Rahova sau apropiere(41)
Raspunsuri - Pagina 15
sirimie spune:
Mirela, condoleante!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anangel_lexi spune:
Mirela, sincere condoleante! Iti inteleg durerea si sunt alaturi de tine!
Noi am avut parte de un week-end cald si insorit asa ca am stat mai mult pe la locul de joaca. Maria inca e la faza observarii celorlalti copii, nu se baga in jocul lor, doar sta pe margine si ii cerceteaza. ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Dory232002 spune:
Buna!
Ieri am mai redactat
un mesaj si cand sa dau trimite mi-a disparut mesajul
, ca deobocei numai mie mi se poate intampla, era Alexa prin preajma si nu la-m mai putut scrie iar.
Mirela, nu am mai fost plecati, daca o sa mai plecam o sa te anunt
Monica, cum ati fost in toaptea care tocmai a trecut? sper ca mai bine si fara peripetii
Viky, voi cum mai sunteti?
Vioooo, astazi va distrati, asa-i?, desi nu este prea grozav afara, totusi nu ploua, abia astept sa intrii sa ne povestesti
Va pup pe toate
monica-elizabet spune:
Buna fetelor,
azi noapte au fost bine amandoi, nu au mai tusit, febra a disparut doar urechile mai sunt infundate...sper sa fie bine...ne-am mai odihnit cu totii.
va
pe toate si sunt in zona
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
preda_vicky spune:
. Sunt libera zilele astea, asa ca mi-am facut de cap. Dat fiind ca restul familiei lucreaza, Dani a mers la after-school (de la 9 la 16), eu am intrat in dulapuri si am facut ordine, am facut si paste cu ton
, iar acum
sa fac un
.
Dani e bine, s-a bucurat ca a putut merge la after, acolo prefera sa mearga decat la scoala, chiar daca doarme si face lectii in plus, la scoala nu-i place ca fac colegii galagie, alearga prin clasa si o supara pe d-na...
Monica, ma bucur ca puiutii tai sunt mai bine. Ai grija de tine, sa nu te ia viroza si pe tine.
, a ajuns Dani, si vrea sa se joace, asa ca cedez locul.
fetele.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
vicky, ma bucur ca sunteti bine 
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori ![]()
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Monica, Viky, ma bucur sa aud ca sunteti bine, 
Vio, nu va-ti intors din exursie?
Mire, voi ce mai faceti?Ce mai face Andy?
Cristina, Andreea, voi nu mai intrati sa ne mai dati si noua cate o veste despre voi?
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
da Dory,
suntem bine mai tusim putin si avem urechile infundate da in rest ok ![]()
va
pe toate
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dory232002 spune:
Rahovistelor, ce faceti?, pe unde ati umblat?, slaba activitate pe aici...
Monica, ma bucur ca sunteti pe calea cea buna, 
monica-elizabet spune:
acum sunt pe-aici, am fost dupa alex, facut teme , le-am dat sa pape si apoi m-am apucat de o placinta cu mere(cu foi facute in casa) si mi-a luat ceva timp...sper sa fie buna ![]()
monica
mami de alex
si ruxi 
Prajituri si papa bun
Papa de Post