In cat timp v-ati gasit copilu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bucharest spune:

Pe unde ati cautat copilasi? DGP are o singura fetita care se potriveste profilului, pe care o sa o vad saptamana viitoare. Ma gandeam ca daca nu o sa ne potrivim, sa incep eu sa caut o fetita de 3-5 ani. Asistenta sociala a zis ca ea nu are nimic impotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Noi am primit atestatul in dec, am vazut-o in ianuarie si am luat-o in plasament in feb.Este o minunatie de copila si seamana cu noi.
Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucuta spune:

Buna fetelor, cum v-ati gasit puiutii atat de repede, eu sunt din jud.Sibiu, de 1 an am atestatul si nu mi-au oferit nici un copil, sunt disperata, nu stiu incotro s-o apuc, mi se spune ca nu sunt copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Ma alatur lucutei si va rog si eu sa dati totusi mai multe lamuriri despre cum v-ati gasiti puiutii.La o asistenta maternala si eu am gasit un baietel de 5 ani care mi-a placut tare mult.Am intrebat la DC si mi s-a spus ca au acordul mamei(tata nu are) dar mai trebuie sa fie de acord si rudele pana la gradul 4.Vin cu intrebarea ce ar trebui sa fac eu in acest caz, sa astept sa o rezolve cei de la DC (daca o rezolva) sau sa ma implic si eu si cum as putea-o face.
Daca a trecut cineva prin asa ceva o rog tare mult sa ma ajute cu sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellyagl spune:

quote:
Originally posted by lucuta

Buna fetelor, cum v-ati gasit puiutii atat de repede, eu sunt din jud.Sibiu, de 1 an am atestatul si nu mi-au oferit nici un copil, sunt disperata, nu stiu incotro s-o apuc, mi se spune ca nu sunt copii.

lucuta

in aceeasi situatie sunt si eu ,adica am obtinut atestatul in iulie 2007 si n-am vazut pana acum niciun copil . bineinteles ca am incercat sa caut singura ,am spus cunostintelor sa-mi dea de stire daca afla vreun caz - nu ma feresc deloc, n-am ce sa ascund - insa pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns favorabil .desi am vorbit si la Spital,tot nimic nu am facut ....la urma urmei nu poti obliga pe nimeni ,cine stie ce persoane au prioritate .
n-am crezut ca e asa de greu .....

INGERASUL RARES
"Langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii " O.Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

quote:
ce ar trebui sa fac eu in acest caz, sa astept sa o rezolve cei de la DC (daca o rezolva) sau sa ma implic si eu si cum as putea-o face

Pistoneaza DPC-ul ca sa-i finalizeze dosarul (telefoane si vizite dese). Ei trebuie sa faca ce este de facut (sa ceara acordul rudelor de gradul 4, sa inainteze dosarul la judecatorie pentru ca sa fie declarat copilul adoptabil etc).
Bafta! Nu renunta oricat de dificil ti se va parea!

ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALECIA, mergi peste ceri de la DPC. Spune-le ca vrei copilul ala si sa faca ceva pt a deveni adoptabil. O data cu schimbarile legii adoptiilor este posibil ca totul sa se petreaca mult mai repede. Am inteles ca in cadrul procesului de incredintare pe 90 de zile vor avea si posibilitatea sa decada din drepturi parintii. Succes.
LUCUTA, mama du-te peste cei de la DPC cu "atentii", etc si roaga-i sa te ajute si sa intrebe si la alte judete de copilasi. Nu poti sa stai si sa astepti fara sa faci nimic. Cat despre prioritate, este adevarat ca exista si asa ceva. Numai ca eu sunt de parerea ca in viata lucrurile se intampla cand le vine vremea si orice am face nu putem sa le grabim mersul.
Noi miercuri de sf gheorghe am finalizat adoptia. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca nu am fi fost ajutati si din afara DPC-ului, dar DD a facut pt noi minunea si am scapat cu bine.
Fruntea sus dragele mele si succes

Mergi la inceput

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri.Dupa ce trec sarbatorile merg la DC sa vorbesc personal pentru ca despre situatia copilului am aflat prin telefon.

Mergi la inceput

Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume. PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucuta spune:

catty, mulumesc pentru incurajari, am incercat si altfel dar nu am reusit, acum o sa ma mobilizez puternic sa-mi rezolv problema, dar am un sentiment de teama, cum o sa stiu care e puiutul meu, cum o sa-l recunosc daca va fi sa aleg?

Mergi la inceput