Mamici aspirante din nou (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Patricia felicitari din toata inima, o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Eu m-am inscris si la odiseea de sept-oct. dar si la cea de mamici cu al 2 lea copil (aici ma simt mai bine, se scrie mai putin si pot tine ritmul)
Va tin pumnii in continuare sa vina cat mai multe liniute rosii!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Va multumesc la toate inca o data pt felicitari si incurajari.
O sa ziceti ca sint nebuna, stiu, dar aseara am mai facut un test si ce ma nelinisteste pe mine este de ce nu se mai inchide a doua liniuta?? e tot la jumatate intensitate, ca zilele trecute. asa ca pt linistea mea am facut azi analiza
In rest ce pot sa spun, sint inca sceptica: ma doare burta ca de psm, dar am si ameteala, foame, greatza, insmomnii (unele s-ar putea trage de la utroestan din cite am citit) asa ca stau cuminte pina la rezultat, pe care sper sa il pot vedea online dupa masa sau maine cel tirziu.

Raluca, este un semn bun. pe mine m-au durut sanii imediat dupa ovulatie, dar rau de tot (bine, la mine asta era o rgula cam in fiecare luna de cind incerc). culmea, acum nu mai sint chiar asa de durerosi, dar sint mariti si sensibili. hai ca iti tin pumnii strinsi poate e ceva acolo!

Irinel, gindeste pozitiv si va fi bine. asa e, copilul vine cind vrea doamne-doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

N-am mai trecut de ceva vreme pe-aici si ce-mi vad ochii?
Felicitari, Maryb si Patricia!!! Ma bucur foarte foarte mult.

Patricia, iti spun si eu, atatea teste nu au cum sa dea gres. O sa ai un bebelus in noiembrie.

Raluca, da, pe mine m-a pocnit durerea de sani cam de pe la momentul ovulatiei, asa ca nu eram deloc, dar deloc convinsa ca e sarcina. Iti tin pumnii!

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutunel spune:

Salut. Eu sunt Mutunel. Am o fetita de 3 ani si 10 luni. Acum sunt insarcinata in 2 saptamani si jumatate. Dupa trei ani de rugaminti sotul meu a acceptat sa mai avem un puiut si minunea s-a intamplat. As vrea sa va intreb daca si voi, proaspetele mamici aveti dureri usoare de uter. Pe mine ma doare uterul putin dar in mod constant de o saptamana, adica de cand trebuia sa-mi vina ciclul. Cu fetita nu am avut asemenea dureri. As dori sa stiu daca aveti si voi si daca stiti ce inseamna aceste dureri. Pe doctor cand am fost acuma luni la control de fericire am uitat sa il intreb. Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Patricia felicitari pentru sarcina. Totul va fi bine, aveti multa grija de voi.

Fetelor va rog sa ma stergeti din dreptul gravidutzelor. Sarcina mea s-a oprit in evolutie acum 2 zile la 8 saptamani si 4 zile. Maine fac chiuretaj, sunt atat de trista, nu ma pot opri din plans.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
bb2 in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Ignatica mi-au dat lacrimile Nu stiu ce sa mai zic, sa fii tare si sa vina si bebe2 mult asteptat si dorit! Te strang tare, tare in brate!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Offf, Doamne, ce trist...imi pare tare rau Ignatica.
Cuvintele sunt de prisos!
Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci prin incercarea asta oribila si sa iti rasplateasca rabdarea si suferinta cu un bb 2 atat de mult dorit...Foarte nedrept...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ignatica eu sunt alaturi de tine, imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci si tu prin asa momente. stiu cum este, dar mai cred ca acel copilas pe care tu il aia acasa te va ajuta sa treci mai usor peste aceasta intamplare nefericita. Doamne Ajuta sa vina bebe 2 la tine cat mai curand.

maryb 5+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Of Doamne, ce nedreapta e viata asta cateodata.....
Ignatica imi pare nespus de rau. Nici nu stiu ce sa-ti zic sa te incurajez, pur si simplu. Fii tare.... Sunt alaturi de tine

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ignatica, imi pare rau, sunt alaturi de tine si sper ca bb2 sa vina repede. Offf

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput