Durerea unei pierderi de sarcina (64)
Raspunsuri - Pagina 20
Pepsi spune:
mav, felicitari inca o data din suflet, sa ai sarcina cit mai usoara, si sa fie bebe sanatos!
mirelush, m-am tot gindit azi la tine, am intrat sa vad cum a fost
liana merci mult
teo, vai cit e de frumos! sa va traiasca, ptr colici e bun masajul il pui dezbracat la tine pe burta si tu dezbracata si=l masezi pe spate in sens opus acelor de ceasornic si pui comprese calde la burtica
michelle, esti frumoasa punct! sa nu aud altceva, ti-am zis eu ca esti ca o printesa. si nemachiata tot asa esti ptr ca frumusetea vine din suflet!si tu ai tot ce-ti trebuie. merci ca intrebi tot timpul de mine, da inca ma doare spatele, am avut o noapte tare grea, prima in 8 luni de cind il am pe pitic, nu stiu dar a fost atit de miriit de la 11 la 5 m-a tinut sus....dar azi a fost mai bine, am reusit sa dormim amindoi, dominic a avut grija de mine saracul, si am iesit la aer, desi era cam frig
irinel sarumina ptr sfaturi, imi pare rau ca ti-a venit ciclul, ma bucur tare mult cind scrii
dany, ma bucur cind am vesti de la tine. merci de intrebare, inca ma mai doare spatele, trebuie sa-mi vina si ciclul. bafta la slabit si sa rezolvi cu palpitatiile. merci de pupici la pitici
ignatica, imi pare atit de rau, sint alaturi de tine
laura, am vazut pozele, pai tu ai una bucata printesa mica, si ai vazut? ARE ochi albastrii, exact cum i-am visat. imi place tare mult rochita de la botez, are deja 2 luni....trece timpul
am pus poze noi ptr cine vrea
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Imi pare rau ca nu am mai intrat aseara dar am ajuns tarziu acasa.Va multumesc ca v-ati gandit la mine!
Totul este foarte bine pana in prezent si am aflat ca vom avea baietel!
Doamne ajuta sa ajungem la termen si sa-l tinem in brate sanatos!
Citesc din urma si revin!Va
!
Mirela
16wOur little Miracle!
szivarvany spune:
felicitari Mirela pt bb cu fundit !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
alinushca spune:
Bravo Mirela! Ma bucur pentru bebel!
Dumnezeu sa-i dea sanatate! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
7+
musettepink spune:
Danny iti multumesc!
Blueeyes felicitari pt bebe baietel!sa fie sanatos!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
12+
sufletistele spune:
mamagiuliei,Alinushca, multumesc mult!
Mav,
eu iau Magne B6 dar nu am luat de la inceput.Am inceput sa iau cand am auzit ca ajuta la scaderea IR-urilor.Sper sa fie bun!Iau doar 2/zi.
Laura,
e o dulceata de fetita Thea-Maria!Ce ochi superbi are!
Fetelor,am deschis un capitol nou dar deocamdata este ne-moderat!