Religia in invatamantul de stat?
Raspunsuri - Pagina 15
larissa_79 spune:
na ca aparurati la strigare sa dezmintiti ce o consoarta a voastra afirmase! Si vad ca va place titulatura! Bine ar fi insa sa va puneti si voi de acord sa stim si noi care va e pozitia si de ce scrieti la subiectul asta. Uite ca va dadu' de gol denizel, a cam dat cu bata in balta ( uite ca ii folosesc o expresie favorita).
Ca din ce zice denizel se pare ca vreti sa convetiti ortodocsii la ateism sau alte religii. Orice pana la ortodoxie! Numai ca, nu v-ati ales bine auditoriul!
Bine ca acum va stim intentiile......ascunse frumusel pana acum sub tertipuri ieftine.
Si eu acum ce sa fac? Sa nu ma simt jignita ca voi asa cum ati afirmat vreti sa imi schimbati mie creierul? Eu credeam ca e un schimb de idei nu o incercare de convertire si indoctrinare pe fata.
Si nu nu-mi fac blog, am cateva favorite pe care le citesc cu placere. Imi e de ajuns deocamdata!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
na ca aparurati la strigare sa dezmintiti ce o consoarta a voastra afirmase! Si vad ca va place titulatura! Bine ar fi insa sa va puneti si voi de acord sa stim si noi care va e pozitia si de ce scrieti la subiectul asta. Uite ca va dadu' de gol denizel, a cam dat cu bata in balta ( uite ca ii folosesc o expresie favorita).
Ca din ce zice denizel se pare ca vreti sa convetiti ortodocsii la ateism sau alte religii. Orice pana la ortodoxie! Numai ca, nu v-ati ales bine auditoriul!
Bine ca acum va stim intentiile......ascunse frumusel pana acum sub tertipuri ieftine.
Si eu acum ce sa fac? Sa nu ma simt jignita ca voi asa cum ati afirmat vreti sa imi schimbati mie creierul? Eu credeam ca e un schimb de idei nu o incercare de convertire si indoctrinare pe fata.
Si nu nu-mi fac blog, am cateva favorite pe care le citesc cu placere. Imi e de ajuns deocamdata!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Asta-i chiar culmea! Pai cine vrea sa te converteasca?
Pana una alta aici se discuta despre religia in scoli si nu se incearca (,) convertirea nimanui nici la ateism nici la vreo alta religie.
Si inca odata, te rog editeaza-ti postarea de pe celalalt topic si nu face acuzatii la adresa mea.
Criss si Alex (11.05.2003)
kariguld spune:
mai larissa, "intentii ....ascunse sub tertipuri ieftine...??" cum asa? nimeni nu incearca sa converteasca pe nimeni si indoctrinare on-line??? e imposibil!
eu, mi-am spus parerea legata de acest subiect, in urma cu mai multe pagini, atat, fara sa vreau sa conving pe cineva sa adopte parerea mea!
tot mai cred ca nu te-ai suparat!
Kari
irina.c. spune:
quote:Denizelule, nu stiu de unde scoti scenariile astea, iti repet ca eu si Conchita n-am discutat nimic, daca ma crezi sau nu e problema ta. Desemenea, ce razboaie porti si cu cine te priveste, eu personal nu duc razboi cu nimeni, si nici n-am pretentia ca as putea intoarce pe cineva inapoi in Biserica.Chiar regret ca ai o impresie atat de proasta despre mine, mai ales ca am avut ocazia sa ne cunoastem mai indeaproape dar in fine, asta este... Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by denizel
Multu', Xeno, mi-a placut tipul!
Iti vine sa crezi ca tu, un ateu activist cumarveni , ai devenit cel mai placut si citibil personaj care scrie pe Sufletul credintei?
Acuma, ca m-am dat si eu jos din nori, razboiul a inceput sa fie pe fatza si urat rau de tot. A, ma refer la razboiul dintre crestini.
Cat timp am crezut ca vrabiutele ciripesc nevinovate in copacei, cu drag pana la urma de ciorutzele din alti copacei, totul a fost minunat. Muntele de gainat (scuzati ) era ascuns sub covorasele moi cu inscrisuri artistice gen "denizelu' ", 'draga mea', 'scumpa mea neinscrisa in tipare si plina de umor, hi, hi', 'iubita' etc.
Cand, in sfarsiiiit!!!!, mi-am dat si eu seama de prostia mea si de uratenia si minciuna care se ascund in dosul aripioarelor prietenoase intinse denizelului, s-a reorganizat si formatia vrabiuteasca , revenind la vechile naravuri .
Cum ciorutzele stiau ele ce stiau, au abandonat demult sa mai schimbe creierutzele vrabiutelor.
Am ramas io pe-aicea, ca sa fac ce? Stie cineva sa-mi spuna ce voiam eu de fapt sa fac pe-aicea, pe la Credinte? Io una, abia acum mi-am dat seama ca nu stiu .Vrăbi, sper ca ati invitat-o si pe Larisuca pe forumul vostru privat. E apta si super apta . Pe DC a obtinut, ca majoritatea dintre voi de altfel, rezultate remarcabile in lupta impotriva ereziei si ereticilor .
In plus, macar acuma, dupa ce a facut-o lata saracuta, sa afle si ea ca, "cu Denizelu' tre' sa ne purtam cu manusi, draga, ca ii plecata de putin timp din Biserica si, cine stie, poate i-o da Dumnezeu gandul al' bun si s-o intoarce din ciorime" Hai ca iau o pauza de Sufletul credintei, ca m-ati capiat de cap .Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
am blog
conchita spune:
quote:
Originally posted by Sabina
exista alternatove absolut pe hartie, din pacate.
Si parintii n-au putere sa se lupte cu sistemul sa le ceara sa aduca profesor de relgie np sau musulmana sau budista....pur si simplu ne-a iesit de tot revolutia din sange.
parintii n-au putere? sistemul fiind cine? revolutionarii au murit?
Sabina, draga mea, daca "sistemul" diavolesc iti da posibilitatea sa-ti inveti credinciosii despre religia proprie, vrei sa-ti faca rost si de profesori dupa aia? credeam ca celelalte religii si culte vor sari in sus de bucurie ca au sansa asta, nu vor vocifera ca ortodocsii sunt majoritari si nu le creaza si mai multe conditii celorlalti asa incat ortodocsii sa devina minoritari, eventual, sau sa dispara (cum vor stalinistii, inclusiv de pe forumul asta).
Denizel, sincer, nu stiu ce balmajesti acolo despre mine si vrabiute, si cum de ai prins gustul de jucat rolul persecutatei (prea multe telenovele la teveu?), dar cand ai scris ca Xenocid e cel mai placut si citibil pe forumul Credintei ai reusit, intr-adevar, sa ma faci sa nu te mai iubesc - daca iti place sa citesti ca "Iisus e un pampalau" si alte deversari "tolerante" de spirit la adresa credintei tale, inseamna ca avem de-a face cu moneda cu doua fete, iar protestantismul tau e doar temporar. il vei trada si pe-asta, ca sa evoluezi la stadiul de ateu, cum altfel?
conchita spune:
quote:
Originally posted by J G
Profesori de ateism se cauta?
nu ti-au ajuns 45 de ani de comunism?
ham spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by J G
Profesori de ateism se cauta?
nu ti-au ajuns 45 de ani de comunism?
pai tocmai ca ne-o ajuns; comunismu' o fo' tot un fel de fanatism religios, bazat pe acelashi pecerpt: crede shi nu cerceta!
popa-secretar de partid era mai presus de judecata muritorilor de rand kit ca era, k shi popii religiilor clasice, model de pacatoshenie!
lilianasoare spune:
quote:
Originally posted by conchita
inseamna ca avem de-a face cu moneda cu doua fete, iar protestantismul tau e doar temporar. il vei trada si pe-asta, ca sa evoluezi la stadiul de ateu, cum altfel?
Mie, speculatiile astea, a' la mama Omida, mi se par tare deplasate, si asta ca sa ma exprim elegant. In ceea ce-l priveste pe Xenocid, i se pot imputa multe, dar nu si faptul ca este duplicitar. Or, sunt niste postari pe aici care ascund munti de sfanta ipocrizie si lovituri urate sub centura, sub o masca de om religios. Astea mi se par mie mai periculoase.
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"
Sabina spune:
Liliana, pai n-ai citit bine, nu despre Xenocid era vorba ca e duplicitar, ci pur si simplu asta reiese cand spui ca-ti place sa citesti ce scrie unu care face misto de religia care ti-e draga
(pt ca oricat desympa mi-ar fi xeno chestiile astea nu sunt deloc placute la citit, ba dimpotriva)
or cu mare mirare si tristete observ ca", sunt niste postari pe aici care ascund munti de sfanta ipocrizie si lovituri urate sub centura, sub o masca de om religios. " aici ai avut dreptate fara sa-ti dai seama.
inca odata semneaza CIOARA .
Conchi, poate ca parinte e usor sa vii cu legea in mana , dar crede-ma ca sigur sigur copilul are de suferit cand e "altfel" pt ca pur si simplu nu suntem, la gradu ala de civilizatie carte sa ne permita sa murim pt dreptu altuia la exprimare.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire
Multumim!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
lilianasoare spune:
Pai, Sabina, cred ca am avut dreptate. Pentru ca nu stiu sa cataloghez altfel opiniile unora care, cica, au prieteni np, dar nu pierd ocazia sa spuna ca np nu fac altceva decat prozelitism.
Am inteles punctul tau de vedere. Dar hai sa-ti spun cum vad eu lucrurile. Daca as avea un prieten, sa zicem ca mai este si de alta confesiune, si mi s-ar parea ca se comporta cu ipocrizie sau are o atitudine pe care eu nu o agreez, i-as spune-o pe privat sau fata in fata, in niciun caz pe un forum public. Asta daca as considera ca armonia relatiei noastre este mai importanta decat adevarul cu privire la varii aspecte.
"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"