In cat timp v-ati gasit copilu?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pe Razvan l-am "refuzat" de vreo doua ori pe motiv ca vrem fetita dar l-am cunoscut destul de repede dupa atestare.Nu se pune ca era pe legea veche.
Pe Maria am cunoscut-o la sf. de sptembrie, adica la 7 luni dupa ce am luat atestatul si la 10 luni dupa ce am depus actele.Am cunoscut-o dupa luni intregi de telefoane , faxuri si refuzuri.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Daca am depus dosarul in august 2008 si Stefan a venit acasa in mai 2009, inseamna ca " nasterea" a fost la termen.
Raspunzand la intrebare, pe Stefan l-am cunoscut dupa sapte luni de la depunerea dosarului.

Bellaiza

PS: azi spun ca am avut" nastere" usoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

noi suntem un caz fericit. Cand primeam atestatul eram anuntati ca exista Mihai, dupa o saptamana il vedeam prima data, iar dupa inca 2 luni jumatate il aveam acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_gabi spune:

Buna,

Am depus dosarul in noiembrie 2007 si pe puiut l-am luat acasa in mai 2008, in ziua de Paste.

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Noi am depus dosarul in februarie,am luat atestatul in aprilie,pe minunea noastra am vazut-o in august si definitiv la noi acasa a fost din 3 noiembrie 2008.Bellaiza si la noi a fost"nasterea la termen"
Ioanaalice sa-ti traiasca baietelul,sa fiti fericiti,e o frumusete de copil,un scumpic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

La mn a fost asa, am depus dosarul in martie, in mai aveam atestat, tot in mai il aduceam acasa si pe Razvanel, iar in 5 noiembrie FINALIZAT. Tinand cont ca Razvanel e nascut prematur, ma incadrez

Va pup si va doresc sanatate maxima

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redrose1976 spune:

Buna fetelor!
Noi ne-am cunoscut dupa 2 ani , cand ne-am pierdut aproape orice speranta.A aparut cand ne asteptam mai putin si de atunci ne umple casa si inimile cu tot ce-i mai frumos.
Pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

noi am nascut ca elefantul la aproape 3 ani iubitelor,dar trebuioe sa spun binele minunat si stresul ingrozitor.micutul avea 1a5l cind l-am intilnit.am depus cerere de plasament familial care sa finalizat in 6 luni.am depus imediat dosarul pt adoptie si a mai durat inca 2 ani.partea buna este ca l-am avut la noi cam de la 1a6l iar groaznica durata proceselor de plasament adoptie.nu doresc sa spun cit am suferit.cred ca suntem printre cei mai chinuiti de legea adoptiei.ma pot angaja oricind cu succes la dpc.stiu tot ce misca.a trebuit plasament fam caci dpc nu viseaza sa le faca dosare de adoptie decit la 10 ani.rar daca mama naturala nu doreste micutul i se face dosar dupa 3luni de la nastere.noi am avut o polita de platit eu o numasc taxa pe fericire!a durat mult pt ca nu au gasit mama naturala si au citat-o iar iar iar la infinit .termenele erau la3 luni si na asa a fost.ea nu a sosit niciodata au epuizat toate termenele posibile si s-au hotarit.adoptabil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!in timpul acesta un singur gind m-a chinuit oare judecatorii puteau sa dea copilul mamei disparuta la nastere dupa 4 ani?micutul sa lipit de noi imediat.este minunat asta conteaza.deci nici o comparatie nu este valabila intre ce suntem noi{nr dosar}.merita nervi si stresul dar daca ne-am uni toti si am propune niste modificari la lege ar cistiga doar copii.

cutot dragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Gabriela,
nu ai PM activat si nu am cum sa iau legatura cu tine altfel...daca vrei intra pe profilul meu si trimite-mi un e-mail pentru a nu aglomera aici subiectul acesta atit de emotionant!
Povestea ta e, intr-adevar, una in care ai avut de-aface cu toti pasii din legile 272 si 273...multa rabdare si nervi v-au trebuit!
Vreau sa te intreb, daca mama "era disparuta de la nastere" unde trimiteau citatii? au cautat-o? au gasit-o? au cautat rudele le-au citat la tribunal? mai multe detalii despre toata tevatura asta, daca poti...
Pentru modificarea legii, acum e aproape tarziu...ORA si-a facut deja un plan de dezbateri, noi nu avem cum interveni atita vreme cit nu sintem afiliate la o asociatie, singura care ar pute a fi luata in considerare de ORA. Asa, pareri trimise de la persoane fizice pe net, banuiesc ca le citesc doar ca pe fapt divers...

Mergi la inceput