Religia in invatamantul de stat?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:

Da, sunt fericita si la fel de adevarat e ca nu doresc sa ii schimb pe ceilalti.

Bine, te cred! :-)

Cum crezi ca ar fi influentata libertatea oamenilor intr-un stat religios? (asa cum iti doresti)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Am zis ca asa mi-as fi dorit nu ca as milita pentru asa ceva. E o diferenta. Si un stat asa cum mi-as dori eu sa fie nu cum a fost in istorie. M-am gandit la mine si pentru mine, nu din dorinta de schimbare a celorlalti. Un stat care sa dea ceva in plus majoritatii fara a leza minoritatea. Cred ca fiecare cand si-a expus o parere pentru a se preda sau nu religia in scoli s-a gandit la copilul lui.

Cei care ati zis nu v-ati gandit ca pentru mine ar fi o intristare sa nu se predea. Cred ca nu!
Voi care nu vreti v-ati gandit la noi astia multi care am vrea? Cu noi cum ramane?
E acelasi lucru.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Hai ma Larisa, ca ai editat o gramada si abia acu' am vazut!

Deci :

Ti-am vazut pozele de la semnatura si cred ca esti frumoasa :-)
Apropo de asta:

quote:

Ca sa nu dau cu "bata in balta" ar fi trebuit sa mint sau sa ascund ceea ce cred?

Chiar daca nu as fi crezut ca esti frumoasa, tot nu ti-as fi zis asta.
Nu inseamna ca imi "ascund uraciunile sufletului", ci inseamna ca eu cred ca, nu are sens sa te supar inutil. Mai ales ca parerea mea in legatura cu aspectul tau fizic nu are vreo importanta de viata sau de moarte.
Eu chiar cred ca esti frumoasa, da' iti ziceam doar cum vad eu zisu' asta.

In afara de asta, pe forumul asta sunt si oameni urati si cheli (eu sunt frumoasa si desteapta , deci nu se pune :-)) si mi se pare destul de nedelicat sa spui ca tu nu te-ai vedea cu unul urat si chel.
Daca uratenia si chelia ar fi rezultatul unui "merit personal" (cum ar fi nesimtirea sau lacomia de ex.), intelegeam sa le scoti in fatza.
Dar cum chelitu' nu iarta :-)), nici un barbat urat sau chel (oricat ar fi el de rau :-)) nu merita sa i se spuna ca nu e o companie de dorit.

Nu spun ca nu trebuie sa-ti spui parerea, da' ar trebui sa tii cont de faptul ca unii mai si citesc parerile tale :-).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

sotul meu e pe cale sa cheleasca in fata in viitor...acum eu o sa il iubesc la fel de mult si in continuare...si poate l-as fi luat si inainte daca era chel...dar na cuvintele alea mi-au iesit la inaintare!

Mea culpa!

Mergi la inceput

Larisa, dar eu nu am zis sa nu se predea si religia. Pot sa fie si 3 ore pe saptamana (desi, nu cred ca educatia religioasa se face eficient in scoala).
Eu am zis ca nu e corect ca sa nu se ofere alternative copiilor care nu fac religie ortodoxa. Atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Larisa, daca inca crezi ca exista oameni urati inseamna ca mai ai ceva cale de parcurs pana la aflarea adevarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.creationism.info.ro/blog100/Teoria-relativit%E3%FEii-%BAi-Biblia.htm" target="_blank">Dedicatie pentru Xeno, din catacombele gandirii:
Pe prima pagina a Bibliei ni se spune ca atunci cand a facut lumea, Dumnezeu mai intai a facut lumina si abia dupa aceea a creat si celelalte lucruri care puteau fi luate ca sisteme de referinta. Avand in vedere acest fapt este perfect normal ca viteza luminii in vid sa nu depinda de obiectele care nu existau atunci cand a fost creata lumina.
QED.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by capcaunul

Larisa, daca inca crezi ca exista oameni urati inseamna ca mai ai ceva cale de parcurs pana la aflarea adevarului.

De aflat adevarul l-am aflat si il cunosc. Doar ca ma lupt cu neputintele mele de om sa il aplic, cresc si cultiv. Mai e mult pana departe dar simt o mare bucurie ca sunt pe drum. Viata e o lupta cu firea cazuta a omului. Ar fi o prostie din partea mea sa cred ca m-am ridicat din nimicnicia mea.

Ma bucur ca ai punctat asta, desi esenta e un pic diferita. Ma bucur cand cineva imi aminteste ca am gresit. Si tie si lui denizel ii multumesc pentru remarca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

www.creationism.info.ro/blog100/Teoria-relativit%E3%FEii-%BAi-Biblia.htm" target="_blank">Dedicatie...

:)
Vad ca dupa ce au limpezit-o cu teoria relativitatii, ni se dezvaluie si cum sta treaba cu dinozaurii de la Antipa....

Ma intreb cum s-o rezolva, practic, in cadrul orelor de religie discrepanta cu cunostintele dobindite de copii la celelalte materii de studiu. Banuiesc ca apar momente nespus de comice.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by denizel

Xeno, www.youtube.com/watch?v=EetzQsoiknE" target="_blank">you can make it through the rain .

edit: te oblig!!!! sa asculti primele 32 de secunde :-))

Denizel, hai sa ne uitam si din www.youtube.com/watch?v=swlsqkAyxqY" target="_blank">punctul tau de vedere la problema asta

Cäpcäun gasira astia recent un sarpe cu picioare. Crezi ca se convinse lumea ca au in fata o fosila tranzitionala ca cele pe care le solicita mereu (bine dar ei nu se prea pot exprima si'i zic pe porecla "veriga lipsa")?. Ei as? Au inceput sa strige ca alea nu's picioare, sint mainile cu care ii intinse Evei marul, sau ca daca prin absurd sint picioare atunci le are de dinainte sa'l blesteme DD sa faca 8'uri pe burta.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Denizel, hai sa ne uitam si din www.youtube.com/watch?v=swlsqkAyxqY" target="_blank">punctul tau de vedere la problema asta

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Iete-te, na! Stie el punctu' meu de vedere.... Eu, pe forum, exprim minusculo-crampeie din punctul meu de vedere :-)). Perfectiunea si grandoarea acestuia sunt numai pt. pretiosul meu sine .

Cat despre site-urile creationiste cu care ma suparati pe-aicea , sunt de acord cu voi: slabute rau! Pe bune!

Mergi la inceput