Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica draga de tine! E mai bine asa sa iei o pauza si sa-ti canalizezi toata atentia asupra lui David si sa faci niste investigatii mai serioase!Sa dea Dzeu ca urmatoarea sarcina sa nu mai fie cu probleme si bebe 2 sa vina cand va da unda verde dr!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

ignatica, sunt si eu alaturi de tine si imi pare nespus de rau de ce ti sa- intamplat.
Eu am intrat mai rar in ultima vreme, de aceea abia acum am vazut.
Sper sa-ti revii cat mai repede.
Te pup.

Bebe 2
Crengu 18+ cu si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Ignatica, sunt cu sufletul alaturi de tine. E bine sa-ti dai timp sa-ti revii atat fizic cat si psihic. Cu siguranta insa David iti va da puterea de a trece peste incercarea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Ignatica, sper sa nu te superi pe mine cand spun ca eu cred ca o alta sarcina te-ar ajuta sa treci cel mai bine peste durerea asta. Eu asa cred. Nu e o idee rea sa faci investigatii, dar eu cred ca tu oricum poti avea alt bebelus sanatos. Esti asa draguta ca in durerea ta te-ai gandit si la celelalte fete care incearca sa faca un bebelus. Te pup de multe ori, ma gandesc la tine.

Patricia ce faci? Ai facut analiza? Esti bine? Bebe e bine? Doamne ajuta!

Sanziana tu cum te simti?

Baby tu cum mai esti?

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!!!

va pup pe toatee

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Dragele mele, eu si trupa mea de baieti va uram din suflet sa fiti sanatoase si iubite, sa va bucurati mereu de cei dragi voua!!!La Multi Ani, mamici frumoase!!

Cu bune si cu rele, important e ca suntem alaturi unele de altele si ca reusim sa trecem peste toate incercarile. Eu una am primit sprijin si multa grija la acest topic si de aceea imi este ffff drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multi ani mamici si viitoare mamici sa aveti parte de o primavara insorita, multa dragoste si iubire din partea familiilor voastre!
Irinel am avut vreo 2 sapt cu greturi matinale si lipsa apetitului, acum parca e mai bine, dar cresc sanii....a la Pamela Anderson si sunt durerosi! Tu ce mai faci?

8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

cornelia voi mai incercati bb3 cu toate fortele? Sau mai usurel pentru ca esti la serviciu?

Irinel bineinteles ca numai un bebelus ne va alina durerea, nu ne vom da batuti. Totusi sunt sigura ca peste 3 luni, cand am unda verde de la medic, eu nu voi fi inca pregatita pentru a incerca din nou. Poate numai printr-o minune sa fiu gata sa incerc din nou. Oricum, spre deosebire de data trecuta ( de prima pierdere de sarcina), acum imi comunic mult mai des sentimentele de tristete, cu sotul sau cu voi si simt ca asta ajuta. Pe de alta parte nu vreau sa trasform acest topic intr-unul trist asa ca voi prefera sa nu postez despre starea mea generala aici. Sunt aici sa va incurajez pe fiecare, asa cum voi ati fost si sunteti alaturi de mine in toate momentele.
Apropo, am pierdut sirul cu toate problemele mele, in ce perioada a lunii esti?

baby_r7 da, se pare ca a fost ceva in neregula cu bebelusul si de-aceea s-a oprit din evolutie. Sper sa aflu cate ceva peste 3 saptamani, cand voi primi rezultatele analizei prelevate de la embrion. Sarcina usoara iti doresc in continuare, iti multumesc pentru grija.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ignatica, imi pare foarte, foarte rau.

M-ati intrebat ce am mai facut?! ... am mai pierdut si eu o sarcina...
luni teste pozitive, beta hcg incert, nu negativ, nu pozitiv, avort menstrual cu intarzierea ciclului de peste o sapt...asta este, incerc sa trec mai departe. maya imi oferta multe, multe bucurii, asa ca pierderea este mai usor de suportat. Incerc sa o iau ca atare, ca si sarcina gemelara pierduta, ca si extrauterina ... si sper ca Dumnezeu stie cat de mult imi dorect bebe 2 si ne va trimite si noua. Noi Il ajutam cum putem.

Pupici, Ingeras

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput