Durerea unei pierderi de sarcina (64)
Raspunsuri - Pagina 18
Michelle81 spune:
Marianna-ai mai incercat un test si acum??Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
Michelle81 spune:
Kitzy-sarumana pentru paharul cu apa(acum sigur raman gravida)!!Si multumesc pentru complimente dar sa fim serioase nu sunt chiar asa de frumoasa precum spui tu si fetele.
Michelle81 spune:
Idaira-ce mai faci?foarte frumoasa poezia ta de ieri,de multe ori in deprimarea noastra uitam sa mai "traim"...
www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">CATEVA POZE
kitzy spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Kitzy-sarumana pentru paharul cu apa(acum sigur raman gravida)!!Si multumesc pentru complimente dar sa fim serioase nu sunt chiar asa de frumoasa precum spui tu si fetele.
Hai sa fim serioase! Ai iesit foarte bine in poze, esti o fata frumoasa, iti zic eu.
33+ cu
DianaAMR 7 saptamani!!!
maryb spune:
quote:
Originally posted by kitzyquote:
Originally posted by Michelle81
Hai sa fim serioase! Ai iesit foarte bine in poze, esti o fata frumoasa, iti zic eu.33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!
si eu am zis.....si gata, sa nu mai aud ca nu esti frumoasa, da ????
si uite un pahar cu apa de la mine, eu beau din sticla de 0.5, daca vrei iti dau sticla mea.

maryb
5+marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu testele mele
Irinel spune:
Fetele mele dragi, nu intru prea des, dar ma gandesc mult la voi.
Mav felicitari inca o data draga mea, ma bucur asa de mult. Imi dau seama ca vei sta cu frica in san mult timp de acum, ma rog pentru tine sa fie totul bine cu bebe mic si drag.
Mariaanna, cand am citit mesajele tale, la inceput m-am bucurat, am crezut ca esti graviduta. Si cred ca daca ar fi adevarat, nu ai avea de ce sa iti faci griji. Organismul nu ar accepta sarcina daca n-ar fi pregatit pentru asta. Si la un singur contact neprotejat, parca n-ar parea chiar intamplator. Apoi, mi-am adus aminte ca anul trecut, primele luni dupa ce am intrerupt alaptarea si mi-a revenit ciclul am avut si eu un ciclu tare imprevizibil cum nu l-am avut niciodata inainte. Erau primele luni dupa moartea Mariucei mele dragi si ma gandesc ca probabil stresul si-a spus cuvantul. Mi-aduc aminte ca in mai mi-a venit la 41 de zile si, desi testele imi ieseau negative, atat am sperat ca poate totusi e bebe mic... AM facut si un beta hcg si a iesit negativ si abia atunci am acceptat ca nu e bebe si am inceput sa ma rog sa imi vina ciclul, ca mi-era teama ca e ceva rau cu mine. Multe luni a avut o aparenta tare nesanatoasa, maron aproape negru si venea cand la 25 cand la 32 cand la 28, acum pare ca s-a mai reglat ceva. MA gandesc ca poate datorita socului prin care ai trecut, plus ca doar ce se reinstaleaza ciclul si la tine, e posibil sa ai dereglari menstruale, fara sa fie vorba de o problema. Oricum e bine ca te duci la medic. Si eu parca tot as mai spera ca poate e bebe. Pupici
Yubi la multi ani fericiti!!! Un bebe mic in curand, sa iti umple viata.
Meda, Doamne ajuta sa va gasiti puiul cat mai repede. Incerc si eu sa il conving pe sot sa adoptam, dar nu prea se lasa convins. Cand nu ramaneam graviduta inainte de prima sarcina, era clar ca vom adopta daca nu vine un bebe, acum pentru el e diferit. Plus ca zice ca voi ramane graviduta cand nu mai sunt asa stresata sa raman... Multi pupici, abia astept sa ne pui poze cu tine si puiul mic.
Michelle draga mea, esti intr-adevar o frumoasa. Si, ironic nu? daca nu as citi ceea ce scri si nu as sti prin ce ai trecut, nu mi-ar trece prin cap ca atata durere se ascunde sub chipul acela frumos. Stii, eu numar cu tine in ultimele luni, sau oricum pe aproape, la mine ziua marii dezamagiri luna asta a fost 28, la tine 29. Mi-a parut rau cand am citit ca nici la tine nu a fost cu doua liniute si mai ales cand am vazut atata descurajare. Si, desi tu ai zis ca o vreme insorita nu te mai incanta, eu sper ca primavara si vara care vin sa te ajute sa te gandesti cu mai mult curaj si optimism spre viitor si sa ne dai si vestea cea mare cu doua liniute.
Idaira draga mea, iarta-ma daca am scapat vreun mesaj al tau unde ai spus, tu ce faci acum? Mai incerci o data ca data trecuta (scuza-ma da nu stiu cum se numeste, am priceput doar in ce consta procedura). Ca si pentru Michelle, sper sa te ajute cumva soarele si florile, vremea frumoasa si caldura sa fii mai optimista si sa te bucuri de viata. Asa ma voi bucura cand ne vei da vestea ca vei fi mamica...
Consi pupici. Esti o fata curajoasa in ciuda durerilor prin care ai trecut. Esti puternica si sunt convinsa ca vei reusi curand sa fii mamica.
Pepsi, am citit de alergiile copilasilor tai. O prietena mi-a zis ca baietelul ei are ceva alergii, nu mai stiu la ce, cred ca la praf intre altele. Si zicea ca il ajuta ceaiul de coada soricelului. E cam rau la gust da poate bagat in suc sau cu miere... Sanatate multa.
Catty, felicitari pentru papusica voastra. Sa va aduca intotdeauna numai bucurii.
Pupici la toate, iertati-ma ca nu reusesc sa scriu la toate.
Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut 
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Liana30 spune:
oauuuuuu ce'mi vazura ochiiii,,nu ca nu as fi stiut cat esti de frumoasa
da cu pozele de la bal ma lasasi fara grai...pa daca io fumeie sarioasa
ramasei fara grai...da oaminiii di la bal?ha? nu
da Michelleeeee
Irinel te pup
Teoooooo pup io cucul lui de mumos![]()
io cetii tot da si uitai..stati pe faza ca mai revin![]()
pana una alta va pup pe toatee
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
oana_oana26 spune:
Michelle,
esti minunata, ca o printesa, fara complimente gratuite, esti o femeie cu adevarat frumoasa
Jos palaria
oana_oana26 spune:
Idaira,
de Branisteanu eu stiam o ea, la dermato, dar daca exista si eu el poate ca nu-i rau sa-l caut
La cati dr am vizitat, chiar ma distram intr-o vreme cu sotul, (dupa ce am incercat vreo 3 ginecologi renumiti) ca probabil daca se intalnesc la vreun raport de garda sau ceva se intreba intre ei "A venit si la voi nebuna aia de a pierdut gemenii?"
Cat e gluma e gluma dar mare mi-a fost dezamagirea cu niste renumiti de astia la care am asteptat cu lunile sa intru la o consultatie si sa sa aud niste bazaconii
Am mai povestit cate ceva pe aici dar sunt inca multe de spus
Michelle81 spune:
Irinel,Oana-oana26,Mav,Maryb,Kitzy(mersi pentru paharul virtual de apa si sticla,ce bine ar fi sa fie real sa se prinda si la mine),Liana26,Alinuscka-multumesc de complimente m-ati facut sa ma rusinez aici...
www.flickr.com/photos/24395407@N02/?savedsettings=2311652025#photo2311652025" target="_blank">CATEVA POZE