Religia in invatamantul de stat?
Raspunsuri - Pagina 11
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by anya
Daca tot nu conteaza trecutul, ce importanta are daca Adam si Eva erau oameni sau maimute?
Anya
important e viitorul. maimutele mor si gata. Asta e tot. Daca tu ca si om crezi ca te tragi din maimuta atunci e clar ca vei muri si cu asta basta. Daca crezi ca te tragi din maimuta inseamna ca nu crezi in viata vesnica.
Adam si Eva au fost creati de Dumnezeu, au cazut, dar cel mai important e ca noi am fost rascumparati prin sange de Hristos si ca ne putem mantui!
Deci..dupa cum vezi e o mare diferenta intre a muri si atat si a avea posibilitatea sa ne castigam viata vesnica, a fi chemati de Hristos la mantuire!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ham spune:
quote:
Originally posted by anya
Daca tot nu conteaza trecutul, ce importanta are daca Adam si Eva erau oameni sau maimute?
Anya
pai are sau n-are, devine dupe interes; daca vrei sa crezi in creatzionism, are rost aducerea-n discutzie a trecutului, cand eshti intrebat de ce Cain l-o kilarit pe fra-so-Abel shi-o ...reprodus surorile, de ne tragem noi-degeneratzii din asha cremenali-incestuoshi, nu se mai pune, trecutu' e trecut, uitam Biblia (mai ales ca Ea ne spune CLAR: Raiu' e pe pamant, intre Tibru shi Eufrat, nu o lume ideala unde credincioshii or duce-o intr-un kef veshnic iar noi-ashtelaltzii vom arde veshnic la cazan, pt. incalzirea drept-credincioshilor).
xenocid spune:
Larissa cand o sa'ti intelegi locul in natura o sa'ti dai seama ca sa mori nu inseamna nimic. Sa nu te nasti insa ar fi o tragedie.
Come to The Dark Side ... we have cookies!
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Larissa cand o sa'ti intelegi locul in natura o sa'ti dai seama ca sa mori nu inseamna nimic. Sa nu te nasti insa ar fi o tragedie.Come to The Dark Side ... we have cookies!
Asta e doar parerea ta! Cu bucurie in suflet iti spun ca nu iti impartasesc ideile!
Si sa dea Bunul Dumnezeu sa nu gandesc niciodata asa! M-am nascut ca asa randuit Bunul Dumnezeu, si adevarata tragedie ar fi sa mor fara sa ma mantuiesc.
Nu stiu de ce vreti voi sa imi schimbati ideile in conditiile in care eu nu doresc sa le schimb pe ale voastre!
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by J G
Pentru ca iti vrem binele?!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
M-ai facut sa rad si sa ma intristez in acelasi timp! Sa ma fereasca Bunul Dumnezeu de un astfel de "bine"! Cu siguranta ca voi imi vreti binele, doar ca eu nu rezonez si ceea ce inseamna bine pentru voi nu inseamna si pentru mine.
Ca si cum mi-ar zice mama "marita-te fata mea cu acest barbat chel si urat ca are bani si o sa iti fie bine" si eu as zice " nu multumesc".
In caz ca nu a fost destul de clar eu am descoperit adevarul pe parcus. Nu urmez un curs "traditionalist" al vietii si credintei. Si credinta mea nu consta intr-o insiruire de idei, e o simtire, e frumusete si bucurie. Bucuria mea se citeste im ochi, pacat ca nu ii puteti vedea!
denizel spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Ca si cum mi-ar zice mama "marita-te fata mea cu acest barbat chel si urat ca are bani si o sa iti fie bine" si eu as zice " nu multumesc".
Ma Larisa, ai un talent sa dai cu bata-n baltaaaa....:-))))))))))
Da' cu barbatii urati ce ai? Nu-s si ei oameni, ca tine? Ai vreun merit personal in faptul ca esti frumoasa (presupun ca esti :-) sau ca nu ai chelit inca? :-))
In fine, asta nu conteaza. Era doar o paranteza.
