Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ignatica, draga mea, fii tare! imi pare nespus de rau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ignatica ! Imi pare nespus de rau! Multa sanatate si multa putere pe mai departe!

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Ignatica, n-am cuvinte sa-ti spun cat de rau imi pare. Iti doresc recuperare usoara si putere sa faci fata situatiei acestea oribile!

Patricia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2

Mergi la inceput

mie mi-a iesit val beta hcg 13.13. este prea mica dupa parerea mea, cred ca e ceva in neregula. oricum am sa mai fac maine una sa vad daca s-a modificat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Patricia, felicitari! nu te stresa cu bhcg. Eu am facut sure ceck la Georgia si cu cateva zile inainte de a trebui sa vina s-a pozitivat, a doua liniuta foarte pala, dar era acolo si acum e pe covor umbla un patru labe
Asa ca sarcina usoara si bb sanatos! Iti tin pumnii sa fie totul bine!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ignatica multa putere. Doamne imi imaginez cat e de greu. Te imbratisez.

Patricia, Mary felicitari.

Cica luna trecuta la mine a fost pierdere de sarcina. Am fost foarte rau, cu dureri si hemoragie.Acum sunt in regula dar normal ca nu am mai putut presta cum trebuie. Vedem in 13. Acum oricum ar putea bb sa vina linistit. Pana lunea trecuta am fost in lunile de proba la lucru, de luni sunt permanenta asa ca pot primi maternitate daca trebuie.

In rest... Copilul mi-e bolnav, are otita si pneumonie, nu dorm in continuare, cum naiba sa raman insarcinata..

Mergi la inceput

Olga, sanatate multa!

Androix, multumesc, esti o draguta. si mie mi-a iesit sure check la jumate intensitate inca din z 28, barza inca din 26, dar in z 32 a iesit la fel. si dr meu e de parere ca e mica valoarea si maine repet analiza, e f posibil sa se fi oprit. vom vedea. nu am ce sa fac decit sa astept si sa mai sper putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Draga mea Ignatica, am citit vestea trista la Durerea unei pierderi de sarcina. Sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci peste durerea asta mare. Te pup si ma gandesc la tine.

Patricia, eu nu ma pricep cat ar trebui sa fie valoarea, dar tu parca ziceai si in lunile anterioare ca ovulatia ta e undeva prin ziua 18, deci mai tarzie. Oare nu de-asta e hcg mai mic? Sper sa fie totul bine, sa creasca valoarea si bebe sa fie bine mersi. Pupic si tie.

Olga sanatate multa puiului. Asa am patit si eu in multe luni. Cand era perioada mai buna, ba se imbolnavea, ba nu voias a doarma de adormeam eu inaintea lui... O sa vina si momentul cand va veni un bebe mic, vei vedea. Inteleg ca acum te simti bine, asta e important, sa te fi refacut dupa pierdere. Pupici

Offff ce de vesti triste...

Raluca ce faci?

Madyn, Ingeras, cum mai sunteti?

Sa ne rugam pentru ei si sa-i ajutam sa zambeasca sanatosi:
Stefanel / Andrei/ Sonia / Darius / Teo / Ionut

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ignatica am intrat special sa iti spun ca imi pare foarte rau ca bebe2 nu a putut sa fei bine.
daca s-a oprit din evolutie sarcina inseamna ca ceva nu era in regula cu el.
stiu ca nu te incalzeste cu nimic asta acum, dar mai bine ca s-a intamplat acum mai devreme, decat sa se fi intamplat mia tarziu.
sper ca esti bine acum ( am citit la durere ca ai fost sa faci chiuretaj) si ca incepi sa iti revi macar fizic.
pentru ca stiu cat de greu iti revi dupa pierderea unei sarcini, indiferent cat de mica este sarcina.
eu sunt cu sufletul alaturi de tine si ma voi ruga pentru linistea ta

ROXANA+17 de Bianca Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc tuturor pentru cuvintele voastre. Azi am facut chiuretajul, a fost cu anestezie generala, bine ca macar nu am vazut si nu am simtit nimic din ce se intampla, desi durerea care a ramas in suflet e imensa. Voi mai bantui pe aici ca sa sustin fetele, desi eu voi iesi din cursa pentru bebe 2 cel putin 6-8 luni, am nevoie de refacere psihica si trebuie sa aflu ce se intampla totusi cu sarcinile mele.
Va tin pumnii tuturor si va astept cu liniutze duble. Nu plec de aici pana nu gonesc pe toata lumea pe la odisei ca sa sting lumina.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput