Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 16
monica-elizabet spune:

monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:

pe toate sa aveti un we fain
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
Buna dimineata si de la mine. Am fost libera zilele astea, am facut ordine in dulapuri, am facut curat in bucatarie, restul va face sotul. Dani iar mi-a dat emotii, de joi a tot avut probleme cu burtica
, azi vad ca se simte bine, in sfarsit.
Ne-a promis un prieten ca ne aduce niste capsuni, din aceia care pot fi tinuti si in balcon, si fac fructe toata vara, dar noi o sa-i sadim in curte. Sper sa se prinda, ca tare imi plac capsunele
.
Monica, ma bucur ca s-au facut bine Ruxi si Alex. Si sunt convinsa ca placinta a iesit grozav de buna
.
Dory,
.
fetele, sa aveti un wk placut.
http://community.webshots.com/user/viki39
violeta69 spune:
buna fetelor,
ne-am intor aseara din excursie...am facut 1200 Km ...ne-am intors perin Transilvania,Cheile Bicazului...
Am stat in Gura Humorului la o pensiune....
am vizitata 8 manastiri,Suceava,Sucevita,Dragomirna,Putna,Moldovita,Gura Humorului..si nu mai stiu![]()
am fost intr-o viteza prin toate...ca acum se pare ca toate seamna intre ele...
oricum a fost frumos,ne-am ralaxat....am luat o gura de aer curat
am dat si acatiste ,cred ca pe la vreo 5 manastiri!![]()
Mihnea a fost relativ cumintzel...doar la cetatea Sucevei voia sa escaladeze zidurile
...de fapt sa le coboare![]()
altfel a fost ok...
acum tb sa ne pregatim de scoala....avem de facut teme si vineri are concursul cangurul la mate...asa ca tb sa ingrasem porcu'![]()
va pup pe toate si ...sa fiti sanatosi...
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
vicky, ce vrednicuta ai fost
ma bucurr ca Dani se simte mai bine acum
pe amandoi si spor la plantat capsunelele
vio, wow dar ati mers si ati vizitat ceva...ma bucur ca v-ati relaxat si distrat
spor la teme si ingrasat "canguru' "![]()
placinta a iesit buna...ieri am facut o prajiturica cu crema de maracuja(fructul pasiunii) un gust deosebit, asa ca va invit la o feliuta ![]()
pe toate sa aveti un we placut
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Am crezut ca ati abandonat subiectul...
Astazi nu am intrat deloc pe foru, pana la ora asta.
Viky, ai fost o harnicutza, 
, bafta sa se prinda capsunile ca sa ne dai si noua ![]()
Vio,
ma bucur ca va-ti relaxat si sper ca va priit excursia, banuiesc ca a fost cam scurta, dar cred ca decat deloc, a fost bine si asa.Acum 2 ani si anul trecut am fost si noi la Suceava, acum 2 ani am vizitat si noi toate manastirile din zona, , de intors ne-am intors acasa prin Sibiu, este o zona extraordinara.
Monica, multzumim pt. prajiturica, cum mai sunt Ruxi si Alex?
Noi astazi am fost prin Oraselul copiilor, ne-am plimbat, ne-am dat in diverse masinute, iar la final ne-am plimbat cu totii cu trenul
, dupa care am facut un popas la Mc. Donald ca ne ajunsese foamea ![]()
aissa spune:
Mai rarut ca-i mai dragut! Asa mi se simte si mie lipsa.
Am recitit mesajele voastre din ultima saptamana si imi pare tare rau ca nu am dat numai de vesti bune! Mirela condoleante, ce tanar era tatal tau, Doamne 
Imi pare rau si ca aveti copilasii bolnavi, la noi deja e cronicizat, nici nu mai zic ca e "boala". 2-3 zile tuseste, 1 zi are muci, apoi doar sforaie si respira pe gura, am incercat si aerosoli si tot felul de picaturi, sprayuri, nimic nu pare sa ii defunde nasul lui Ale. Si probabil...desi tot sper in minuni...numai operatia o va face.
In rest suntem ok, caut loc de vacanta pt la vara, nu am gasit la hotelul unde mi se pusese pata in Bulgaria asa ca s-ar putea sa fac o schimbare radicala si sa ma duc in Grecia. Azi vreau sa ma decid 100% (am emotii numai pt drum) ca zilele urmatoare sa trimit avansul pt rezervare.
Alte mari noutati nu avem, toate-s vechi pe la noi....