Doar am vrut sa spun ca m-a bucurat mesajul tau si ca m-am bucurat sincer ca esti fericita. Iti doresc sa fii fericita mereu, mereu!! :-)
Nu uita insa faptul ca, nu poti impune si altora fericirea ta. Nu poti impune nici mijloacele prin care tu si ortodocsii fericiti ati ajuns sa fiti fericiti (asta asaaa, fiindca tot se discuta pe topic despre abuzurile savarsite de fericiti asupra "nefericitilor" ).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
larissa_79 spune:
quote:
Originally posted by denizelquote:
Originally posted by larissa_79
Ma Larisa, ai un talent sa dai cu bata-n baltaaaa....:-))))))))))
Da' cu barbatii urati ce ai? Nu-s si ei oameni, ca tine? Ai vreun merit personal in faptul ca esti frumoasa (presupun ca esti :-) sau ca nu ai chelit inca? :-))
In fine, asta nu conteaza. Era doar o paranteza.
Doar am vrut sa spun ca m-a bucurat mesajul tau si ca m-am bucurat sincer ca esti fericita. Iti doresc sa fii fericita mereu, mereu!! :-)
Nu uita insa faptul ca, nu poti impune si altora fericirea ta. Nu poti impune nici mijloacele prin care tu si ortodocsii fericiti ati ajuns sa fiti fericiti (asta asaaa, fiindca tot se discuta pe topic despre abuzurile savarsite de fericiti asupra "nefericitilor" ).Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Denizel, da' poate n-a fost o exprimare tocmai fericita. Putea sa zica mama si marita-te cu asta " frumos si destept" si eu la fel sa zic " nu multumesc", pentru simplul fapt ca ca na m-am casatorit si eu ca tot omu' sper, din dragoste! Banuiesc ca ai inteles totusi ce am vrut sa zic.
Si da, daca e sa vorbesc personal nu mi-as fi dorit ca sotul meu sa fie chel si urat ( nici nu este). Acum na' asa am gandit eu atunci. Nu vreau sa pozez in ceva in ce nu sunt si sa zic ca na' am ajuns eu la o masura a dragostei dincolo de aceste aspecte si ca n-as fi tinut cont de fizic cand m-am casatorit. Sau poate cine stie nu mi-a fost dat in cale un astfel de om ca de altfel eu cand mi-am cunoscut sotul eram deja iremediabil indragostita din ceea ce discutasem cu el. Asta e din categoria niciodata sa nu zici niciodata si totusi eu am tendinta sa zic si asta!
N-am nimic cu oamenii chei si urati( de fapt ii vad urati pentru ca asa ii vad eu nu pentru ca ar fi) doar ca mi-am dorit eu un sot frumusel. Si nu, nu's frumoasa. Draguta doar. Cel putin asa consider eu. Ma uit in oglinda si nu ma consider frumoasa! Asta nu m-a impiedicat sa visez la feti frumosi...hihihihi ( da' ma poti vedea in pozele de la semnatura)
Ca sa nu dau cu "bata in balta" ar fi trebuit sa mint sau sa ascund ceea ce cred? Nu cred ca e bine sa dosim uraciunile sufletului si sa prezentam doar idei frumoase. Prefer sa fiu naturala...ca naturalul asta e asa cum e....
Da, sunt fericita si la fel de adevarat e ca rational, nu doresc sa ii schimb pe ceilalti. Instinctual imi doresc da' stiu ca nu pot. Cred ca am si zis in alta postare. Cum sa cred ca pot schimba pe cineva cand eu insami ma lupt cu neputintele si uraciunile mele si nimic nu pot schimba. Ar fi o nebunie sa cred ca pot schimba eu pe cineva. Asta nu inseamna ca nu o sa imi zic parerea atunci cand consider!
denizel spune:
quote:
Da, sunt fericita si la fel de adevarat e ca nu doresc sa ii schimb pe ceilalti.
Bine, te cred! :-)
Cum crezi ca ar fi influentata libertatea oamenilor intr-un stat religios? (asa cum iti doresti)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.