Religia in invatamantul de stat?
Raspunsuri - Pagina 14
denizel spune:
Sa fii f.f. rautacios sau f.f. marginit? Deocamdata declar ca esti doar f.f. enervant!
irina.c. spune:
quote:
Originally posted by denizel
Ei, rasuflu usurata! Am inteles de unde stie Conchita ca dezinformez.
I-a zis ei scumpa vrabiuta binevoitoare si bineinformata ca ierea odata o scoala in Bucuresti, unde preda o profesoara de religie ne-ortodoxa. Prea tarziu! Intre timp, am auzit sa scoala s-a transformat in Muzeul Luptei Impotriva Abuzurilor BOR.
Irinuco, am mai vrea un amanunt: era cumva o scoala din invatamantul special, ca cele in care ai lucrat pana acum?punctul 2
Da' daca parintii cupiilor nu vor religie deloc? (scuzati indrazneala cuprinsa in intrebare!)
Vrăbi, ai cuvantul!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
punctul 1- Conchita cunoaste legea din Romania, n-are nevoie de informatii de la mine- eu lucrez si in invatamantul de masa, nu doar in cel special
punctul 2
daca parintii nu vor religie, se procedeaza conform legii
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
xenocid spune:
Denizel sint convins (atat de convins incat pot paria un intreg viitorul de balenä) ca nu ai citit cartea in discutie. Cum probabil nici de cele cateva sute de copii abuzati de Biserica lui Isus nu ai auzit. Nu i'ai vazut nici pe rusii morti sub pamant asteptand sfarsitul lumii linga Isus de la ei din sat. Nici ca asasinul de la VirginaTech a vrut sa fie nimeni altcineva decat Isus nu ne place sa ne amintim.
denizel spune:
Xeno, nu, nu am citit cartea.
Da, am citit despre copiii abuzati de Biserica lui Isus, am citit si despre rusii morti si despre (aproape) toate alea despre care se vorbeste si se stie. In plus, am tot citit si forumu' asta.
Da'-mi pariez si eu viitorul de balena pe faptul ca nu numai la tulburarile psihotice ale indivizilor respectivi te-ai referit.
Daca nu e asa, imi cer scuze!
xenocid spune:
quote:
...
Daca nu e asa, imi cer scuze!
Denizel, nu e vina ta ! Pentru ca www.youtube.com/watch?v=w0gAcbAGPH4" target="_blank">nu e cartea ta
denizel spune:
Multu', Xeno, mi-a placut tipul!
Iti vine sa crezi ca tu, un ateu activist cumarveni , ai devenit cel mai placut si citibil personaj care scrie pe Sufletul credintei?
Acuma, ca m-am dat si eu jos din nori, razboiul a inceput sa fie pe fatza si urat rau de tot. A, ma refer la razboiul dintre crestini.
Cat timp am crezut ca vrabiutele ciripesc nevinovate in copacei, cu drag pana la urma de ciorutzele din alti copacei, totul a fost minunat. Muntele de gainat (scuzati ) era ascuns sub covorasele moi cu inscrisuri artistice gen "denizelu' ", 'draga mea', 'scumpa mea neinscrisa in tipare si plina de umor, hi, hi', 'iubita' etc.
Cand, in sfarsiiiit!!!!, mi-am dat si eu seama de prostia mea si de uratenia si minciuna care se ascund in dosul aripioarelor prietenoase intinse denizelului, s-a reorganizat si formatia vrabiuteasca , revenind la vechile naravuri .
Cum ciorutzele stiau ele ce stiau, au abandonat demult sa mai schimbe creierutzele vrabiutelor.
Am ramas io pe-aicea, ca sa fac ce? Stie cineva sa-mi spuna ce voiam eu de fapt sa fac pe-aicea, pe la Credinte? Io una, abia acum mi-am dat seama ca nu stiu .
Vrăbi, sper ca ati invitat-o si pe Larisuca pe forumul vostru privat. E apta si super apta . Pe DC a obtinut, ca majoritatea dintre voi de altfel, rezultate remarcabile in lupta impotriva ereziei si ereticilor .
In plus, macar acuma, dupa ce a facut-o lata saracuta, sa afle si ea ca, "cu Denizelu' tre' sa ne purtam cu manusi, draga, ca ii plecata de putin timp din Biserica si, cine stie, poate i-o da Dumnezeu gandul al' bun si s-o intoarce din ciorime"
Hai ca iau o pauza de Sufletul credintei, ca m-ati capiat de cap .
larissa_79 spune:
quote:
Multu', Xeno, mi-a placut tipul!
Iti vine sa crezi ca tu, un ateu activist cumarveni , ai devenit cel mai placut si citibil personaj care scrie pe Sufletul credintei?
Acuma, ca m-am dat si eu jos din nori, razboiul a inceput sa fie pe fatza si urat rau de tot. A, ma refer la razboiul dintre crestini.
Cat timp am crezut ca vrabiutele ciripesc nevinovate in copacei, cu drag pana la urma de ciorutzele din alti copacei, totul a fost minunat. Muntele de gainat (scuzati ) era ascuns sub covorasele moi cu inscrisuri artistice gen "denizelu' ", 'draga mea', 'scumpa mea neinscrisa in tipare si plina de umor, hi, hi', 'iubita' etc.
Cand, in sfarsiiiit!!!!, mi-am dat si eu seama de prostia mea si de uratenia si minciuna care se ascund in dosul aripioarelor prietenoase intinse denizelului, s-a reorganizat si formatia vrabiuteasca , revenind la vechile naravuri .
Cum ciorutzele stiau ele ce stiau, au abandonat demult sa mai schimbe creierutzele vrabiutelor.
Am ramas io pe-aicea, ca sa fac ce? Stie cineva sa-mi spuna ce voiam eu de fapt sa fac pe-aicea, pe la Credinte? Io una, abia acum mi-am dat seama ca nu stiu .
Vrăbi, sper ca ati invitat-o si pe Larisuca pe forumul vostru privat. E apta si super apta . Pe DC a obtinut, ca majoritatea dintre voi de altfel, rezultate remarcabile in lupta impotriva ereziei si ereticilor .
In plus, macar acuma, dupa ce a facut-o lata saracuta, sa afle si ea ca, "cu Denizelu' tre' sa ne purtam cu manusi, draga, ca ii plecata de putin timp din Biserica si, cine stie, poate i-o da Dumnezeu gandul al' bun si s-o intoarce din ciorime"
Hai ca iau o pauza de Sufletul credintei, ca m-ati capiat de cap .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Daca vrabi e irina.c, da, ne cunoastem virtual! n-am avut si nu am nici o intentie sa schimb si sa convertesc pe nimeni! daca ai plecat de la ortodocsi e alegerea ta....eu personal n-am nici cea mai mica intentie sa te intorc din drum daca asa crezi sau ai avut vreodata senzatia!
Eu n-am facut lata nimic draguta, am zis doar ca nu are ce cauta pe topicul cu resurse ortodoxe deschis de mine un site adventist si am atras atentia persoanei respective ca daca este ortodoxa sunt vatamatoarea pentru ea informatiile cu atat de mult cu cat le confunda cu propria religie! Si punct. Exagerarile tale nu-si au locul!
"Cum ciorutzele stiau ele ce stiau, au abandonat demult sa mai schimbe creierutzele vrabiutelor." by denizel
Deci treaba cu convertirea e cam pe invers fata de ce insinuai pana acum! Oups! Te cam dai singura de gol si te contrazici da' in fine! Cum pot avea unii oameni atat de mult tupeu incat sa creada ca prin 2 3 postari pe un forum pot schimba gandirea unui alt om? Indrazniti un lucru zadarnic!
Sper ca pauza ( cu mesaj contra) pe subiectele ortodoxe sa fie cat mai lunga daca nu chiar definitiva!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Sabina spune:
pai nu fuse vorba ca Adevaru nu se diseca pe forumuri?
semnat, o cioara.
Mare si grasa
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
iileana spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
Cum pot avea unii oameni atat de mult tupeu incat sa creada ca prin 2 3 postari pe un forum pot schimba gandirea unui alt om? Indrazniti un lucru zadarnic!
Chiar asa.
Larissa_79, nu te-ai gindit ca poate e momentul sa-ti faci blog?
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
kariguld spune:
probabil ca ciorutzele au plecat in cautarea altor vrabiutze, carora sa nu le schimbe creierul cel mititel!! caci nu asta doreau de fapt!!! vroiau doar sa croncaneasca nitel, pe limba lor cioreasca, ca orice pasaroi din lumea asta, ce-si canta cantecul in crengile copacului!!! si nu-i asa, toti pasaroii canta???!!!
semnat, o cioara!
adika, Kari