Timisoara, Impreuna! (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
LORIANA
multa sanatate, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii tot timpul asa vesela si poznasa ca acum!!!!
dana, sa-ti traiasca printesa, sa fie mereu sanatoasa si voioasa, sa va aduca numai bucurii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

aida, ma bucur ca nu e vb de vreo fractura si ca ai vb cu dr si a spus ca e de la tratament inflamatia.pupam si noi mitza mica, poate azi n-o mai fi asa nervoasa!
anda, multa sanatate lui edi, sa-i treaca repede! si noi am stat o noapte si o zi la urgenta cu laringita si a fost crunt. tot asa, am plecat acasa cu fluturasul si ii facea bogdan tratamentul acasa, am mers doar la control la spital.
mariaa, daaa, robi face ture, muuulte, adica non-stop. acuma astept sa vad daca nu a luat si el raceala, deocamdata nu se vedea nimik, krisztina de joi e in pioneze, acum macar nu mai e ragusita, de tusit mai tuseste dar nu f urit, dar ii curge tare nasul.
felicitari pt progresele lui mamika!
claudia, io am primit cadou de 8 martie o sticla de Cinzano alb si "si tu poti fi supernanny" de irina petrea. si culmea ca am inceput sa aplic unele chestii de acolo si chiar merge
silvana, tot zapada?
fug ca s-a trezit lumea, trebe sa pregatesc medizinurile si papa, apoi trebe sa ma duc la cartea funciara o tura(noroc ca e pe linga noi, nu trebe mers departe, facem o plimbarica, numa' sa nu ne prinda vreo ploaie).
va pup, sa aveti o saptamina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

LA MULTI ANI LORIANA

Danitin sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.Distractie placuta azi si sa primeasca Lori cat mai multe cadori.

La restul o zi frumoasa si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

La multi ani, Loriana!

Sa cresti mare, Spiridusule...sa fii sanatoasa...
Danitin, sa va traiasca , sa va aduca multe bucurii si impliniri!

Maria, eram tare obosita, mey...
Nu ne-ai pove cum a fost, si vreau poze cu profilul lui Nae Lazarescu...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bei, io am pove, voi n-ati vazut cat despre poze...[cenzurat]

Katik saru'mana Sanatate multa gorobetilor!! Kristinutza, sa treaca repede!! pacatoase-s starile astea de raceala-gripeala...io nici acuma nu am inteles ce-a fost la mine, sinuzita, alergie sau raceala...bine ca s-a mai desfundat barnau'
azi am ceva ture de facut prin oras, so ne 'auzim' mai pe dupamasa. sa aveti o zi faina!!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

" perloasei ioz " LORIANA multa sanatate si tot ce isi doreste cadouri si party asa cum viseaza

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Fetelor , am dormit si eu , de la 1:15 - 9:30
Emma arata foarte bine , nu mai e nervoasa si nu mai schiopateaza deloc.Nu am vazut daca mai este umflat ca nu am apucat si nici nu vreau sa o stresez.
si sa aveti o saptamana usoara si buna!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fete,
Hop si eu...incercand sa recuperez cu cititul ce ati scris voi aste 3 zile far' de mine...mult,bre,mult!

Dana,LA MULTI ANI! Lorianei!Sa aiba o zi superba,sa creasca mare si sanatoasa si sa se bucure de cat mai multe surprize!
Multam' de pozele cu plaja,asa faceam si eu plaja prin anii '88-'90,la capat de Mamaia,eram si io ca o floare,acum mi-s matraguna
Aidule draga,ma bucur mult de vestile bune despre matzulina...si macar prin cuvintele tale despre mare simt si eu mirosul ei...ca mi-i dor.
Anda,sper ca Edi e mai bine...bine ca ai plecat din spital...cripy!Insanatosire puiului!
Doris,vaz si io pozele mintenas...
Lore,e scumpa rau Laura...ma bucur ca am intalnit-o iara duminica.
Simona...cre' ca e iluzie optica sau deformeaza aparatul lui Doris...n-am scazut sub suta de kile...
Silvana,Claudia,Mihi,Deya,Laura,Kati si care 'o-ti mai fi,va pupez si sa aveti o zi faina.Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ziua buna si multumesc tutuor de urari. Furia ioz a primit cadou de la buni o piscina pt Barbie si acu e liniste in casa. Pus piscina in vanitza ei de bebe si se joaca fascinata cu ea.
Ieeri seara ne-am intalnit adultii din familie si am sarbatorit-o, ca azi la Mc au exclusivitate pruncii (insotiti de parinti). Pana acum a primit o papusa printesa, piscina Barbie, niste jocuri cu pioni, plastelina, creioane colorate, doua bluze evindent ioz.

Io plutesc 3 metrii deasupra solului, nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani. Acum 4 ani pe vremea asta eram la serviciu si ma agitam in draci, stiam ca in 14 era programata cezariana, asa ca n-aveam nici o taina.... Iar seara pe la 8 jumate s-a rupt apa, agitatie, taxi, maternitate, sunat dr sa vina urgent, super domn - super profesionist, iar la 23.30 mogaldeata mea facea cunostinta cu noi.

Mai am un gand ... acum 5 ani, tot in 10 martie, tatal meu ne parasea pentru totdeauna.

Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant

Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...

Avem si poze noi

Mergi la inceput