In cat timp v-ati gasit copilu?
Raspunsuri - Pagina 4
pogonici1977 spune:
gabriela te rog sati actiezi mesul daca nu scriemi tu mie pe mes..ca vreau sa vb ceva cu tine
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
puffy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadalinaM Gabriela, Pentru modificarea legii, acum e aproape tarziu...ORA si-a facut deja un plan de dezbateri, noi nu avem cum interveni atita vreme cit nu sintem afiliate la o asociatie, singura care ar pute a fi luata in considerare de ORA. Asa, pareri trimise de la persoane fizice pe net, banuiesc ca le citesc doar ca pe fapt divers... |
Ca idee, poate mai mult pentru linistea mea... eu am trimis un e-mail la ORA in care aveam cateva propuneri privind modificarea legii nr. 273. Ca idee mi s-a raspuns ca au fost luate in calcul propunerile mele, eu merg pe ideea ca cel putin au vizualizat ceea ce am scris eu si au luat la cunostinta.
Ca idee, stie cineva daca a inceput sa se miste ceva? sau starea asta de letargie le e favorabila si nu au niciun interes spre mai bine???
6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...
simi75 spune:
Din cate mi s-a zis mie de la DPC nu se vor misca lucrurile prea curand cu legea noua.Si apoi daca nu schimba de pe acolo unele aberatii care se mentin si in proiect, nu stiu real vorbind daca ne ajuta cu mult.Sigur , eu sper ca va fi un pic mai bine ,dar....
Pana atunci sa speram insa ca se misca lucrurile si pe legea actuala
simo_75 spune:
simi75- nici eu nu cred ca atunci cand va intra in vigoare legea o sa fie totul un bum! si vor da drumul la adoptii imediat.Trebuie facute niste rapoarte,sa se faca o evidenta clara..nu stiu eu asa o gandesc...asa ca va dura..dar pana atunci trebuie sa reusim si pe legea asta care ne termina nervii zi dupa zi...
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga