Timisoara, Impreuna! (88)
Raspunsuri - Pagina 16
deya spune:
LA MULTI ANI LORIANA!sa fi sanatoasa,cuminte si sa cresti mare si sa primesti cat mai multe cadouri "ioz"evident![]()
revin mai incolo sunt cobza
aidaciolac spune:
Si mie mi-a venit dorul abia cand am vazut marea. Cred ca mi-am impus sa nu ma gandesc la ea ... Cine stie intelege.
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
Aidule, baga pasi marunti! fuga-fuguta! Ca daca nu-ti aminteam, ziceai ca esti la munte ![]()

Gagix, am primit si io o reteta de praji, ecler adicalea! D'asta pentru alde Anda, alde io...scurt, rapid si simplu ![]()
si tot rapid si scurt am dat 'trimite' inainte sa scriu reteta :))))
125gr faina; 100 gr margarina; 250gr apa si putin sare.
fierbi apa cu margarina si sare, apoi adaugi faina, amesteci bine.
cand s-a racit pui pe rand 3 oua, amesteci si pui cu lingura in tava la copt. cand e gata, in mijloc se pune creme de vanilie.
hai sa aveti spor 
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
anda spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
Aidule, baga pasi marunti! fuga-fuguta! Ca daca nu-ti aminteam, ziceai ca esti la munte
Gagix, am primit si io o reteta de praji, ecler adicalea! D'asta pentru alde Anda, alde io...scurt, rapid si simplu
si tot rapid si scurt am dat 'trimite' inainte sa scriu reteta :))))
125gr faina; 100 gr margarina; 250gr apa si putin sare.
fierbi apa cu margarina si sare, apoi adaugi faina, amesteci bine.
cand s-a racit pui pe rand 3 oua, amesteci si pui cu lingura in tava la copt. cand e gata, in mijloc se pune creme de vanilie.
hai sa aveti sporpentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme
noi, impreuna
"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris
hmmmm....io tot nu-s lamurita
adicalea cum? ecler la tava?
nu-i clar deloc...ntza ntza ntza
later edit...ahaa, m-am prins, pui cu lingura neshte galme, nu? nu o intinzi in tava? cre ca da...
aidaciolac spune:
da mai , niste galme
, dar cred ca mama are o reteta si mai simpla la eclere 

Aida
POZE
Matza Emma in actiune
anda spune:
Lori, La multi ani! fericiti si ioz ![]()
Sa cresti sanatoasa, sa te faci mare, frumosa si desteapta.
Pupam sarbatorita si ii dorm distractie faina.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Mariaa spune:

tu daca vrei poti s-o latesti pe toata tava....![]()
da, niste galme sau asa galme mai lunguiete
, cum vrei matale!
cand e gata, trebuie sa fie gol in mijloc.
pentru Emma
noi, impreuna
Mariaa spune:

Aida rulessssss 
![]()
pentru Emma
noi, impreuna