Durerea unei pierderi de sarcina (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Irinel-mi-ai scris atat de frumos...Da,din pacate am trecut prin doua tragedii(eu cred ca durerea se citeste putin si in ochii mei),prea mult pentrú mine,prea mult cred ca pentru orice femeie...nu voi intelege nicioadata de ce ne-a fost si ne este dat sa trecem printr.o asemenea durere fara margini...

Some people only dream of angels...I held one in my arms

www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">CATEVA POZE

Mergi la inceput

Bluueyes-te astept sa ne spui cum a fost la eco.

www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">CATEVA POZE

Mergi la inceput

Oana-oana26-imi pare rau ca ai umblat la atatia medici in zadar...of ce ti.e si cu medicii astia...

Mergi la inceput

Mcrissa-ce mai faci?

Sper din suflet ca luna martie(fiind luna femeii si a mamelor) sa fie o luna norocoasa pentru toate fetele de aici!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

Mav ma bucur mult pt tine, sa ai o sarcina usoara si fara probleme. Stai linistita si nu te stresa si scrie-ne cand simti tu ca poti.
Blueeyes ai fost la echo?
Musette lasa gandurile negre deoparte ca-l stresezi pe bebe
Liana te pup. Ce faci, pe unde mai esti?
Michelle multumesc. Mi-au placut pozele, cred ca ai fost regina balului. Chiar asa, nu esti frumoasa, esti SUPERBA, cum bine spune Mav si nu te mai rusina ca este adevarat. Te pup si tin pumnii…
Yubi cu intarziere iti spun si eu LA MULTI ANI, multa sanatate si doua II
L58 pupici
Alinushca multumesc mult, asa e, cu toata frica trebuie sa avem incredere, oricat de greu ar fi si sa incercam sa fim optimiste. Te pup si ai grija de tine…si, usor-usor o sa te urmam toate...cu siguranta.
Flavia te pup, cum esti? Ce face spatele? Am vazut ca ati avut o aniversare, da-mi voie sa te felicit, chiar daca cu intarziere si sa va urez multi ani inainte fericiti. Pup si baietii sa plece alergiile de la ei.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Dan-ny

Fetelor cine merge la intalnirea din 9 martie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Cu durere in suflet ma alatur acestui grup. Azi am aflat ca sarcina mea s-a oprit in evolutie la 8 saptamani si 4 zile. Maine fac chiuretajul de rigoare, sunt golita pe dinauntru, nu ma pot opri din plans, a fost un bebelus atat de dorit.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Ignatica, cred ca nu ai nevoie in aceste momente decat de o imbratisare tare...Cuvintele nu ar fi suficiente sa exprime ce simt.
Michelle, eu as vrea sa merg pe 9 martie la intalnire. Mi s-ar parea nedrept sa nu ma duc...este un gest pe care il fac pentru ingerasul meu! Ma gandeam ca sigur s-ar uita dupa mine...si ar fi trist ca alte mamici au trimis un balon si au aprins o lumanare...si eu nu as face-o! Nu stiu, aseara dupa ce am ascultat emisiunea...m-am bulversat total. Mi s-a parut incredibil cand am auzit-o pe Roxana Iliescu ca ea a pierdut 5 sarcini...Aseara, spunea ca desi inainte sa piarda cele 5 sarcini avea o fetita, si desi acum este din nou gravida...niciodata nu va uita ceilalti copilasi...Acel gol nu se umple nici daca ai avea inca 10 copii...mereu in suflet porti o durere.In acelasi timp...a demonstrat cat de mult a luptat cu aceasta durere...si acum va avea din nou un copil! Deci...se poate si dupa 5 pierderi fetelor!

Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Am pus pozici noi la semnatura, daca vreti sa vedeti

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare