul de chestii, imi cerea si bani spunea ca o sa aiba nevoie mimititca de ea nici nu vreau sa ma gandesc ce-o sa zica maine daca d-na nu o sa fie de acord...
Doamne ajuta sa o primeasca
va pe toate si sa nu ma dati disparuta ca o sa am treaba in boscheti

monica

Mergi la inceput

Buna dimineata. Sunt la un ceai verde si lecturez de zor, pana ma apuc de treaba. Nu am nici un spor, ma dor picioarele de cat am umblat ieri sa cumpar ce-i trebuie lui Dani (el era pe role, ce sa oboseasca), si ma simt rau din cauza rushilor. Sunt tare multumita de tot ce am cumparat, lucrusoare frumoase si pret bunicel. Incaltari nu am gasit, asa patesc mereu.
Monica, Doamne ajuta sa o primeasca pe Ruxi si tin pumnii sa se acomodeze f.repede. Cine stie, poate daca isi doreste asa mult sa mearga la gradi, nu o sa planga dupa tine, mai ales cand o sa vada vii la pranz sa o iei. Succes in boscheti.
Dory, , spor la cumparaturi am avut, din pacate la mine abia incepe perioada aglomerata la servici, si va tine pana la inceputul lui iulie. Dar imi place ce fac, si cred ca se compenseaza.
Vio, bafta lui Mihnea la concurs. Tin pumnii. Azi Dani are evaluare la romana. Daca e atent, nu greseste. Sa nu se emotioneze, cum e el sensibilos... are cui semana.
Va , o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata dragelor.
Monica, bafta, sa o primeasca pe Ruxitza la gradi, sa intrii repejor sa ne dai vesti (eu sper bune).
Viky, poate anul asta in perioada asta pana in iune nu va fi ca in alti ani si veti avea ceva mai putzin de lucru, in ce domeniu lucrezi?, asta daca poti sa-mi spui ..., pe unde ati fost la cumparaturi si ce ati cumparat?
Vio, voi ce mai faceti?, cum merge pregatirea pt. "cangur"?, parca vineri ziceai ca are concursul, nu?

Mergi la inceput

Dory, nu-i nici un secret, sunt secretara intr-un liceu.
Lucrurile le-am cumparat dintr-un magazin de langa casa, langa statia lui 32, la Margeanului, au lucruri de buna calitate si nu foarte scumpe, iti dau exemple - geaca de primavara - 31,5 RON, maieu (subtire, bumbac) 2,6 RON, tricouri bumbac cu maneca scurta intre 7 si 10 RON. Eu numai de-acolo cumpar pt. el, ne stie si vanzatoarea de-acuma. Am fost si prin piata, si pe la Nicky Scorpion, dar nu mi-a atras atentia nimic din ce am vazut, asa ca am mers direct la magazinul nostru. Punct ochit, punct lovit, buzunar golit. Si ca sa nu zic ca nu am si motiv de suparare, aflu pe urma ca e posibil sa nu mai primim tichetele cadou...E, asta e! Orice minune tine 3 zile, ca la noi la nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vicky, stiu si eu magazinul de care spui, am cumparat o multime de lucrusoare bune si ieftine de la ei, atat pentru Maria cat si pentru nepotii mei.
Monica, va tin si eu pumnii sa reusiti cu gradinita!
Noi nu avem noutati, suntem bine, zilele astea am avut parte de multa alergatura dupa diverse hartii, dar pana la urma speram sa se termine totul cu happy end

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput