Religia in invatamantul de stat?
Raspunsuri - Pagina 13
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by denizel
Larisa, dar eu nu am zis sa nu se predea si religia. Pot sa fie si 3 ore pe saptamana (desi, nu cred ca educatia religioasa se face eficient in scoala).
Eu am zis ca nu e corect ca sa nu se ofere alternative copiilor care nu fac religie ortodoxa. Atat!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
si eu sunt pentru a se oferi alternative celorlalti copii! Nu cred ca e cineva impotriva. Iar daca statul nu le ofera nu e din cauza noastra a ortodocsilor ci din cauza incompententei care ii caracterizeaza pe mai marii nostri.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
denizel spune:
quote:
Iar daca statul nu le ofera nu e din cauza noastra a ortodocsilor ci din cauza incompententei care ii caracterizeaza pe mai marii nostri.
Larisa, hai sa nu fim asa aspre si sa o numim, sa zicem, "scapare" ;).
conchita spune:
quote:
Larisa, dar eu nu am zis sa nu se predea si religia. Pot sa fie si 3 ore pe saptamana (desi, nu cred ca educatia religioasa se face eficient in scoala).
Eu am zis ca nu e corect ca sa nu se ofere alternative copiilor care nu fac religie ortodoxa. Atat!
dezinformezi poporul cu televizorul, alternative exista, orele de religie nu sunt obligatorii si nu sunt exclusiv ortodoxe.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Sabina spune:
exista alternatove absolut pe hartie, din pacate.
Si parintii n-au putere sa se lupte cu sistemul sa le ceara sa aduca profesor de relgie np sau musulmana sau budista....pur si simplu ne-a iesit de tot revolutia din sange.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
denizel spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Eu am zis ca nu e corect ca sa nu se ofere alternative copiilor care nu fac religie ortodoxa. Atat!
dezinformezi poporul cu televizorul, alternative exista, orele de religie nu sunt obligatorii si nu sunt exclusiv ortodoxe.
Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
irina.c. spune:
quote:Sabina, nu este adevarat, la una din scolile unde am lucrat aveam o colega care era profesoara de religie neoprotestanta acolo de vreo 8 ani.Si daca te uiti pe situl titularizare.edu.ro ai sa vezi ca sunt scoase la concurs posturi pentru profesori de diverse relgii, nu doar ortodoxa. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by Sabina
exista alternatove absolut pe hartie, din pacate.
Si parintii n-au putere sa se lupte cu sistemul sa le ceara sa aduca profesor de relgie np sau musulmana sau budista....pur si simplu ne-a iesit de tot revolutia din sange.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
am blog
J G spune:
Profesori de ateism se cauta? Nu de alta dar deja apar materiale de scolarizare: azi am vazut ca s-a tradus in romaneste Richard Dawkins - The God Delusion (nu am retinut titlul in romaneste) - la editura Niculescu, v-o recomand.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
dodo spune:
quote:
Originally posted by J G
Profesori de ateism se cauta? Nu de alta dar deja apar materiale de scolarizare: azi am vazut ca s-a tradus in romaneste Richard Dawkins - The God Delusion (nu am retinut titlul in romaneste) - la editura Niculescu, v-o recomand.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Incet, incet, cred ca vor avea, cu atitea certuri intre confesiuni..Mai ramine de stabilit o programa analitica
denizel spune:
Ei, rasuflu usurata! Am inteles de unde stie Conchita ca dezinformez.
I-a zis ei scumpa vrabiuta binevoitoare si bineinformata ca ierea odata o scoala in Bucuresti, unde preda o profesoara de religie ne-ortodoxa. Prea tarziu! Intre timp, am auzit sa scoala s-a transformat in Muzeul Luptei Impotriva Abuzurilor BOR.
Irinuco, am mai vrea un amanunt: era cumva o scoala din invatamantul special, ca cele in care ai lucrat pana acum?
punctul 2
Da' daca parintii cupiilor nu vor religie deloc? (scuzati indrazneala cuprinsa in intrebare!)
Vrăbi, ai cuvantul!
xenocid spune:
quote:
Originally posted by J G
am vazut ca s-a tradus in romaneste Richard Dawkins - The God Delusion (nu am retinut titlul in romaneste)
Mic dictionar de tulburäri psihotice