Timisoara, Impreuna! (88)
Raspunsuri - Pagina 15
katik spune:
neatza!

LORIANA

multa sanatate, sa cresti mare si sanatoasa, sa fii tot timpul asa vesela si poznasa ca acum!!!!
dana, sa-ti traiasca printesa, sa fie mereu sanatoasa si voioasa, sa va aduca numai bucurii!!!!
katik spune:
aida, ma bucur ca nu e vb de vreo fractura si ca ai vb cu dr si a spus ca e de la tratament inflamatia.pupam si noi mitza mica, poate azi n-o mai fi asa nervoasa!
anda, multa sanatate lui edi, sa-i treaca repede! si noi am stat o noapte si o zi la urgenta cu laringita si a fost crunt. tot asa, am plecat acasa cu fluturasul si ii facea bogdan tratamentul acasa, am mers doar la control la spital.
mariaa, daaa, robi face ture, muuulte, adica non-stop
. acuma astept sa vad daca nu a luat si el raceala, deocamdata nu se vedea nimik, krisztina de joi e in pioneze, acum macar nu mai e ragusita, de tusit mai tuseste dar nu f urit, dar ii curge tare nasul.
felicitari pt progresele lui mamika!
claudia, io am primit cadou de 8 martie o sticla de Cinzano alb

si "si tu poti fi supernanny" de irina petrea. si culmea ca am inceput sa aplic unele chestii de acolo si chiar merge![]()
silvana, tot zapada?
fug ca s-a trezit lumea, trebe sa pregatesc medizinurile si papa, apoi trebe sa ma duc la cartea funciara o tura(noroc ca e pe linga noi, nu trebe mers departe, facem o plimbarica, numa' sa nu ne prinda vreo ploaie).
va pup, sa aveti o saptamina usoara!
lore03 spune:
LA MULTI ANI LORIANA 

Danitin sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea.Distractie placuta azi si sa primeasca Lori cat mai multe cadori.
La restul o zi frumoasa si multi pupici 

Doris-Alina spune:
Neatza...
La multi ani, Loriana!

Sa cresti mare, Spiridusule...sa fii sanatoasa...
Danitin, sa va traiasca , sa va aduca multe bucurii si impliniri!
Maria, eram tare obosita, mey...
Nu ne-ai pove cum a fost, si vreau poze cu profilul lui Nae Lazarescu...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
gonghy spune:

www.felicitari.starclub.ro/pickup_8ff98954220fd3b6.html" target="_blank">La multi ani Loriana!!! 

Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
Mariaa spune:

bei, io am pove, voi n-ati vazut 
cat despre poze...[cenzurat] 

Katik saru'mana
Sanatate multa gorobetilor!!
Kristinutza, sa treaca repede!! pacatoase-s starile astea de raceala-gripeala...io nici acuma nu am inteles ce-a fost la mine, sinuzita, alergie sau raceala...bine ca s-a mai desfundat barnau'
azi am ceva ture de facut prin oras, so ne 'auzim' mai pe dupamasa.
sa aveti o zi faina!! 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
aidaciolac spune:

" perloasei ioz " LORIANA 
multa sanatate si tot ce isi doreste
cadouri si party asa cum viseaza 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Fetelor , am dormit si eu , de la 1:15 - 9:30 

Emma arata foarte bine , nu mai e nervoasa si nu mai schiopateaza deloc.Nu am vazut daca mai este umflat ca nu am apucat si nici nu vreau sa o stresez.
si sa aveti o saptamana usoara si buna! ![]()
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
Salutare fete,
Hop si eu...incercand sa recuperez cu cititul ce ati scris voi aste 3 zile far' de mine...mult,bre,mult!![]()
Dana,LA MULTI ANI! Lorianei!Sa aiba o zi superba,sa creasca mare si sanatoasa si sa se bucure de cat mai multe surprize!
Multam' de pozele cu plaja,asa faceam si eu plaja prin anii '88-'90,la capat de Mamaia
,eram si io ca o floare,acum mi-s matraguna![]()
Aidule draga,ma bucur mult de vestile bune despre matzulina...si macar prin cuvintele tale despre mare simt si eu mirosul ei...ca mi-i dor.
Anda,sper ca Edi e mai bine...bine ca ai plecat din spital...cripy!Insanatosire puiului!
Doris,vaz si io pozele mintenas...![]()
Lore,e scumpa rau Laura...ma bucur ca am intalnit-o iara duminica.
Simona...cre' ca e iluzie optica sau deformeaza aparatul lui Doris...n-am scazut sub suta de kile...![]()
Silvana,Claudia,Mihi,Deya,Laura,Kati si care 'o-ti mai fi,va pupez 

si sa aveti o zi faina.Mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ziua buna si multumesc tutuor de urari. Furia ioz a primit cadou de la buni o piscina pt Barbie si acu e liniste in casa. Pus piscina in vanitza ei de bebe si se joaca fascinata cu ea.
Ieeri seara ne-am intalnit adultii din familie si am sarbatorit-o, ca azi la Mc au exclusivitate pruncii (insotiti de parinti). Pana acum a primit o papusa printesa, piscina Barbie, niste jocuri cu pioni, plastelina, creioane colorate, doua bluze evindent ioz.
Io plutesc 3 metrii deasupra solului, nu-mi vine sa cred ca au trecut 4 ani. Acum 4 ani pe vremea asta eram la serviciu si ma agitam in draci, stiam ca in 14 era programata cezariana, asa ca n-aveam nici o taina.... Iar seara pe la 8 jumate s-a rupt apa, agitatie, taxi, maternitate, sunat dr sa vina urgent, super domn - super profesionist, iar la 23.30 mogaldeata mea facea cunostinta cu noi.
Mai am un gand ... acum 5 ani, tot in 10 martie, tatal meu ne parasea pentru totdeauna.
Mamica de spiridus, visatoarea cu picioarele pe pamant
Sa arzi - flacara, nu sa cazi - lacrima, platind tribut oricarui val...
Avem si poze noi