Durerea unei pierderi de sarcina (64)
Raspunsuri - Pagina 17
mav spune:
Michelle, esti SUPERBA!!!! 

Fetelor, v-am scris ca am fost foarte suparata... abia aflasem de sarcina si in urmatoarele zile am avut un mare soc, m-am consumat atat de tare, ca am avut si contractii doua nopti si doua zile.... am crezut ca mooor de spaima ca voi pierde iar sarcina... dar am considerat ca n-avea rost sa va mai incarc si pe voi cu supararile mele....
carmina, eu n-as mai manca absolut nimic de la persoana respectiva... chiar daca pare ciudat si radical, eu n-as mai putea....
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
maryb spune:
michelle, ba esti o frumoasa si o finuta. 
maryb
5+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
alinushca spune:
NU am intrat pana acum. Am fost deprimata toata ziulica. Dar iote cata actiune am ratat. Nici nu stiu cu ce sa incep!
Michelle ai fost absolut superba la bal si esti frumoasa si fara sa fii aranjata, lasa modestia
. Imi si imaginez un bebe care sa semene cu tine! 
Teo2rina si tu esti o mamica foarte frumoasa si eu am impresia (poate ma insel ca nu-s experta) ca baietul seamana cu tine mai repede decat cu taticu. Ma bucur ca ai pus poze. Ai un baiat foarte reusit! 
Mav asteptam de ceva vreme sa fac asta:
FELICITARI !!!

Si sa nu aud comentarii!! Cred ca in clipa asta nimeni nu intelege mai bine decat mine ca nu ai chef de felicitari, ca nu ai certitudinea ca va fi bine, ca nu te simti in stare de asa ceva. DAR o data ramane omu insarcinat! Am zis!
Pentru restul fetelor, as spune ca am senztia ca de cand am anuntat eu vestea au mai aparut cateva gravidutze imediat dupa mine. Cred ca am avut mana buna macar la deschis drumu inspre Odisee. Va rog, grabiti-va si voi! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
6+
Michelle81 spune:
Mav-nu ne incarci cu nimik!de aceea suntem aici sa ascultam atat framantarile,supararile cat si bucuriile tuturora de aici.Poti vorbi despre ceea ce vrei aici te rog.
Maryb
Bluueyes-ai venit de la eco?ma gandesc la tine!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
alinushca spune:
dan_ny, s-a tot discutat de aste pe aci pe la noi. o data ce am pierdut o sarcina, sau si mai rau doua, a avea o noua sarcina va fi mereu o frica. de fapt o suma de frici. frica de a ne bucura, frica de a nu se intampla din nou ceva rau. uite, eu sunt deja maine in 7 saptamani si m-am bucurat de sarcina asta pretz de vreo 1 ora dupa ultimele 2 ecografii pe care le-am facut. in restul timpului....... rabdare, asteptare, frici. dar in adancul meu nu mi-am pierdut nici o clipa nici optimismul, nici increderea in Dumnezeu. si asa merge totul bine mai departe. cand ai frici, sunt aici. cred ca am trecut si o sa trec prin toate. o sa fiu un dictionar ambulant. ![]()
6+
Michelle81 spune:
Fetelor care sunteti gravide dati-mi si mie un pahar de apa sa il beau dupa voi sa se prinda si la mine.
Michelle81 spune:
Alinuschca-nu ai voie sa fii deprimata acum,te rog eu!fii optimista si fericita ,lasa frica deoparte ca te simte bebika si nu e bine!
Idaira
alinushca spune:
mariana, nu e nimic ciudat sa se zapaceasca ciclul si la o femeie care nu a avut nici o problema, asa ca te rog linisteste-te. luni la doctor probabil ca o sa iti zica sa mai astepti. pana atunci oricum cred ca ai sa mai faci niste teste sa te asiguri, nu ? ![]()
oana, avantaje sunt cateva in bucuresti: doctori cum spui (imi vine sa ii bat pe totzi azi, dar probabil ca sunt mai buni decat cei din provincie macar..), si bani mai multi in general. dar platim pentru fiecare chestie. ca totul se plateste in general. o sa plecam din orasul asta. ideea este cat de curand? ca deocamdata nu ne permitem nici o casa aici...
6+
Michelle81 spune:
Flavia-te mai doare spatele?Cum esti?Sper ca ti-a trecut!ce fac copii?cred ca esti tare mandra ca David a facut deja primii pasi!te imbratisez cu drag!
kitzy spune:
Michelle ia de-aici un pahar cu apa, tocmai am baut din el ![]()
M-am uitat si eu la poze, esti ca o papusa, si rochia e bestiala!
Imposibil sa te rateze barza anul asta.
33+ cu
Diana
AMR 7 saptamani!!!